0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Uutishuone

Uutiset ja tiedotteet

11

Perinnesaranat

Arkkitehtitoimisto R. Schnitzler teki korjaussuunnitelmat kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Kalevankatu 21 -ikkunakorjaushankkeeseen. Ikkunoissa käytettiin SG-perinnesaranoita.
Lue lisää
7.2.2020kategoria:
11

Roto-kattoikkunoiden tyytyväisyyskyselyn tulokset

Roto-kattoikkunoista tehty asiakastyytyväisyyskysely varmisti tuotteiden hyvän laadun ja asennuksen tärkeyden.
Lue lisää
9.1.2020kategoria:
11

Scancercon sisustusovet ihastuttivat Habitare 2019 -messuilla

Scancerco oli mukana 49. kerran järjestetyssä Habitare-tapahtumassa 11.-15.9.2019, jossa kotimaassa valmistettavat Scanforma-sisustusovet ihastuttivat messuvieraita. Ovimallistoon kuuluu tällä hetkellä kolme erilaista minimalistista väliovityyppiä, joita yhdistävät mm. esteettömyys ja yhteinen materiaalipankki, mikä mahdollistaa visuaalisesti yhtenäiset ovet tilaan kuin tilaan.
Lue lisää

Facebook-julkaisut

Scancerco Oy

Tukkukauppa
131

Scancerco Oy on ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden tukkukauppa. Scancerco Oy is a wholesaler for door, window and construction industries.

Scancerco Oy

5 days 15 hours ago

⚡️⚡️ Tämän nopeammaksi ja helpommaksi ei ilmansuodattimen vaihto enää mene! ⚡️⚡️ Pikalukituksen ansiosta Biobe ThermoMax A / M -tuloilmaikkunaventtiiliin ja AirMax -korvausilmaventtiilin suodatinvaihto käy sekunneissa

Scancerco Oy

2 weeks 4 days ago

🖤 Mattamustat Hoppe Tôkyô 350-painikkeet parveke- ja terassioviin istuvat täydellisesti tummaan oveen. Suorat painikkeet vääntönupilla, sokealla kilvellä tai avainreiällä kuuluvat varastovalikoimaamme, vääntönupillisten taivutettujen painikkeiden ohella.

Scancerco Oy

2 weeks 4 days ago

”Tietoisuutta puhtaan tuloilman tärkeydestä ei voi tarpeeksi korostaa ja siitä pitäisi puhua paljon nykyistä enemmän myös meille asukkaille”, kertoo Ari Häkkinen, RT-Tukku. Lue artikkeli Jutturuutu-blogista:

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube