0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out
Ilmanvaihtoala

RATKAISUT TULOILMANVAIHTOON

Ilmanvaihdon tehtävänä on tuoda puhdasta ilmaa sisään  ja viedä rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet pois huonetiloista. Tarjoamme ilmanvaihtoalan ammattilaisille, taloyhtiöille ja kuluttajille laadukkaita ja kestäviä tuloilmatuotteita rakennuksen korvausilmanvaihtoon ja suodatukseen. 

Biobe-korvausilmatuotteilla on vakiintunut asema kotimaan markkinoilla. Biobe-venttiilien kanta-isä on VS-venttiili, jota on maahantuotu Suomeen 1980-luvulta lähtien. Sen jälkeen tulleet tuotteet ovat yrityksen omaa tuotekehitystä ja suunnittelua. 

Vahva panostuksemme tulevaisuuteen tekee yrityksestämme oikean yhteistyökumppanin rakennus- ja ilmanvaihtoalan ammattilaisille. Yrityksen vahvuutena ovat luotettavat yhteistyökumppanit, laadukkaat tuotteet ja erinomainen toimitusvarmuus. 

Biobe Oy perustettiin vuonna 1991. Sen liikeidea oli suunnitellla, valmistaa, valmistuttaa ja myydä  Biobe-korvausilmatuotteita. Maaliskuussa 2017 Biobe Oy sulautettiin emoyhtiöönsä, Scancerco Oy:öön. Biobe-tuotemerkkiin ja tuotevalikoimaan konsernirakenteen purkamisella ei ollut vaikutusta.

 

Biobe-tuotevalikoima

Huom! Ikkuna-asentajille myös liima- ja tiivistysmassat, silikonit, akryylit (LA ja greenteQ) sekä Winbag-ilmatyynyt.

Biobe AirMax Scancerco
Scancerco Biobe Comfortline
Biobe ThermoVent S Scancerco
Biobe allergeenisuodatin HAF Scancerco
Biobe seinaventtiili Scancerco
Biobe ThermoPlus Scancerco

 

Biobe – venttiilit hallittuun tuloilmanottoon

 

Tuloilmaikkunaventtiilit
Tuloilmaikkunoita Biobe-venttiileillä valmistavat:
Korvausilmaventtiilit karmiin/ tilkerakoon 

 

Korvausilmaventtiilin seinään
 

Biobe-vaihtosuodattimet eri venttiilimerkkeihin

Vaihtosuodatinvalikoimastamme löytyvät ilmansuodattimet markkinoiden yleisimpiin tuloilmanoton venttiilimerkkeihin. Biobe-merkkisten venttiilien lisäksi meiltä saa suodattimia myös Fresh, Velco, Air-In ja AirTermico -venttiileihin. 

Palvelemme suodatinmyynnissä niin ikkunatehtaita, huoltoliikkeitä, taloyhtiöitä, kuin yksityishenkilöitä. Suodatinhankinnat voi tehdä joko toimipisteessämme Helsingin Sörnäisissä (ma-pe klo 8-15) tai lähimmälle R-koskille Pakettiennakkona toimitettuina. Suodattimiamme saa myös jälleenmyyjiltämme kivijalka- ja verkkokaupoista.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube