fbpx

Biobe lisävarusteet

H-sarjan äänenvaimentimet

H-sarjan äänenvaimentimet on kehitetty vaimentamaan tehokkaasti taajama-alueiden tieliikenne- ja lentomelua. Niitä saa Junior-, VS- ja Duo venttiileihin kaikille venttiilipituuksille ja eri karmisyvyyksille.

Kasettimallinen vaimennin on kestävä ja helppo asentaa. Jyrsintäaukkoon kiinteästi asennettuna se tukee hyvin karmirakennetta, eikä vaimentimen ominaisuuksia heikentävää ohivirtausta synny. Kiinteän asennuksen ansiosta venttiilien ominaisuudet säilyvät vakiona kaikissa olosuhteissa. H-sarjan vaimenninkasetti on valmistettu kylmäsiltaa muodostamattomasta, pakkasen kestävästä muovista. Vaimenninmateriaali on erikoisvalmisteista polyesterihuopaa.

Biobe DUO -korvausilmaventtiili H-äänenvaimentimella.

Biobe VSU -korvausilmaventtiili ja H-äänenvaimennin.

Biobe VST -korvausilmaventtiili ja H-äänenvaimennin,tilkerakoulkosäleiköllä (T).

Biobe H-sarjan äänenvaimennin
Tuotekoodi syvyys 206 H55210 syvyys 166 mm H30170 H40170 H50170 H60170 syvyys 126 mm H30130 H40130 H50130 H60130 syvyys 126 mm H45130
Raaka-aine pakkasenkestävä muovi, polyesterihuopa
Pintakäsittely/väri suojakotelo valkoinen, huopapalat harmaat
Myyntierä sop.mukaan
Tilauksesta myös erikoismittaisia äänenvaimentimia.

Biobe-alumiinisäleiköt

kulmaulkosäleikkö (K) 

verkoton (U) ja verkollinen (B) ulkosäleikkö

tilkerakoulkosäleikkö (T)

pystyulkosäleikköä (P) saa sekä hyönteisverkolla että ilman

Biobe ulkosäleiköt
Tuotekoodi B20 B30 B40 B50 B60 - U30 U40 U50 U60 - T30 T40 T50 T60 - P30 P40 P50 P60 - K30 K40 K50 K60
Raaka-aine B alumiininen verkollinen säleikkö U alumiininen verkoton säleikkö T alumiininen säleikkö tilkerakoon P alumiininen pystyulkosäleikkö K alumiininen kulmaulkosäleikkö
Pintakäsittely/väri A eloksoitu alumiini R ruskea RR32 (aiemmin RAL 8019) V valkoinen RAL 9010
Myyntierä sop.mukaan

Biobe lisävarusteet

Läpivientikanava

Läpivientikanavaa käytetään etupäässä tilkerakoasennuksissa. Kanava yhdistää venttiilin ja ulkosäleikön ilmakanavaksi. Kanava materiaalina on säänkestävä ja kylmäsiltaa muodostamaton polykarbonaatti, jota voidaan tarvittaessa muotoilla tavallisella rautasahalla.

Sulkeutumisen estonappi

Sulkeutumisen estonappia käytetään kun halutaan estää venttiilin täydellinen sulkeutuminen. Estonappi painetaan suodattimen ilmaraon toiseen päähän.

Saumatiiviste

Jos venttiili ei ole tiiviisti kiinni ikkunakarmissa, voi syntyä häiritsevää ilmavirtausta karmin ja venttiilin välistä huonetilaan. Korvausilmaventtiilin solukumista saumatiivistettä käytetään tarvittaessa tiivistämään ikkunakarmin ja suodatinkotelon väliset saumat. Tiivisteessä on tarrapohja, jolla se liimataan karmiin ennen suodattimen ja venttiilin kiinnitystä. Väri valkoinen.

Porausmalli

Porausmalli ohjaa poranterää porattaessa ilmakanavia jälkiasennuskohteissa. Alumiininen porausmalli kiinnitetään ruuveilla (sama ruuvijako kuin venttiilissä) ikkunan karmiin. Koot: 300, 400, 500, 600 mm.

Tehosuodatin

Tehosuodatin on tilattavissa erikseen kun tarvitaan normaalia tehokkaampaa suodatusta. Suodatinta käytettäessä ilmavirtaus vähenee huomattavasti muihin suodattimiin verrattaessa.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram