0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Myynti- ja asiakaspalvelu

Myynti ja asiakaspalvelu

Myynti- ja asiakaspalvelutiimi huolehtii asiakasrajapinnasta ja vastaa osaltaan erinomaisesta asiakaskokemuksesta kanssamme. Tiimin vastuulle kuuluvat mm. asiakkuuksien hankinta, tarjousten antaminen sekä laadukas asiakkuuden hoito – olipa kyseessä kertaluonteinen tai ylläpitävä asiakkaan palveleminen.

Tarjoukset ja tarjouspyynnöt 

Myyjämme vastaavat uusasiakashankinnasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta mm. ratkaisemalla tuotteillamme asiakkaidemme tarpeita ja laskemalla tarjouksia. Asiakasneuvottelut, esittelyt, ostosopimukset ja tuotekoulutukset kuuluvat myös myyjiemme vastuulle.

Sähköpostiin myynti@scancerco.fi tulevat tarjouspyynnöt ohjautuvat asiakaspalveluumme, josta ne ohjataan tarvittaessa myyjälle. 

Asiakaspalvelijamme vastaavat tarjouspyyntöihin, kun kyseessä ei ole teollisuuden volyymiasiakas. He antavat tarjouksia esim. tukkuliikkeille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, lukkoliikkeille, huoltoliikkeille ja asennusyrityksille. 

Asiakaspalvelijamme huolehtivat myös esim. Biobe-tuotteiden kuluttajamyynnistä. Sen sijaan sisustusovien projektimyynnistä ja teknisestä tuesta vastaa myyjämme. 

Tilaukset 

Asiakaspalvelijamme vastaanottavat ja käsittelevät niin puhelimitse, tilausjärjestelmän kautta kuin sähköpostitse tulevat tilaukset ja vahvistavat niiden toimitusajat. Sähköpostitse lähetettävät tilaukset pyydämme lähettämään osoitteeseen asiakaspalvelu@scancerco.fi.

Asiakastiedustelut ja palvelupyynnöt

Asiakaspalvelijamme vastaavat asiakaspuheluihin ja sähköpostitse tai verkkolomakkeilla  tulleisiin tiedusteluihin ja palvelupyyntöihin sekä huolehtivat noutoasiakkaiden palvelemisesta. He myös neuvovat asiakkaita tuotepalautuksia koskevissa asioissa.

11

Jokinen Juha

Yritysmyynti: rakennustuoteteollisuus
Tekninen tuki: Scanfinn, Roto DK, Geze, SG

FIN
11

Sartopuro Päivi

Sijaistaa K. Konnosta 8.4.2022 saakka

Asiakaspalvelu, kuluttaja- ja yritysmyynnin tilaukset ja tarjoukset sekä reskontra

FIN, ENG
11

Konnos Kim

Vanhempainvapaalla 21.4.2022 saakka

Yritysmyynti: ovi- ja ikkunateollisuus
Tekninen tuki: Biobe, SIGA, LeifArvidsson

FIN, ENG
11

Andersson Erika

Projektimyynti: arkkitehtuurituotteet
Tekninen tuki: Evokit, Sesam, Spirit, Sense

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
Teams: erika.andersson@scancerco.fi

– Обслуживание на русском языке –

Etänä tai kasvokkain tapaaminen

Puhelimen, sähköpostin ja kasvokkain tapaamisen rinnalle tarjoamme vaihtoehtona myös etätapaamista. 

Etätapaamiset videon välityksellä onnistuvat kaikkien myyjien ja asiakaspalvelijoiden kanssa Microsoft Teamsillä, kutsuttuna myös muilla videosovelluksilla. Teamsissä henkilöt löytyvät sähköpostiosoitteella. Vaihtoehtoisesti tavoitat osan meistä videopuhelulla myös puhelimen Whatsapp-sovelluksella.

Kasvokkain tapaaminen on hyvä vaihtoehto etätapaamiselle, kun tilanne sitä edellyttää. Kohtaamisessa tulee noudattaa mahdollisia viranomaisten rajoituksia ja suosituksia terveysturvallisuuteen liittyen, kuten  suojaetäisyydet, hyvä käsihygieania ja kasvosuojaimet. 

Näyttelytilamme on avoinna vieraille aukioloaikojemme mukaan arkisin klo 8-16. Koronaepidemian aikana vastaanotamme flunssaoireettomia vieraita näyttelytilaan enintään kaksi kerrallaan. Kasvomaskin käyttäminen on vapaaehtoista.

Vierailijat vastaanotetaan tarvittaessa poikkeavaa reittiä, sisäänkäyntiovi pääovea vastapäätä. 

 

11

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut meistä tai tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo paitsi uusista tuotteista, myös ajankohtaisista uutisista tai ilmiöistä. Tilaa uutiskirjeemme joko yritysasiakkaana tai kuluttajana. 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube