0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Myynti- ja asiakaspalvelu

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme huolehtii myynnistä ja asiakaspalvelusta asiakasrajapinnassa ja vastaa osaltaan erinomaisesta asiakaskokemuksesta kanssamme.

Tiimin vastuulle kuuluu mm. tuotteiden ja tuoteinformaation tarjoaminen, tilausten vastaanottaminen ja käsittely, reklamaatioiden ja erilaisten palvelupyyntöjen hoitaminen sekä neuvonta. Myyntipalvelumme henkilöstö vastaa myös heille nimettyjen yritysasiakkuuksien hankinnasta, ylläpidosta ja kehittämisestä toimenkuvansa ja vastuualueensa mukaisesti. He huolehtivat tarjousneuvotteluista, esittelevät tuotteita, vastaavat tarjouspyyntöihin ja pitävät koulutuksia toimenkuvansa mukaisesti heille nimetylle toimialalle.

Myyntipalvelumme huolehtii valmistavan teollisuuden, rakentamisen ja kaupan asiakkuuksien ohella  noutoasiakkaista ja Biobe-tuotteiden kuluttajamyynnistä. Arkkitehtuurituotteiden myynnistä ja teknisestä tuesta vastaa projektimyyntimme. 

Tarjouspyynnöt, tilaukset ja palvelupyynnöt

Myyntipalvelumme vastaa puheluihin ja sähköpostitse tai verkkolomakkeilla  tulleisiin tiedusteluihin ja palvelupyyntöihin. Se vahvistaa myös tilausjärjestelmämme kautta tulevat tilaukset ja huolehtivat noutoasiakkaidemme palvelemisesta sekä neuvoo asiakkaita tuotepalautuksia koskevissa asioissa.

Sähköpostitse lähetettävät tarjouspyynnöt, tilaukset ja palvelupyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti@scancerco.fi.

11

Jokinen Juha

Myynti- ja asiakaspalvelu
Asiakastoimiala: rakennustuote- ja talonrakennusteollisuus

FIN
11

Andersson Erika

Myynti- ja asiakaspalvelu
Projektimyynti: Scanforma-ovituotteet

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
Teams: erika.andersson@scancerco.fi

– Обслуживание на русском языке –

11

Sikanen Jari

Myynti
Asiakastoimiala: vähittäiskauppa
Myyntialue: Itä-Uusimaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, K-Suomi, P-Pirkanmaa, E-Pohjanmaa, Pohjanmaa, E- ja P-Savo, E- ja P-Karjala)


FIN
11

Peurakoski Jussi

Myynti
Asiakastoimiala: vähittäiskauppa
Alue: K- ja P-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi


FIN

Asiakastoimialat

Rakennustuoteteollisuuden toimiala

Rakennuksiin lopputuotteita valmistavat teolliset toimijat muodostavat rakennustuoteteollisuuden asiakkuusryhmän, jonka myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavat nimetyt henkilöt. Asiakasryhmiä ovat esim. ovi- ja ikkunatehtaat, puusepänliikkeet, lasitusliikkeet ja talotehtaat.

Talonrakennusteollisuuden toimiala

Talonrakennusalan työmailla toimivat asiakkuudet muodostavat talonrakennusteollisuuden asiakkuusryhmän, jonka myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavat nimetyt henkilöt. Toimialan asiakasryhmiä ovat esim. rakennuttajat, rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat ja talopakettien asennusliikkeet.

Rakennuskannan ylläpidon toimiala

Olemassa olevien rakennusten ylläpidosta ja huollosta vastaavat toimijat muodostavat rakennuskannan ylläpidon asiakkuusryhmän, jonka myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavat nimetyt henkilöt. Asiakasryhmiä ovat esim. asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, isännöitsijät sekä huolto- ja asennusliikkeet. 

Tukku- ja vähittäiskaupan toimiala

Tuotteidemme jälleenmyyjät tukku- ja vähittäiskaupan toimialalta muodostavat jälleenmyynnin asiakkusryhmän, jonka myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavat nimetyt henkilöt. Heistä osa toimii kentällä ja osa toimistolla. Asiakasryhmiä ovat esim. erikoistuneen vähittäiskaupan toimijat, lukkoliikkeet, rautakaupat, supermarketit ja tukkukaupat.

Rakennussuunnittelun toimiala

Asiakastoimialoillamme suunnitteluun liittyvät asiakkuudet ja sidosryhmät muodostavat suunnittelun toimialan. Heistä huolehtii tapauskohtaisesti teollisuuden, rakentamisen, ylläpidon, kaupan tai projektimyynnin henkilö asiantuntemuksensa mukaan. Asiakasryhmiä suunnittelun toimialalla ovat esim. rakennusinsinöörit, LVI-suunnittelijat, arkkitehdit, sisustusarkkitehdit ja sisustussuunnittelijat. 

Yksityishenkilöt

Maahantuojana ja valmistuttajana ydinliiketoimintamme keskittyy teollisuuden, talonrakentamisen ja tukku- sekä vähittäiskaupan palvelemiseen. Sen rinnalla myymme joitakin tuotteita myös suoraan kuluttajille. Tällaisia ovat esim. ilmansuodattimet, painikkeet ja sisustusovet. Yksityshenkilöistä huolehtivat asiakaspalvelun ja  projektimyynnin henkilöt.

Etänä tai kasvokkain tapaaminen

Puhelimen, sähköpostin ja kasvokkain tapaamisen rinnalle tarjoamme vaihtoehtona myös etätapaamista. 

Etätapaamiset videon välityksellä onnistuvat kaikkien myyjien ja asiakaspalvelijoiden kanssa Microsoft Teamsillä, kutsuttuna myös muilla videosovelluksilla. Teamsissä henkilöt löytyvät sähköpostiosoitteella. Vaihtoehtoisesti tavoitat osan meistä videopuhelulla myös puhelimen Whatsapp-sovelluksella.

Kasvokkain tapaaminen on hyvä vaihtoehto etätapaamiselle, kun tilanne sitä edellyttää. Kohtaamisessa tulee noudattaa mahdollisia viranomaisten rajoituksia ja suosituksia terveysturvallisuuteen liittyen, kuten  suojaetäisyydet, hyvä käsihygieania ja kasvosuojaimet. 

Näyttelytilamme on avoinna vieraille aukioloaikojemme mukaan arkisin klo 8-16. Koronaepidemian aikana vastaanotamme flunssaoireettomia vieraita näyttelytilaan enintään kaksi kerrallaan. Kasvomaskin käyttäminen on vapaaehtoista.

Vierailijat vastaanotetaan tarvittaessa poikkeavaa reittiä, sisäänkäyntiovi pääovea vastapäätä. 

 

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut meistä tai tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo paitsi uusista tuotteista, myös ajankohtaisista uutisista tai ilmiöistä. Tilaamalla uutiskirjeemme valiset ensin sinua kiinnostavat aihepiirit, jonka jälkeen saat uutisia ainoastaan valintojesi mukaan. Voit milloin tahansa keskeyttää uutiskirjeen tilaamisen tai muuttaa valintojasi. 

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube