Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa asiakaspuheluihin ja asiakaspalveluun tulleisiin sähköposteihin sekä huolehtii noutoasiakkaiden palvelemisesta. Asiakaspalvelutiimimme vastaanottaa ja käsittelee puhelimitse ja sähköpostitse tulevat myyntitilaukset sekä antaa tarjouksia esim. vähittäiskaupalle, talotehtaille, taloyhtiöille ja asennusyrityksille (ei projektimyynti). Asiakaspalvelumme huolehtii myös Biobe-tuotteiden kuluttajamyynnistä ja neuvoo asiakkaita heitä askarruttavissa tuotekysymyksissä sekä tuotepalautusasioissa. 

Asiakaspalvelumme palvelee osoitteesta Suvilahdenkatu 10 B (3 krs.), 00500 Helsinki.

Vladi Kornilov: vähittäiskauppa, lukkoliikkeet, talotehtaat
Päivi Sartopuro: taloyhtiöt, isännöitsijät, tukkuliikkeet, asennusyritykset, Biobe-kuluttajamyynti
Kim Konnos myynnin puolelta: Biobe-kuluttajamyynti

asiakaspalvelu@scancerco.fi

11

Saarinen Vesa

Myynti
- jälleenmyyjät: vähittäis- ja tukkukaupat (lukkoliikkeet: Korhonen)
- rakennusliikkeet, rakennuttajat

FIN, ENG
11

Vähäkuopus Riikka

Myynti
- kiinteistöhuoltoyhtiöt
- LVI-urakoitsijat, asennusliikkeet

FIN
11

Höijer-Korhonen Titta

Myynti
- asunto- ja kiinteistöyhtiöt, isännöintitoimistot
- kuluttajamyynti: venttiilit ja ilmansuodattimet

FIN, ENG
No personnel found, please create the personnel post to use the item.

Sähköposti

Ota yhteyttä sähköpostiviestillä. Vastaamme viestiisi tai soitamme sinulle mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi, mikäli haluat yhteydenottoa puhelimitse.

Myyntitilaukset: myynti@scancerco.fi
Tavaralähetykset: varasto@scancerco.fi 
Laskutusasiat: reskontra@scancerco.fi

Videopuhelut

Ota yhteyttä Teamsillä. Meidät tavoittaa myös Microsoft Teams -videopuhelulla, jolloin voimme mm. jakaa näytön, lähettää liitetiedostoja yhteydenoton aikana. Videopuhelut onnistuvat puhelin- että tietokoneapplikaatilla. Löydät etsimäsi henkilön Teamsissä tämän sähköpostiosoitteella, jotka ovat muotoa etunimi.sukunimi@scancerco.fi. 

Tutustu tuotteisiin näyttelytiloissamme

Maahantuojana tuotevalikoimamme on laaja. Näyttelytilassamme ja toisaalla toimitiloissamme on esillä joitakin tuotteita valikoimastamme, mm. pienrautaa, kattoikkunoita, DK-ovia ja -ikkunoita, venttiileitä ja painikkeita. Voit vierailla näyttelytilassassamme ma-pe klo 8-16 välisenä aikana. Sovithan henkilökohtaisesta esittelystä myyntimme kanssa.

Biobe-vaihtosuodatinpiste

Vaihtosuodattimet yleisimpiin tuloilmaventtiileihin voi tilata joko Vaihtosuodatinpisteestämme joko sähköpostitse lähetettävällä lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut meistä tai tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo paitsi uusista tuotteista, myös ajankohtaisista uutisista tai ilmiöistä. Tilaa uutiskirjeemme joko yritysasiakkaana tai kuluttajana. 

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube