fbpx
Sisätilarakentaminen

SCANFORMA-sisustusovet

STYLE YOUR SPACE

Style is accessible. Style is elegant. Style is individual.

Käytä ovea osana tilan arkkitehtuuria.
Piilota se osaksi kokonaisuutta tai  korosta sitä sisustuksen visuaalisena tehokeinona.
Hyödynnä hukkatilaa, säväytä yksityiskohdilla, puhuttele käyttäjää oven toiminnallisuuksilla. Valitse esteetön vaihtoehto, sillä se on elinkaarikestävä valinta sekä tilan käyttäjien että rakennuksen näkökulmasta.

 

Yhtenäiset ovet ovityypistä riippumatta

Scancercon tyylikkäät sisustusovet on suunniteltu modernin, esteettömän ja minimalistisen arkkitehtuurin ja sisustamisen ystäville. Oviperheestä löydät sekä liuku- että saranaovet, joilla on ovityypistä riippumaton yhteinen materiaalimallisto ja joiden tarkkaan harkitut yksityiskohdat puhuvat keskenään yhteistä kieltä. Mittatilauksena valmistettaviin oviin on valittavissa noin 40 pintamateriaalia mm. viiluista laminaatteihin ja maalisävyihin. Kaikki ovilehdet ja karmit ovat suomalaista puusepäntyötä.

Evokit-taskuliukuovissa ovilehti liukuu väliseinän sisään piilotettuun metalliseen ovitaskuun maksimoiden lattia-alan hyötykäyttöön. Kynnyksetön oviratkaisu edistää esteettömyyttä kaikissa tiloissa. Evokit-järjestelmän karmit voidaan joko peitelistoittaa tai tasoittaa seinäpintaan listattomaksi.

Evokit on mitoitettu suomalaisen standardin mukaisille 66 mm ja 95 mm seinärunkosyvyyksille. 

Ovet valmistetaan runkoelementin mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla.

Sense-pintaliukuovi liukuu seinäpinnan edessä. Oven liukumekanismi on piilossa oven takana ja sen molemmissa päissä on sulkuhidastin hidastamassa oven pysähtymistä kiskon ääripäissä. Oven sujuvaa kulkua ohjaavat lattiaohjain ja alareunan jousitetut pyörät, jotka tasaavat myös lattian vähäistä epätasaisuutta. Ovilehti on liukumekanismin vuoksi oviaukkoa korkeampi ja leveämpi asettuen suljettuna epäsymmetrisesti oviaukkoon. Ovilehden taakse voi asentaa tavanomaisen jalkalistan. 

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla.

Sesam-pintaliukuovi on seinäpinnalla liukuva ovityyppi. Seinä- tai kattokiinnitteinen liukuovi on paitsi moderni sisustuselementti, on se erityisesti tilojen jakamisen ja yhdistämisen sekä käytettävyyden kannalta erinomainen tilaratkaisu.

Kynnyksettömänä Sesam-ovi on esteetön kulkijalle ja vie lattia-alaakin vain hieman ovipaksuutta enemmän. Sulkuhidastimet saavat oven liukumaan ja pysähtymään pehmeästi.  

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

Spirit-piilokarmiovi on peitelistaton saranaovi, jota saa aukivedettävänä ja aukityönnettävänä sekä karmien väliin sisään avautuvana. Tiivistein varustetut puukarmit valmistetaan seinäpaksuuden mukaan ja ne integroidaan seinärakenteeseen.

Huullokseton ovi on varustettu magneettilukolla ja säädettävillä piilosararoilla peitelevyin. Vakiona ovi on kynnyksetön (esteetön) 10 mm ilmaraolla, mutta oven saa myös kiinteällä tai laskeutuvalla tiivistekynnyksellä. Lisävarusteena oveen saa aukaisurajoitin-sulkuhidastimen, joka mm. hidastaa loppuvedot ja vetää oven ääriasentoihinsa itsestään. 

Ovet valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan tilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Scanforma-sisustusoville Design from Finland ja Avainlippu -merkit. Tuotteiden kotimaisuusaste määritellään niiden omakustannusarvon perusteella. Niiden lisäksi huomioidaan mm. konseptin alkuperä, suomalainen suunnittelu ja tuotekehitys. Design from Finland -merkki kertoo paitsi tuotteesta, jonka luomisessa kotimainen muotoiluosaaminen on ollut keskeisessä roolissa, myös aineettoman työn merkityksestä. Lopputuotteena on kriteerien mukaisesti käyttäjälähtöinen tuote tai palvelu. 

Liukuovien vetimet

Kantikas uppovedin myötäilee oven muotoja.
väri: rosteri

Liukuovet saa myös lukituksella.
väri: hopea

Musta erottuu tavanomaisesta.
väri: mattamusta

Saranaoven painikkeita

Kantikas Dallas-painike on monen mieleen.
väri: satiini hopea

Linjakas Houston-painike sopii erinomaisesti käteen.
väri: satiini hopea

Tyylikäs Stockholm-painike miellyttää ajattomuudellaan.
väri: mattamusta

Materiaalimallisto

Materiaalimallistomme elävät jatkuvasti. Aida-tuoteperheen saarni- ja tammiviilut tarjoamme nyt myös valkoiseksi ja mustaksi pintalakattuina läpivärjättyjen ohella. Syksyllä myyntiin tulevan mäntyviilun lakkauksena on nk. valkopesu kellastumisen vähentämiseksi.

Aitoviiluissa ja teknisissä viiluissa viilusuunnan voi valita pysty- tai vaakasuuntaisena. Maalisävyjen värikartassa on 3 valkoista ja 2 mustaa sekä yhteensä 8 kylmän ja lämpimän harmaasävyä. Yksillöllisin vaihtoehtomme on tulostus suoraan tai tarratulosteen kiinnittäminen oven pintaan asiakkaan aineistosta.

Ota yhteyttä

Andersson Erika

Projektimyynti: arkkitehtuurituotteet
Tekninen tuki: Evokit, Sesam, Spirit, Sense, Aakea

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
myynti@scancerco.fi
Skype: erika.andersson@scancerco.fi

– Обслуживание на русском языке –

Hei, tavataanko showroomissa tai videon välityksellä?

Tavoitat minut puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös Teams ja Skype for Business -videosovelluksilla. Tapaamisajan videopalaverin tai näyttelyhuoneessa vierailun varaamiseksi voit tehdä oheisesta linkistä.  

Näyttelytilamme on avoinna ma-pe klo 8-16. Sopimuksesta mukaan myös muuna ajankohtana. 

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram