Ilmanvaihtoala

RATKAISUT TULOILMANOTTOON JA ILMAN SUODATTAMISEEN

Ilmanvaihdon tehtävänä on tuoda puhdasta ilmaa sisään  ja viedä rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet pois huonetiloista. Tarjoamme ilmanvaihtoalan ammattilaisille, taloyhtiöille ja kuluttajille laadukkaita ja kestäviä tuloilmatuotteita rakennuksen korvausilmanvaihtoon ja suodatukseen. 

Ikkuna-asennukseen meiltä myös liima- ja tiivistysmassat, silikonit, akryylit (LA ja greenteQ) sekä Winbag-ilmatyynyt.

11

Biobe-korvausilmatuotteilla on vakiintunut asema kotimaan markkinoilla. Biobe-venttiilien kantaisä on VS-venttiili, jota on maahantuotu Suomeen 1980-luvulta lähtien. Sen jälkeen tulleet tuotteet ovat yrityksen omaa tuotekehitystä ja suunnittelua. 

Vuonna 1991 perustettu Biobe Oy sulautettiin Scancerco-emoyhtiöönsä 3/2017. Biobe-tuotemerkkiin ja tuotevalikoimaan sulautumisella ei ole vaikutusta.

Biobe - venttiilit hallittuun tuloilmanottoon

Tuloilmaikkunaventtiilit

11Biobe AirMax Scancerco

Automaattisesti säätyvä Biobe ThermoMax A.

11Biobe ThermoPlus Scancerco

Manuaalisesti säädettävä  Biobe ThermoPlus.

11Antimikrobisen allergeenisuodattimen vaihto ThermoMax-venttiiliin

Suodattimen vaihto Biobe ThermoMax M -venttiiliin.

Tuloilmaikkunoita Biobe-venttiileillä valmistavat:

Korvausilmaventtiili karmiin/tilkerakoon/seinään

11
11Biobe ThermoVent S Scancerco
11Biobe seinaventtiili Scancerco

Biobe-vaihtosuodattimet eri venttiilimerkkeihin

Vaihtosuodatinvalikoimastamme löytyvät ilmansuodattimet markkinoiden yleisimpiin tuloilmanoton venttiilimerkkeihin ja -malleihin. Biobe-venttiilien lisäksi meiltä saa suodattimia myös Fresh, Velco, Air-In, AirTermico, Ventec, Airtec ja Freshtec -venttiileihin. 

Palvelemme suodatinmyynnissä niin ikkunatehtaita, huoltoliikkeitä, taloyhtiöitä, kuin yksityishenkilöitä. Suodatinhankinnat voi tehdä joko toimipisteessämme Vantaan Piispankylässä (ma-pe klo 8-15) tai tilaamalla ne lähimmälle R-koskille Pakettiennakkona toimitettuna. Suodattimiamme saa myös jälleenmyyjiltämme kivijalka- ja verkkokaupoista.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube