Rekrytointi

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työpaikkahakemuksen joko suorahakukirjeenä tai alla olevalla hakemuslomakkeella. Työpaikkaa voi ja kannattaa hakea, vaikka avoimia työtehtäviä ei juuri sillä hetkellä olisikaan tarjolla. Voit hakea työpaikkaa meille nk. suorahakukirjeellä tai täyttämällä oheisen hakemuslomakkeen. 

Avoin hakemus

Mikäli haet työpaikkaa avoimella hakemuksellamme, olennaista on osaamisesta kertominen. Kirjaathan siksi osaamisesi totuudenmukaisesti ja mahdollisimman tarkasti, jotta mahdollisuutesi päästä haastatteluun kasvavat. Meitä kiinnostavat mm. millaisia työtehtäviä olet tehnyt, millaista vastuuta olet kantanut ja miten olet vaikuttanut aiempien työnantajiesi toimintaan.

Suorahakukirje

Mikäli päätät tehdä suorahakukirjeen, listaathan asiat, joita haluaisit työtehtävinäsi tehdä ja tietenkin myös ne, joissa sinulta löytyy hyvää osaamista. Meitä kiinnostaa myös miksi ja miten rakennusala ja tukkukauppa kiinnostavat sinua. Meille voi myös soittaa kysyäkseen millaista työ missäkin työtehtävässä on.

Itse suorahakukirje voi olla perinteinen paperiversio tai sähköpostilla välitetty kirje. Jotta voit varmistua, että kirjeesi on tullut perille, eikä ole hukkunut esim. sähköpostitulvaan, kannattaa myös ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä toimitusjohtajaan, jolle hakemukset osoitetaan. Muistathan liittää hakukirjeesi mukaan ansioluettelosi ja mahdolliset 1-2 kirjallista suositusta. Parhaassa tapauksessa suorahakukirjeesi johtaa haastattelukutsuun ja palkkaamiseesi.   Avoin hakemus Scancerco Oy:lle  AVOIN HAKEMUS

  YHTEYSTIEDOT

  Sukunimi (pakollinen)

  Etunimi (pakollinen)

  Postiosoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Sähköpostiosoite (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Työsuhde, jota haen
  VakituinenHarjoitteluPäättötyöKesätyö tms.OppisopimusOsa-aikatyöKokoaikatyö

  Minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut
  AsiakaspalveluHenkilöstöhallintoTeollisuusmyyntiKuluttajamyyntiMarkkinointiLogistiikkaOstotTalousTuotanto- ja kokoonpanotyöMuu

  Toiveita työtehtävästä

  Milloin voit aloittaa?

  Kauanko voit työskennellä?

  Oletko aiemmin työskennellyt yrityksessämme?
  kylläei

  Koulutus (tutkintotaso, oppilaitos, tutkintonimike, valmistumisvuosi)?

  Alan työkokemus ja kuvaus työtehtävistä?

  Muu työkokemus?

  Arvioi kielitaitosi

  Arvioi tietotekninen osaamisesi

  Kerro osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Mitkä koet olevan heikkouksiasi

  Onko sinulla suosittelijoita? Miten he liittyvät aiempiin työtehtäviisi

  Miksi meidän tulisi valita juuri sinut?


  HAKEMUS


  Muista liittää hakemukseesi nimesi ja yhteystietosi. Tiedostokoko max 2 Bb ja hyväksytyt tiedostomuodot pdf, doc ja docx.


  ANSIOLUETTELO (CV)


  Tiedostokoko max 2 Bb ja hyväksytyt tiedostomuodot pdf, doc ja docx.


  Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube