fbpx

Oviteollisuus

Komponentit ja varusteet väli- ja ulko-oviin

RATKAISUT OVITEOLLISUUDELLE

Kattavasta ovituotevalikoimastamme löytyvät tuotteet niin väli- kuin ulko-ovien valmistamiseen ja varustamiseen.  Kiinnitämme tuotevalintastrategiassamme huomiota tuotteiden sää- ja mekaaniseen rasituskestävyyteen. Tarvittaessa teemme mm. suola- ja käyttösyklitestejä. 

Valikoimamme johtoajatuksena on, että oviheloillamme lopputuotteelle saadaan pitkä ja huoltovapaa käyttöikä. Huomioimme valikoimapäätöksissämme paitsi teollisuuden kustannustehokkuuden ja tuotantoprosessit myös loppukäyttäjät, joille mm. käytettävyys ja esteettisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä tuoteominaisuuksia.

Oma tuotemerkkimme heloille ja pienraudalle on Scanfinn. Tuotemerkin alla myytävät tuotteet ovat oman tuotekehitystiimimme aikaansaannoksia. Suunnittelupalvelumme tuottaa asiakkaillemme myös räätälöityjä tuotteita, joiden valmistuttaminen kauttamme kuuluu myös palveluihimme.

Ovituotevalikoimamme sisältää

  • ovenpainikkeet ja pintahelat
  • pitkäsalvanpainikkeet 
  • pitkäsulkijat
  • vetimet
  • lukitustuotteet 
  • saranat
  • ovijarrut ja -pumput
  • lisätarvikkeet
  • DK-helat

Lisätarvikkeet ovat käyntiovia täydentäviä tuotteita, kuten ovikelloja, kirjeluukkuja ja murtosuojatuotteita.

Rakennamme Scancerco-verkkosivustoa

Yritysfuusiota (1.3.2017) edeltäneiden yhtiöiden verkkosivut tuotetietoineen ovat tämän sivuston ohella käytettävissänne kunnes tuotetieto Scancercon sivustolle on saatu valmiiksi. Voitte halutessanne siirtyä verkkosivuille oheisista linkeistä.

Ovihelat

Scancerco Oy:n väli- ja ulko-ovien helavalikoima on rakentunut oviteollisuuden perustarpeista kotimaan markkinoilla. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita oviheloja arkiseen asumismukavuuteen. Laadukkailla heloilla luodaan toimivia, aikaa ja käyttöä kestäviä käyntiovia esteettisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta.

Tuotemerkit: Otlav, TKZ, VBH, Geze, greeteQ, Roto, Gutmann, Aluprof, HOPPE, Scanfinn, SG

DK-helat

Scancerco Oy maahantuo Roton edistyksellisiä taitto- ja liukuovimekanismeja niin rakennusteollisuuden kotimaan tarpeisiin, kuin erityisesti vientimarkkinoille.

Saksalainen Roto Frank on yksi maailman johtavista ikkuna- ja ovihelojen valmistajista, joka tarjoaa ratkaisuja sisään ja ulospäin suuntautuvaan avaamiseen, kallistamiseen, liu´uttamiseen, taittamiseen ja nostamiseen. Roto täyttää DIN V ENV 1627-1630 standardin vaatimukset ja muuttuneet testausmenetelmät sekä murtosuojarajat tasoilla 1-3.

Suomessa yleisemmin käytetty DK-lyhenne tulee saksankielisistä sanoista Dreh (käännä) ja Kipp (kallista). Sen rinnalla käytetään myös lyhennettä T&T, joka muodostuu sanoista Tilt (kallista) & Turn (käännä).

______________

Huom! Palvelemme yksinomaan yritysasiakkaita  ja ainoastaan valikoimaamme kuuluvien ja myymiemme tuotteiden osalta. Mikäli kyseessä on jonkun toisen maahantuoma tai myymä DK-hela tai DK-helan sisältämä tuote, otattehan yhteyttä tuotteen myyneeseen tahoon.

Ota yhteyttä

Scancercon myyntitiimin henkilökunta on palveluksessasi.

Jokinen Juha

Yritysmyynti: ovi- ja ikkunateollisuus
Tekninen tuki: Scanfinn, Roto DK, Geze, SG

FIN

Konnos Kim

Yritysmyynti: ovi- ja ikkunateollisuus
Tekninen tuki: Biobe, SIGA, LeifArvidsson

FIN, ENG

Nuolioja Teemu

Asiakaspalvelu: kuluttaja- ja yritysmyynnin tilaukset sekä noutomyynti
Customer Service: Consumer and Industry Sales Orders & Pick-up Orders

FIN, ENG

Pasi Punkari

Yritysmyynti: vähittäiskauppa
Tekninen tuki: HOPPE, Dormakaba

FIN, ENG

Sartopuro Päivi

Asiakaspalvelu: kuluttaja- ja yritysmyynnin tilaukset sekä reskontra
Customer Service: Consumer and Industry Sales Orders & Ledger

FIN, ENG

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo uusista tuotteista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Please install and activate the "Newsletter" plugin to show the form.

 

Asiakastarinat

Asiakastarinat-osiossa voit tutustua asiakkaisiimme ja tuotteisiimme, joita he käyttävät. Osio on upouusi ja täydentyy vähitellen.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram