fbpx

Biobe AirMax korvausilmaventtiili painovoimaiseen ja koneelliseen ilmanvaihtoon

Biobe AirMax-korvausilmaventtiili

Hallitun tuloilman ottoon erinomaisesti soveltuva, Biobe AirMax -korvausilmaventtiili on ikkunakarmiin, ikkunan yläpuitteeseen jyrsittyyn/ porattuun ilmakanavaan tai ikkunan ja seinänväliseen tilkerakoon asennettava korvausilmanvaihdon venttiili. Helppokäyttöisen pikakiinnityksen ansiosta venttiilin suodattimen vaihto onnistuu ilman työkaluja. Venttiilin virtausominaisuuksiltaan optimoitu rakenne mahdollistaa maksimaalisen korvausilmavirran ottamisen huonetilaan jo pienillä paine-eroilla. Venttiilin ilmamäärät voidaan halutessa myös rajoittaa portaattomasti, mutta hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi kokonaan sulkemista ei suositella. Takaiskuläpän ansiosta asennus onnistuu myös puitteeseen.

Tehokas ilmansuodatus

Korvausilmaventtiilissä ilman puhtaudesta huolehtii siitepölyä tehokkaasti suodattava elektrostaattinen antimikrobinen allergiasuodatin, joka antimikrobisen ominaisuutensa ansiosta ehkäisee mahdollisen mikrobikasvun suodattimessa. Antimikrobisen allergeenisuodattimen suodatusteho perustuu sähköstaattiseen ilmiöön, joka imee ilman epäpuhtaudet suodattimeen. Avoimessa rakenteessa on pieni virtausvastus ja siksi se sallii korkean ilmanmäärän läpäisyn. Uuden teknologian ansiosta korvausilman määrä pienenee vain 5-10 %.

Hyvä äänenvaimennus

Venttiilin äänenvaimennus on toteutettu allergisoimattomilla erikoisvalmisteisilla polyesterikomponeteilla, joilla savutetaan maksimaalinen yksikköäänenvaimennus.

Herkkä takaiskuläppä estää ilman takaisinvirtauksen.

Ääneneristävyys
Rw Rw+C Rw+Ctrl
AirMax 400/600 38 37 34
Ilmamäärät l/s
Venttiili Ilmamäärät
5 Pa 10 Pa 15 Pa 20 Pa
AirMax 400 3,1 5,9 8,0 9,7
AirMax 600 5,3 9,5 12,7 15,2

AirMax-venttiilin ilmamäärät mitattu Eurofinsin testilaboratoriossa. Mitausraportti nro EUFI29-20001145-T1. Venttiilien virtaustekniset suoritusarvomittaukset tehtiin standardin SFS-EN 13141-1:2004 /1/ mukaan. Venttiilit asennettiin testauskammioon, jonka leveys on 1100 mm, korkeus 715 mm ja syvyys 505 mm. Mittauksissa määritettiin laitteiden läpi kulkeva ilmavirta testauskammion ja ympäröivän ilman välisen staattisen paine-eron funktiona. Mittausten aikana testauskammio oli joko yli- tai alipaineinen ympäröivään ilmaan nähden.

Ilmamäärät l/s
Venttiili ja äänenvaimennin Ilmamäärät
5 Pa 10 Pa 15 Pa 20 Pa
AirMax 400 2,3 3,9 5,2 6,2
AirMax 600 2,5 4,8 6,4 8,0

Venttiiliyksikön irrotusvipu sijaitsee venttiilin oikeassa päässä.

Venttiiliyksikön vasemman pään säätimestä voidaan ilmamääriä säätää portaattomasti.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram