Visio, missio ja liikeidea

Arvoa ja laatua kumppaneilleen tuottava asiantuntijaorganisaatio

Scancerco on rakennustuotteita varastoiva tukkukauppa, joka auttaa ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden toimijoita hankkimaan keskitetysti näiden tarvitsemia tuotteita. Scancerco Oy on toimintatavoiltaan joustava ja sen henkilöstö on asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista. Scancercon tuotestrategian johtoajatuksena on rakentamisen ja asumisen laatu. Tuotevalikoimaa kasvatetaan johdonmukaisesti. 

 

Liikeidea

Scancerco Oy myy laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin ja joille on kysyntää sekä tarvetta markkinoilla. 

 
Visio

Scancercon tulee olla ensimmäinen valinta, kun ovi- ikkuna- ja talonrakennusteollisuus etsii ratkaisuja tarpeisiinsa. Saavutamme tavoitteemme tarjoamalla laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja asiantuntevaa palvelua sekä lisäarvoa tuottavia asiakaskokemuksia kaikissa vuorovaikutuskanavissamme.

Visiomme on kasvaa johtavaksi talonrakennustuotteiden tukkukaupaksi, jonka kannattavuus on korkea ja joka tuottaa arvoa kaikille sidosryhmilleen niin Suomessa kuin muissa kohdemaissa. Laajennamme tuotevalikoimaa johdonmukaisesti agentuurien avulla ja kasvatamme vientiä kansainvälisten verkostojemme myötä Euroopan markkinoille. 

 
Missio

Scancerco Oy:n missio on paitsi tukea sen yritysasiakkaiden liiketoimintaa tarjoamalla niille lopputuotteiden – ovien, ikkunoiden ja rakennusten – komponenteiksi laadukkaita ja toimivia tuotteita, myös nostaa tuotevalikoimallaan ja palveluillaan asuntojen laatutasoa ja lisätä asumisen käytettävyyttä ja käyttäjien laatukokemuksia.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube