0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Myynti- ja asiakaspalvelu

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme huolehtii myynnistä ja asiakaspalvelusta asiakasrajapinnassa ja vastaa osaltaan erinomaisesta asiakaskokemuksesta kanssamme.

Tiimin vastuulle kuuluu mm. tuotteiden ja tuoteinformaation tarjoaminen, tilausten vastaanottaminen ja käsittely, reklamaatioiden ja erilaisten palvelupyyntöjen hoitaminen sekä neuvonta. Myyntipalvelumme henkilöstö vastaa myös heille nimettyjen yritysasiakkuuksien hankinnasta, ylläpidosta ja kehittämisestä toimenkuvansa ja vastuualueensa mukaisesti. He huolehtivat tarjousneuvotteluista, esittelevät tuotteita, vastaavat tarjouspyyntöihin ja pitävät koulutuksia toimenkuvansa mukaisesti heille nimetylle toimialalle.

Myyntipalvelumme huolehtii valmistavan teollisuuden, rakentamisen ja kaupan asiakkuuksien ohella  noutoasiakkaista ja Biobe-tuotteiden kuluttajamyynnistä. Arkkitehtuurituotteiden myynnistä ja teknisestä tuesta vastaa projektimyyntimme. 

Tarjouspyynnöt, tilaukset ja palvelupyynnöt

Myyntipalvelumme vastaa asiakaspuheluihin ja sähköpostitse tai verkkolomakkeilla  tulleisiin tiedusteluihin ja palvelupyyntöihin. Se vahvistaa myös tilausjärjestelmämme kautta tulevat tilaukset ja huolehtii noutoasiakkaiden palvelemisesta sekä neuvoo asiakkaita mm. tuotepalautuksia koskevissa asioissa.

Sähköpostitse lähetettävät tarjouspyynnöt, tilaukset ja palvelupyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti@scancerco.fi.

Myynti- ja asiakaspalvelutiimi

11

Jokinen Juha

Myynti- ja asiakaspalvelu
Asiakastoimiala: rakennustuote- ja talonrakennusteollisuus

FIN
11

Andersson Erika

Myynti- ja asiakaspalvelu
Projektimyynti: Scanforma-ovituotteet

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
Teams: erika.andersson@scancerco.fi

– Обслуживание на русском языке –

11

Ijäs Emilia

Myynti- ja asiakaspalvelu
Asiakastoimiala: jälleenmyynti (rautakaupat, tukku- ja keskusliikkeet) sekä ylläpidon toimijat: huoltoliikkeet ja isännöitsijät.

FIN, ENG

Myyntiedustajat

11

Sikanen Jari

Myyntiedustaja
Asiakastoimiala: vähittäiskauppa
Myyntialue: Itä-Uusimaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, K-Suomi, P-Pirkanmaa, E-Pohjanmaa, Pohjanmaa, E- ja P-Savo, E- ja P-Karjala)


FIN
11

Peurakoski Jussi

Myyntiedustaja
Asiakastoimiala: vähittäiskauppa
Alue: K- ja P-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi


FIN

Asiakastoimialat

Rakennustuoteteollisuuden toimiala

Rakennuksiin lopputuotteita valmistavat teolliset toimijat muodostavat rakennustuoteteollisuuden asiakkuusryhmän. Siihen kuuluvat esim. ovi- ja ikkunatehtaat, puusepänliikkeet, lasitusliikkeet ja talotehtaat.

Talonrakennusteollisuuden toimiala

Talonrakennusalan työmailla toimivat asiakkuudet muodostavat talonrakennusteollisuuden asiakkuusryhmän. Toimialan asiakasryhmiä ovat esim. rakennuttajat, rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat ja talopakettien asennusliikkeet.

Rakennuskannan ylläpidon toimiala

Olemassa olevien rakennusten ylläpidosta ja huollosta vastaavat toimijat muodostavat rakennuskannan ylläpidon asiakkuusryhmän ja siihen kuuluvat  esim. asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, isännöitsijät sekä huolto- ja asennusliikkeet. 

Tukku- ja vähittäiskaupan toimiala

Tuotteidemme jälleenmyyjät tukku- ja vähittäiskaupan toimialalta muodostavat jälleenmyynnin asiakkusryhmän, joita ovat esim. erikoistuneen vähittäiskaupan toimijat, lukkoliikkeet, rautakaupat, supermarketit ja tukkukaupat.

Rakennussuunnittelun toimiala

Asiakastoimialoillamme suunnitteluun liittyvät asiakkuudet ja sidosryhmät muodostavat suunnittelun toimialan. Asiakasryhmiä suunnittelun toimialalla ovat esim. rakennusinsinöörit, LVI-suunnittelijat, arkkitehdit, sisustusarkkitehdit ja sisustussuunnittelijat. 

Yksityishenkilöt

Vaikka maahantuojana ja valmistuttajana ydinliiketoimintamme keskittyy teollisuuden, talonrakentamisen ja tukku- sekä vähittäiskaupan palvelemiseen, myymme joitakin tuotteita myös kuluttajille. Tällaisia ovat esim. venttiilit ja ilmansuodattimet sekä painikkeet ja sisustusovet. 

Etänä tai kasvokkain tapaaminen

Puhelimen, sähköpostin ja kasvokkain tapaamisen rinnalle tarjoamme vaihtoehtona myös etätapaamista videon välityksellä. Käytämme videosovelluksena Microsoft Teamsiä, jossa tavoitat henkilöstömme sähköpostiosoitteella. Vaihtoehtoisesti meidät tavoittaa myös puhelinnumerolla Whatsapp-sovellusta käyttäen. 

Näyttelytilamme on avoinna vieraille aukioloaikojemme mukaan arkisin klo 8-16. Toivomme vieraidemme olevan joko flunssaoireettomia tai flunssaisena käyttävän kasvomaskia. 

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut meistä tai tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo paitsi uusista tuotteista, myös ajankohtaisista uutisista tai ilmiöistä. Tilaamalla uutiskirjeemme valiset ensin sinua kiinnostavat aihepiirit, jonka jälkeen saat uutisia ainoastaan valintojesi mukaan. Voit milloin tahansa keskeyttää uutiskirjeen tilaamisen tai muuttaa valintojasi. 

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube