Asiantuntevaa palvelua rakennushelojen ja -tuotteiden maailmassa

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Tarjoamme kaiken osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman ripeästi ja pyrimme ratkaisemaan asiakkaan yhteydenoton syyn ja tarpeet pikaisesti ja asiakasta tyydyttävällä tavalla. Olemme asiakkaidemme tukena hankintaprosessin kaikissa vaiheissa ennakoiden, varmistaen ja opastaen. Tarvittaessa olemme myös teknisenä tukena ja partnerina tuotannon käyttöönotossa, tuotekehityksessä, testaamisessa ja kouluttamisessa, missä asiakkaamme meitä tarvitsevatkaan. 

Varastoimme asiakkaillemme tärkeimpiä tuotteita, jotta ne ovat heille heti saatavilla. Varastoivana tukkukauppana varastotuotteidemme toimitukset ovat nopeita ja ketteriä, mikä minimoi asiakkaidemme varastointitilojen tarvetta ja varastointiaikaa. Varastotuotteissa aamupäivän asiakastilaukset lähtevät meiltä iltapäivällä ja iltapäivän tilaukset seuraavana arkipäivänä. Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja noutomyymälämme palvelee asiakkaitamme aukioloaikoinamme. 
 
Kykenemme verkostojemme avulla etsimään, hankkimaan ja toimittamaan myös tilaustuotteita hyvinkin nopeasti asiakkaillemme. Oma tuotekehitysyksikkö ja testauslaboratoriomme ovat sekä omien tuotteiden että asiakasräätälöityjen tuotteiden  perusta. Erinomainen valmistajaverkosto mahdollistaa täysin räätälöityjen tuotteiden valmistuttamisen asiakkaillemme. 
 
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube