11
Komponentit ja varusteet väli- ja ulko-oviin

RATKAISUT OVITEOLLISUUDELLE

Kattavasta ovituotevalikoimastamme löytyvät ovihelat ja pienrauta-tuotteet oviteollisuudelle niin väli- kuin ulko-ovien valmistamiseen ja varustamiseen. Kiinnitämme tuotevalintastrategiassamme huomiota tuotteiden sää- ja mekaaniseen rasituskestävyyteen. Tarvittaessa teemme mm. suola- ja käyttösyklitestejä. 

Valikoimamme johtoajatuksena on, että myymämme ovihelat ovat laadukkaita ja niillä lopputuotteelle saadaan pitkä ja huoltovapaa käyttöikä. Huomioimme valikoimapäätöksissämme paitsi teollisuuden kustannustehokkuuden ja tuotantoprosessit myös loppukäyttäjät, joille mm. käytettävyys ja esteettisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä tuoteominaisuuksia.

Ovituotevalikoimamme sisältää

  • ovenpainikkeet ja pintahelat
  • pitkäsalvanpainikkeet 
  • pitkäsulkijat
  • vetimet
  • lukitustuotteet 
  • saranat
  • ovijarrut ja -pumput
  • lisätarvikkeet*
  • DK-helat

*Lisätarvikkeet ovat käyntiovia täydentäviä tuotteita, kuten ovikelloja, kirjeluukkuja ja murtosuojatuotteita.

Scanfinn-ovihelat

Oma tuotemerkkimme Scanfinn sisältää ovihelat ja pienraudan. Tuotemerkin alla myytävät tuotteet ovat oman tuotekehitystiimimme aikaansaannoksia. Suunnittelupalvelumme tuottaa asiakkaillemme myös räätälöityjä tuotteita, joiden valmistuttaminen kauttamme kuuluu myös palveluihimme.

Ovihelat

Scancerco Oy:n väli- ja ulko-ovien helavalikoima on rakentunut oviteollisuuden perustarpeista kotimaan markkinoilla. Tarjoamme laajassa valikoimassamme ovihelat arkiseen asumismukavuuteen. Laadukkaat ovihelat luovat toimivia, aikaa ja käyttöä kestäviä käyntiovia esteettisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

Tuotemerkit: Otlav, TKZ, VBH, Geze, greeteQ, Roto, Gutmann, Aluprof, HOPPE, Scanfinn, SG

11
11
11
11
11
11

DK-helat

Scancerco Oy maahantuo Roton edistyksellisiä taitto- ja liukuovimekanismeja niin rakennusteollisuuden kotimaan tarpeisiin, kuin erityisesti vientimarkkinoille.

Saksalainen Roto Frank on yksi maailman johtavista ikkuna- ja ovihelojen valmistajista, joka tarjoaa ratkaisuja sisään ja ulospäin suuntautuvaan avaamiseen, kallistamiseen, liu´uttamiseen, taittamiseen ja nostamiseen. Roto täyttää DIN V ENV 1627-1630 standardin vaatimukset ja muuttuneet testausmenetelmät sekä murtosuojarajat tasoilla 1-3.

Suomessa yleisemmin käytetty DK-lyhenne tulee saksankielisistä sanoista Dreh (käännä) ja Kipp (kallista). Sen rinnalla käytetään myös lyhennettä T&T, joka muodostuu sanoista Tilt (kallista) & Turn (käännä).

______________

Huom! Palvelemme yksinomaan yritysasiakkaita ja ainoastaan valikoimaamme kuuluvien ja myymiemme tuotteiden osalta. Mikäli kyseessä on jonkun toisen maahantuoma tai myymä DK-hela tai DK-helan sisältämä tuote, otattehan yhteyttä tuotteen myyneeseen tahoon.

11
11
11
11
11
11
11

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo uusista tuotteista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube