Asiantuntijapalvelut

Palvelemme asiakkaitamme sekä maahantuomalla monipuolisesti talonrakentamisen tuotteita ja tuotemerkkejä ja toimimalla edustamiemme tuotteiden teknisenä tukena, myös tarjoamalla tuotehakua ja tuotesuunnittelupalveluja esimerkiksi tuoteräätälöinnin tai uustuotteiden suunnittelussa ja valmistuttamisessa. 

  • tuotehaku
  • tuotesuunnittelu
  • tuotekehitys
  • tuotetestaus
  • tuotemallinnus ja 3D-tulostus

Tuotekehitystiimimme rakentuu kulloinkin tarvittavan osaamisen perusteella. Oma suunnittelutiimi ja vahva tuotetekninen suunnitteluosaaminen yhdistettynä ymmärrykseen talonrakennus- ja puusepänteollisuuden tuotantoprosesseista mahdollistavat niin asiakasräätälöityjen tuotteiden suunnittelun kuin omien tuotemerkkien valikoiman laajentamisen. Aktiivinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tuottaa kotimaan ja lähialueiden markkinoille  tuotteita, jotka vastaavat kysyntää ja tarpeita. Hyvät tavarantoimittajakontaktit ja laajat valmistajaverkostot auttavat myös valmistuttajan löytämisessä.

Oma testauslaboratorio palvelee tuotelaatuun liittyvissä asioissa. Teemme mm. venttiilien ilmamäärämittauksia, ikkunoiden tiiviysmittauksia, saranoiden kuormitustestejä sekä helojen suolasumu- ja käyttösyklitestejä. Käytössämme on myös 3D-tulostin, joilla tuotekehityksen prototyyppejä ja piensarjoja voidaan tulostaa. Autamme asiakkaitamme myös tuotannon tehostamiseen tähtäävissä tuote- ja pakkausasioissa. 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube