Mitä tarjoamme

Me uskomme, että työntekijämme ovat menestyksemme avain.

Tavoitteenamme on, että jokaisessa tehtävässä työskentelee siihen parhaiten sopiva ammattilainen, jolla on tehtävän edellyttämä osaaminen. Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka. 

Työkierto työtehtävistä toiseen ja urakehitys on itsestä riippuvaista ja jokaiselle mahdollista.
Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kartuttaa osaamista ja ottaa vastuuta laajentamalla työnkuvaa. Autamme työntekijöitämme saavuttamaan henkilökohtaiset ammatilliset osaamistavoitteet ja siksi suhtaudumme jokaisen henkilökohtaisen osaamispääoman omaehtoiseen kasvattamiseen suopeasti kun opiskelu liittyy työtehtävässä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. 

Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisen peruspalkan ja työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.  
Arvostamme ammatillista osaamista, vastuunkantoa ja omalla tekemisellä saatuja työn tuloksia.
Mahdolliset suoritusperusteiset tunnustukset oman työn tuloksista ja lisäarvoa tuottavasta ammatillisesta osaamisesta ovat harkinnanvaraisia lisäpalkkioita. Ne voivat olla kertaluontoisia, määräaikaisia tai jatkuvia.

Rekrytointi

Meille töihin?

Scancerco Oy on talonrakennusalan varastoiva tukkukauppa. Yritys maahantuo ja valmistuttaa talonrakennustuotteita teollisuuden ja rakennuskannan huollon ja ylläpidon tarpeisiin. Yrityksen asiakkaita ovat mm. rakennusteollisuuden tehtaat, taloyhtiöt, huoltoliikkeet ja vähittäiskaupat sekä arkkitehti- ja suunnittelutoimistot ja isännöitsijät.  Liiketoiminnan kannalta merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat tuotteita valmistavat tahot, tavarantoimittajat sekä toimituksista vastaavat logistiikkayritykset.

Henkilökunta on yrityksen käyntikortti ja vaikuttaa oleellisesti yrityksen imagoon, olipa työtehtävä yrityksessä myynnissä, markkinoinnissa, varastolla tai kokoonpanotehtävissä. Jokainen on oman osaamisensa myyjä sekä omalle työnantajalleen että tämän asiakkaille.

Scancerco Oy on kiinnostunut osaajista, jotka tuntevat kiinnostusta ja intohimoa talonrakennusalaan myös työajan ulkopuolella. Hakijan tulee tuntea asiantuntijuusrooli omakseen ja olla ratkaisu- ja palvelukeskeinen toimiessaan asiakkuuksien ja muiden sidosryhmien parissa.  Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääsee työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle.

Henkilöstömme on karkeasti jaettu myyntiin, logistiikkaan, markkinointiin, reskontraan ja hallintoon. Tarjoamme vuosittain työtä myös useille kausi- ja kesätyöntekijöille.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube