0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out
Ilmanvaihtoala

RATKAISUT TULOILMANVAIHTOON

Ilmanvaihdon tehtävänä on tuoda puhdasta ilmaa sisään  ja viedä rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet pois huonetiloista. Tarjoamme ilmanvaihtoalan ammattilaisille, taloyhtiöille ja kuluttajille laadukkaita ja kestäviä tuloilmatuotteita rakennuksen korvausilmanvaihtoon ja suodatukseen. 

Biobe-korvausilmatuotteilla on vakiintunut asema kotimaan markkinoilla. Biobe-venttiilien kanta-isä on VS-venttiili, jota on maahantuotu Suomeen 1980-luvulta lähtien. Sen jälkeen tulleet tuotteet ovat yrityksen omaa tuotekehitystä ja suunnittelua. 

Vahva panostuksemme tulevaisuuteen tekee yrityksestämme oikean yhteistyökumppanin rakennus- ja ilmanvaihtoalan ammattilaisille. Yrityksen vahvuutena ovat luotettavat yhteistyökumppanit, laadukkaat tuotteet ja erinomainen toimitusvarmuus. 

Biobe Oy perustettiin vuonna 1991. Sen liikeidea oli suunnitellla, valmistaa, valmistuttaa ja myydä  Biobe-korvausilmatuotteita. Maaliskuussa 2017 Biobe Oy sulautettiin emoyhtiöönsä, Scancerco Oy:öön. Biobe-tuotemerkkiin ja tuotevalikoimaan konsernirakenteen purkamisella ei ollut vaikutusta.

 

Biobe-tuotevalikoima

Huom! Ikkuna-asentajille myös liima- ja tiivistysmassat, silikonit, akryylit (LA ja greenteQ) sekä Winbag-ilmatyynyt.

Biobe AirMax Scancerco
Scancerco Biobe Comfortline
Biobe ThermoVent S Scancerco
Biobe allergeenisuodatin HAF Scancerco
Biobe seinaventtiili Scancerco
Biobe ThermoPlus Scancerco

 

Biobe – venttiilit hallittuun tuloilmanottoon

 

Tuloilmaikkunaventtiilit
Tuloilmaikkunoita Biobe-venttiileillä valmistavat:
Korvausilmaventtiilit karmiin/ tilkerakoon 

 

Korvausilmaventtiilin seinään
 

Biobe-vaihtosuodattimet eri venttiilimerkkeihin

Vaihtosuodatinvalikoimastamme löytyvät ilmansuodattimet markkinoiden yleisimpiin tuloilmanoton venttiilimerkkeihin. Biobe-merkkisten venttiilien lisäksi meiltä saa suodattimia myös Fresh, Velco, Air-In ja AirTermico -venttiileihin. 

Palvelemme suodatinmyynnissä niin ikkunatehtaita, huoltoliikkeitä, taloyhtiöitä, kuin yksityishenkilöitä. Suodatinhankinnat voi tehdä joko toimipisteessämme Helsingin Sörnäisissä (ma-pe klo 8-15) tai lähimmälle R-koskille Pakettiennakkona toimitettuina. Suodattimiamme saa myös jälleenmyyjiltämme kivijalka- ja verkkokaupoista.

Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme

Valtaosa meistä viettää ajastaan rakennetussa ympäristössä vähintään yhden kolmanneksen nukkuen ja toisen töitä tehden. Asumisterveyden näkökulmasta ei siis ole yhdentekevää, millaista sisäilmaa hengitämme. Ilmanvaihtojärjestelmässä tuloilmanotto tuo raikasta korvausilmaa ulkoa sisätiloihin ja poistoilmanvaihto huolehtii käytetyn ilman ja asumisesta syntyvien ilman epäpuhtauksien poistamisesta tiloista. 

Hallitusti ulkoa otettavan tuloilman riittävä saanti sekä erityisesti sen puhtaus ovat sisäilman laadun tärkeimmät tekijät. Pelkkä hallittu korvausilmanotto venttiilien kautta ei vielä riitä, sillä ulkoa venttiilien kautta tuleva ilma tulee myös suodattaa ilman epäpuhtauksista, kuten roskista ja siitepölystä. Säännöllinen venttiilien huolto ja ilmansuodattimien vaihtaminen on erinomainen keino ennaltaehkäistä allergiaoireilua. Ilman suodatinta oleva korvausilmaventtiili tuo tulleessaan ulkoilman allergeenit ja muut epäpuhtaudet suoraan hengitysilmaamme ja vastaavasti epäpuhtauksista tukkeentunut suodatin toimii huonosti tai ei enää lainkaan.  Lisäksi epäpuhtauksista tukkeentunut tuloilmanotto aiheuttaa rakennuksiin alipaineen, mikä voi tuoda epäpuhtauksia ja radonia rakenteiden kautta huoneistoon.

Tuloilmanoton suodattimien huoltoaika on siitepölykautta ennen ja sen jälkeen

Tuloilmanoton suodattimet tulee huoltaa säännöllisesti, mieluiten vähintään kerran vuodessa. Ilman epäpuhtauksien määrä vaikuttaa suodatinten huoltotarpeeseen ja -tiheyteen. Allergiaoireilun ennaltaehkäisyn kannalta paras ja suositeltavin ajankohta suodatinten huollolle on hyvissä ajoin ennen siitepölykauden alkua, joka Suomessa ajoittuu maalis-elokuulle. Kauden aloittaa lepän kukinta maaliskuulla, ja sitä täydentää koivun kukinta huhti-kesäkuulla. Heinien siitepölykausi toukokuulta elokuulle saa rinnalleen pujon kukinnan heinä-elokuussa.

 

Ota yhteyttä

Scancercon myyntitiimin henkilökunta on palveluksessasi.

Kornilov Vladi

Asiakaspalvelu: vähittäiskaupan tilaukset ja tarjoukset

FIN, ENG, RUS

Konnos Kim

Yritysmyynti: ovi- ja ikkunateollisuus
Tekninen tuki: Biobe, SIGA, LeifArvidsson

FIN, ENG

Jokinen Juha

Yritysmyynti: ovi- ja ikkunateollisuus
Tekninen tuki: Scanfinn, Roto DK, Geze, SG

FIN

Andersson Erika

Projektimyynti: arkkitehtuurituotteet
Tekninen tuki: Evokit, Sesam, Spirit, Sense

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
myynti@scancerco.fi
Teams: erika.andersson@scancerco.fi
– Обслуживание на русском языке –

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram