11

Minimalistisen Spirit-oven saranat ovat myös piilossa

Peitelistaton Spirit-piilokarmiovi on vähäeleinen sisustusovi, joka on varustettu säädettävillä piilosaranoilla, magneettilukolla, painikeparilla ja tarvittaessa vääntönupilla/avainkilvellä.

Spirit-ovi on huullokseton, joten ovessa ei ole karmin päälle menevää reunaa. Oven karmit on varustettu tiivisteillä, mikä vaimentaa tilasta toiseen kantautuvilta ääniltä. Magneettilukon kieli pysyy lukon sisällä, kunnes kieli kohtaa karmissa olevan vastamagneettinsa. Magneettilukon sisällä pysyvä kieli ei kolhi mustelmille eikä riko esim. vaatteita oven ollessa avoimena.

Oven vähäeleisyys vahvistuu peitelistattomuudella, sillä karmi integroidaan seinärakenteeseen ja mitoitetaan seinäpaksuuteen. Spirit-piilokarmioven saranat eivät näy ulospäin, sillä ne ovat piilossa oven ja karmin välissä. Ovessa käytetty magneettilukko viimeistelee kokonaisuuden, sillä lukon kieli pysyy piilossa, kunnes ovi suljetaan tiivisteitään vasten. Lisävarusteena on saata­vana aukaisurajoitin-sulkuhidastin. Ovi on oletuksena kynnyksetön ja siksi esteetön, mutta sen saa halutessaan sekä tavallisella kynnyksellä että laskeutuvalla tiivisteellä.

Kuten Scancercon muutkin sisustusovet, myös Spirit-ovet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sisustusovia yhdistää yhteiset pintamateriaalit: maali, aitoviilu, tekninen viilu, aitoviilulaminaatti, laminaatti sekä tarra- ja pintatulostus. Mallistoa täydentävät lasi-puukehysovet. Suomessa puusepän käsityönä valmistettujen ovilehtien toimitusajat ovat keskimäärin 4–6 viikkoa.

Umpinaisissa Spirit-piilokarmiovissa on massiivipuurunko ja vahva sandwich-rakenne, jonka pintakerrokset ovat 6 mm MDF-levyä. Aava-­mallistossa on sandwich-rakenteen tilalla joko lasi tai peili taustalevyllä. Lasiksi voi valita kirkkaan tai valkoisen opaalilasin kahdella erilaisella läpinäkyvyydellä. Massiivipuukarmien vaihtoehtoina ovat tammi, koivu, saarni ja maalattu mänty. Kynnyksen materiaalivaihtoehdot ovat tammi, pähkinä, koivu ja saarni. Tarvittaessa ovet viimeistellään kosteaan tilaan sopivaksi (ei suoraan vesikontaktiin).

Pystyviiluisen (Aida- ja Amelia-mallisto) oven maksimikorkeus on 2950 mm, laminaattipintaisen 2600 mm (Ilona-mallisto) ja maksimileveys 1250 mm. Avautumissuunnaksi voidaan valita vedettävän (pull) tai työnnettävän (push) oven. Spirit-ovessa karmin syvyys on sama kuin valmiin seinän paksuus.

11

Spirit-oven pintamateriaaliksi on valittu eläväinen oliiviosaarniviilu. Painikkeena mustanpuhuva, Stockholm.  

11

Spirit Aida, oliivisaarni  ja minimalistinen Dallas-painike.   

11

Spirit Amelia, tekninen vaneriviilu  ja Stockholm-painike.   

11
11

Käyttäjälähtöisesti suunnitelluissa Scanforma-sisustusovissa tuotteiden minimalistinen estetiikka ja käytön esteettömyys yhdistyvät kotimaiseen muotoiluosaamiseen. Ovikonseptissa toisistaan poikkeaville ovityypeille on luotu yhteinen materiaalimallisto sekä muotokieleltään yhdenmukainen helavalikoima. Konseptin vaihtoehtojen puitteissa räätälöitävillä mittatilausovilla tiloihin saadaan sekä yksilöllinen että ilmeeltään yhtenäinen oviperhe.

Räätälöitävä, yksilöllinen väliovi

11

Ominaisuudet

 • peitelistaton väliovi, karmi integroidaan seinärakenteeseen
 • huullokseton (pull), tiiviste on karmin ja ovilehden välissä
 • varustettu piilosaranoilla, saranointi ei näy ulospäin
 • DIN-sovitteinen magneettilukko vääntönupilla tai ilman
 • laadukkaat ja linjakkaat painikkeet
 • avautumissuunta: vedettävä(pull) tai työnnettävä (push)
 • oven saa kiinteällä kynnyksellä tai ilman (optio)
 • oven saa myös kynnyksellä tai laskeutuvalla tiivisteellä (optio)
 • oven voi varustaa aukaisurajoitin-sulkuhidastimella (optio)
 • oven max korkeus 2950 mm (Ilona 2600mm)
 • oven max leveys 1250 mm
 • mittatilaustuote, valmistetaan aina asiakkaan mitoilla
 • karmi integroidaan seinään. Se nauhoitetaan ja tasoitetaan seinäpinnan tasoon. Karmia jää näkyviin 5 mm (kynte).
 • Ovilehden pintavaihtoehtoina maali, puuviilu, tekninenviilu, laminaatti ja lasi.
 • Kosteisiin tiloihin PU-lakka tai -maali (ei suoraa vesikosketusta)
11
11
Lisävaruste: ActiveStop-sulkuhidastin/aukaisurajoitin

Spirit-väliovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi

Spirit-sisustusoveen voidaan integroida sulkuhidastin/aukaisurajoitin, joka sulkee oven pehmeästi ja estää ovilehden paiskaamisen auki tai kiinni. Oven avautumiskulma on säädettävissä. Suurimmilllaan avautumiskulma on lähes 180 astetta.

Viimeistele kuten haluat

11

toteutusvaihtoehto 1

Karmia jätetään näkyviin 5 mm (kynte).
Oven voi myös peitelistoittaa, jolloin kynte toimii listan linjaimena.

11

toteutusvaihtoehto 2

Karmin kynte ylimaalataan tai tapetoidaan karmin reunaan asti. 
Myös ovilehden voi tapetoida, jolloin ovi  piiloutuu kokonaan seinään.

Kruunaa Spirit-ovi vähäeleisellä painikkeella

Spirit-ovissa on magneettilukko ja DIN-sovitteiset ovenpainikkeet. Ovenpainikkeeksi asiakas voi valita rengasmaiset, minirosetilliset tai litteäkilpiset painikkeet. Molemmat ovat vähäeleisiä, mutta muotoilultaan kiinnostavia  ja täydentävät omalta osaltaan minimalistista ulkonäköä. Painikkeita saa myös uusissa trendiväreissä, kuten satiini- ja kiiltävä kupari sekä satiini ja kiiltävä antrasiitti.

11

Houston F41-R

11

Stockholm F9714M

11

Dallas F49-R*

* tilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa.

11

Stockholm F69*

11

Stockholm F69*

11

Houston F42/F69*

Scanforma-sisustusovet

Scanforma-sisustusoviperheen  erilaista ovityyppejä yhdistää esteettömyys, yksilöllisyys ja tyylikäs, yhtenäinen ulkonäkö. Yhteiset ovimallistot löydät myös tältä sivulta, vain muutamaa materiaalia ei tuotantoteknisesti voida toteuttaa kaikissa ovityypeissä.

 • seinän sisään piiloutuvat Evokit-liukuovet
 • piilossa olevilla liukujärjestelmillä varustetut Sense-pintaliukuovet
 • seinä- tai kattokiinnitteiset Sesam-pintaliukuovet
 • piilokarmilliset ja piilosaranoidut Spirit-ovet

Olet lämpimästi tervetullut näyttelytilaamme tutustumaan oviimme ja niiden pintamateriaaleihin Helsingin Sörnäisiin! Sovithan esittelystä Erika Anderssonin kanssa, puh. 0400 415 074 tai erika.andersson@scancerco.fi.

Katso myös tuotekortit kaikista ovistamme.  

11

Sesam-, Spirit- ja Evokit-ovet erilaisilla puuviiluilla toteutettuna.

 

Sykähdy sävyistä tai villiinny viiluihin

Pidätkö tasasävyisestä maalipinnasta vai sykkiikö sydämesi eloisille puupinnoille?

Spirit-oven tasopintaan voi valita pintamateriaalin mallistoistamme, jotka on jaoteltu pintamateriaalien mukaan. Viiluovissa viilun suunnaksi voi valita pysty- tai vaakasuunnan. Viiluoven pinta lakataan. Maalatut ovet voidaan sävyttää RAL-, Tikkurila- tai NCS-värikartan peruskartan sävyyn. Maali- ja lakkapintaiset ovat saa joko kuivaan tai kosteaan tilaan pintakäsiteltyinä.

Aida - aitoviiluovet

Päivitämme viilumallistoamme. Osa viiluista poistuu valikoimasta ja uusia tulee tilalle.
Tekniset viilut korvautuvat kaikki uusilla. Varmistathan viilun saatavuuden myyjältä. 

Amelia - tekniset viiluovet
Olivia - maalatut väliovet
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube