0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Sisätilarakentaminen

SCANFORMA-sisustusovet

11

STYLE YOUR SPACE

Style is accessible. Style is elegant. Style is individual.

Käytä ovea osana tilan arkkitehtuuria.
Piilota se osaksi kokonaisuutta tai  korosta sitä sisustuksen visuaalisena tehokeinona.
Hyödynnä hukkatilaa, säväytä yksityiskohdilla, puhuttele käyttäjää oven toiminnallisuuksilla. Valitse esteetön vaihtoehto, sillä se on elinkaarikestävä valinta sekä tilan käyttäjien että rakennuksen näkökulmasta.

 

Yhtenäiset ovet ovityypistä riippumatta

Scancercon tyylikkäät sisustusovet on suunniteltu modernin, esteettömän ja minimalistisen arkkitehtuurin ja sisustamisen ystäville. Oviperheestä löydät sekä liuku- että saranaovet, joilla on ovityypistä riippumaton yhteinen materiaalimallisto ja joiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat puhuvat keskenään yhteistä kieltä. Mittatilauksena valmistettaviin oviin on valittavissa noin 40 pintamateriaalia mm. viiluista laminaatteihin ja maalisävyihin. Kaikki ovilehdet ja karmit ovat suomalaista puusepäntyötä.

11
11

Evokit-taskuliukuovissa ovilehti liukuu väliseinän sisään piilotettuun metalliseen ovitaskuun maksimoiden lattia-alan hyötykäyttöön. Kynnyksetön oviratkaisu edistää esteettömyyttä kaikissa tiloissa. Evokit-järjestelmän karmit voidaan joko peitelistoittaa tai tasoittaa seinäpintaan listattomaksi.

Evokit on mitoitettu suomalaisen standardin mukaisille 66 mm ja 95 mm seinärunkosyvyyksille. 

Ovet valmistetaan runkoelementin mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla.

11
11

Sense-pintaliukuovi liukuu seinäpinnan edessä. Oven liukumekanismi on piilossa oven takana ja sen molemmissa päissä on sulkuhidastin hidastamassa oven pysähtymistä kiskon ääripäissä. Oven sujuvaa kulkua ohjaavat lattiaohjain ja alareunan jousitetut pyörät, jotka tasaavat myös lattian vähäistä epätasaisuutta. Ovilehti on liukumekanismin vuoksi oviaukkoa korkeampi ja leveämpi asettuen suljettuna epäsymmetrisesti oviaukkoon. Ovilehden taakse voi asentaa tavanomaisen jalkalistan. 

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla.

11
11

Sesam-pintaliukuovi on seinäpinnalla liukuva ovityyppi. Seinä- tai kattokiinnitteinen liukuovi on paitsi moderni sisustuselementti, on se erityisesti tilojen jakamisen ja yhdistämisen sekä käytettävyyden kannalta erinomainen tilaratkaisu.

Kynnyksettömänä Sesam-ovi on esteetön kulkijalle ja vie lattia-alaakin vain hieman ovipaksuutta enemmän. Sulkuhidastimet saavat oven liukumaan ja pysähtymään pehmeästi.  

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

11
11

Spirit-piilokarmiovi on peitelistaton saranaovi, jota saa aukivedettävänä ja aukityönnettävänä sekä karmien väliin sisään avautuvana. Tiivistein varustetut puukarmit valmistetaan seinäpaksuuden mukaan ja ne integroidaan seinärakenteeseen.

Huullokseton ovi on varustettu magneettilukolla ja säädettävillä piilosararoilla peitelevyin. Vakiona ovi on kynnyksetön (esteetön) 10 mm ilmaraolla, mutta oven saa myös kiinteällä tai laskeutuvalla tiivistekynnyksellä. Lisävarusteena oveen saa aukaisurajoitin-sulkuhidastimen, joka mm. hidastaa loppuvedot ja vetää oven ääriasentoihinsa itsestään. 

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

11
11

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Scanforma-sisustusoville Design from Finland ja Avainlippu -merkit. Tuotteiden kotimaisuusaste määritellään niiden omakustannusarvon perusteella. Niiden lisäksi huomioidaan mm. konseptin alkuperä, suomalainen suunnittelu ja tuotekehitys. Design from Finland -merkki kertoo paitsi tuotteesta, jonka luomisessa kotimainen muotoiluosaaminen on ollut keskeisessä roolissa, myös aineettoman työn merkityksestä. Lopputuotteena on kriteerien mukaisesti käyttäjälähtöinen tuote tai palvelu. 

Liukuovien vetimet

11

Kantikas uppovedin myötäilee oven muotoja.
väri: rosteri

11

Liukuovet saa myös lukituksella.
väri: hopea

11

Musta erottuu tavanomaisesta.
väri: mattamusta

Saranaoven painikkeita

11

Kantikas Dallas-painike on monen mieleen.
väri: satiini hopea

11

Linjakas Houston-painike sopii erinomaisesti käteen.
väri: satiini hopea

11

Tyylikäs Stockholm-painike miellyttää ajattomuudellaan.
väri: mattamusta

Materiaalimallisto

Materiaalimallistomme elävät jatkuvasti. Aida-tuoteperheen saarni- ja tammiviilut tarjoamme nyt myös valkoiseksi ja mustaksi pintalakattuina läpivärjättyjen ohella. Syksyllä myyntiin tulevan mäntyviilun lakkauksena on nk. valkopesu kellastumisen vähentämiseksi.

Viilu-uutuudet

Uusimmat viilutulokkaamme ovat valkopesty mäntyviilu sekä mustaksi ja valkoiseksi pintasävytetyt tammi- ja saarniviilut. 

11

Valkopesty mänty 

Valkoiseksi pintasävytetty mäntyviilu jättää puulle ominaisen syykuvioinnin näkyviin. Suoran ja puolikuviollisen viilun sekaladonnan vuoksi kuvioinnin toistuminen ja peilaantuminen on vähäistä.  Sävyvaihtelut kuuluvat puuainekseen ja viilutyyliin. Kuvassa valkopesty mäntyviilu luonnonvärisen alla.  

11

Valkoinen pintasävytetty tammi
Musta pintasävytetty tammi

Valkoiseksi petsatun ja pintasävytetyn viilun puusyissä näkyy ripaus tammen luonnonväriä, mustassa pintasävytys on peittävä. Viilutyyliin kuuluvat sävyvaihtelut näkyvät vaaleassa viilussa. Viilun sekaladonta vähentää kuvioinnin toistuvuutta. Kuvassa valkoinen ja musta tammiviilu. 

11

Musta pintasävytetty saarni

Suoran ja puolikuviollisen viilun sekaladonnan vuoksi viiluun ei juurikaan synny toistuvaa kuviointia, lievät sävyvaihtelut kuuluvat viilutyyliin. Kuvassa upean mustaksi pintasävytetyn saarniviilun takana on eloisa oliivisaarniviilu. Mustaa saarniviilua saa oviimme myös läpivärjättynä.

11

Valkoinen pintasävytetty saarni

Pintavärjätty viilu toteutetaan suoran ja puolikuviollisen viilun sekaladonnalla, jonka vuoksi  kuvioinnin toistuminen on vähäistä ja lievät sävyvaihtelut kuuluvat viilutyyliin. Kuvan valkoinen viilu on petsattu ja sävylakattu, edessä sama viilu luonnonvärisenä. Valkoista saarniviilua saa oviimme myös läpivärjättynä.

Aitoviiluissa ja teknisissä viiluissa viilusuunnan voi valita pysty- tai vaakasuuntaisena. Maalisävyjen värikartassa on 3 valkoista ja 2 mustaa sekä yhteensä 8 kylmän ja lämpimän harmaasävyä. Yksillöllisin vaihtoehtomme on tulostus suoraan tai tarratulosteen kiinnittäminen oven pintaan asiakkaan aineistosta.

Tuotanto ja toimitusajat

Toimitusajoissa on viivettä joidenkin ovissa tarvittavien materiaalien saatavuushaasteiden vuoksi. Saatavuushaasteet koskevat sekä kotimaisia että ulkomaisia toimittajia ja tilanne on globaali. Jos vahvistettuja toimituksia on siirretty myöhemmäksi eikä tilanteen korjaantumiselle ole saatu aikataulua. 

Myymme ovia kuitenkin normaalisti, mutta asiakkaan tulee huomioida toimitusaikojen venyminen aikatauluissaan.

30.4.2021. 

Mittatilausovien tuotanto ja arvioidut toimitusajat

Scanforma-sisustusovet ovat mittatilausovia

Scancerco-sisustusovet eivät ole nk. hyllytavaraa, vaan ne valmistetaan tilauksesta ja toteutetaan asiakkaan tekemien valintojen mukaisesti. Ovissa käytetyt materiaalit ja helat tilataan varta vasten kyseiseen tilaukseen. Valitut materiaalit ja helat vaikuttavat tuotteiden toimitusaikoihin. Toimitusaika on aina arvio toimitusajasta, koska ovissa tarvittavien materiaalien ja helojen saatavuudessa ja kuljetuksissa tavarantoimittajilta puusepille voi tulla meistä riippumattomista syistä viiveitä. Toimitusaika tarkentuu, kun työ aikataulutetaan tuotantojonoon.

Tarjousvaiheessa annettu arvio toimitusajasta, joka on tehty tarjouksen antopäivän tuotantotilanteen pohjalta ja perustuu sen hetkiseen tilanteeseen ja se voi tarjouksen hyväksymishetkellä olla hyvinkin muuttunut, koska tilauskanta, tuotantojono sekä materiaalisaldot elävät koko ajan. Toimitusaika on riippuvainen tarjouksen hyväksymisajasta, koska tuotanto elää jatkuvasti. Raaka-aine- ja komponettitoimittajien muuttuvat tilanteet vaikuttavat suoraan myös ovien toimitusaikoihin.

Huomioithan, että Spirit-ovissa on kaksiosainen hyväksymisprosessi. Ensin hyväksytään tarjous ja sen jälkeen vielä ovipiirrokset, joihin varataan työmäärästä ja ruuhkasta johtuen max 2 viikkoa aikaa. Toimitusaika määrittyy ovipiirrosten hyväksymisen mukaan, koska silloin tuotannolla on kaikki tieto valmistettavasta tuotteesta.

Tällä hetkellä (30.4.2021-) erityisesti materiaalien saatavuus on vaikeutunut pidentäen toimitusaikoja. Puuseppien kesälomat tuovat heinäkuussa neljän viikon tuotantokatkoksen pidentäen toimitusaikoja saman verran.

Toimitusaika tarkoittaa kyseisellä viikolla puusepänverstaalta lähtevää tuotetta. Postin kuljetuspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Muuta huomioitavaa
– toimitusajat koskevat pientilauksia määrältään 1-20 kpl. Suuremmat määrät sovitaan erikseen.
– vakiota suuremmat ovikoot on vahvistettava tapauskohtaisesti.
– koronapandemiasta johtuvissa poikkeusoloissa materiaalien ja helojen saatavuudessa tavarantoimittajilta Euroopasta on suurta vaihtelua ja erityisesti rahtiliikenteen toimitusajoissa on huomattavia ongelmia. Edellä mainituista, meistä riippumattomista syistä, toimitusaikoihin voi tulla lisäviiveitä hyvinkin yllättäen.
– Scancerco ei vastaa tilaajan työmaa-aikatauluista, eikä siten toimitusviivästyksistä tilaajalle mahdollisesti aiheutuvista epäsuorista tappioista, kuten esimerkiksi palkka-, kuljetus- tai asennuskuluista.

EVOKIT-taskuliukuovet

RUNKOELEMENTIT
Evokit-ovien vakiokokoisten runkoelementtien (800-1000 x 2050 mm) toimitusaika on muutama arkipäivä. Muut koot valmistetaan tilauksesta Italiassa. Pidämme satunnaisesti varastossa myös pieniä määriä muita kokoja.

OVILEHDET JA KARMIT

Tarjousprosessin päätyttyä, toimitusaika ovilehdille ja karmeille alkaa siitä, kun tuotantoa varten tarvittava tieto on puusepillä materiaalien tilaamista varten.

Maalattu kork. 2050 mm ja 2300 mm
– normaaliolot: 4-6 vk
– poikkeusolot 6-7 vk (+ heinäkuun lomatauko 4 viikkoa)

Lasitettu, viilutettu tai yli 2300 mm korkea
– normaaliolot: 6-8 vk
– poikkeusolot 7-8 vk (+ heinäkuun lomatauko 4 viikkoa)

Erikoismittaiset tai muokatut toimitusaika tapauskohtaisesti

SESAM ja SENSE -pintaliukuovet

Maalattu
– normaaliolot: 4-6 vk
– poikkeusolot: 6-7 vk (+ heinäkuun lomatauko 4 viikkoa)

Lasitettu tai viilutettu
– normaaliolot: 6-8 vk
– poikkeusolot: 7-8 vk (+ heinäkuun lomatauko 4 viikkoa)

Erikoismittaiset tai muokatut toimitusaika tapauskohtaisesti

SPIRIT -piilokarmiovet

Spirit-ovissa on kaksivaiheinen hyväksymisprosessi. Ensin hyväksytetään tarjous ja sen jälkeen tuotantokuvat (ovipiirrokset päämittoineen). Ovipiirustuksiin menee, piirustusten määrästä riippuen aikaa max 2 viikkoa. Tuotantokuvien piirtäminen nopeutuu vakioimalla tilauksen ovia keskenään.
Toimitusaika alkaa siitä, kun asiakas on tarkastanut ja hyväksynyt ovipiirrokset.

Vakiorakenne
Vakiorakenteeseen kuuluvat pituus, leveys ja paksuusmuutokset, kevennysten määrämuutokset, erikoisvärit,
viilut ja lasit.
Vaihe 1: Tilausvahviste (=ovipiirrokset asiakkaalle): max 2 vkoa
Vaihe 2: Toimitusaika hyväksytystä ovipiirroksesta: 6 vkoa (+ heinäkuun lomatauko 4 viikkoa)

Erikoisrakenne
Esim. offline-ovet, karmimuutokset yms.
Vaihe 1: Tilausvahviste (=ovipiirrokset asiakkaalle): tapauskohtaisesti, sop. mukaan
Vaihe 2: Toimitusaika hyväksytystä ovipiirroksesta: tapauskohtaisesti, sop. mukaan

Ota yhteyttä

Hei, tavataanko showroomissa tai videon välityksellä?

Näyttelytilamme Helsingin Sörnäisisssä, osoitteessa Suvilahdenkatu 10 B, on avoinna ma-pe klo 8-16. Sopimuksesta mukaan myös muuna ajankohtana. Näyttelytilastamme löydät kaikki sisustusovemme ja niiden pintamateriaalit sekä painike/vedinvaihtoehdot.

Tavoitat minut  puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös Microsoft Teams-videosovelluksella, josta löydyn nimellä erika.andersson@scancerco.fi. Puhelimen videosovelluksella voin esitellä myös showroomissamme olevia ovia. Voit sopia kanssani videomiitistä tai lähettää minulle kalenterikutsun.

Ollaan kuulolla,

Erika

ps. Обслуживание на русском языке

11
11

Erika Andersson

+358 400 415 074
erika.andersson@scancerco.fi

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube