Yleiset toimitus- ja maksuehdot

Scancerco Oy:n yleisiä toimitus- ja maksuehtoja sovelletaan kaikkiin Scancerco Oy:n toimitussopimuksiin silta osin kuin ei ole kirjallisesti toisin sovittu.

Toimitusehdot

Yritysasiakkaat 

Tavara on ostajan noudettavissa varastostamme sovittuna päivänä tai ajanjakson tai jos aikaa ei ole määritetty, kohtuullisen ajan kuluessa. Tai muun sovitun toimitusehdon mukaan esim Finnterms-ehdot. Tukkuasiakkaiden toimitustavat sopimuksen mukaan.

Kuluttaja-asiakkaat 

Tavara on ostajan noudettavissa sekä varastoltamme sovittuna päivänä tai ajanjaksona sekä muun sovitun toimitusehdon mukaan esim. ennakkomaksulla tai postiennakolla. Toimituskulut lisätään hintaan.

 

Maksuehdot

Yritysasiakkaat 

Sopimusasiakkaat laskutamme sopimuksen mukaan.

Kuluttaja-asiakkaat 

Ennakkomaksu: Lähetämme laskun sähköpostitse annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua maksettaessa on ehdottomasti käytettävä ennakkolaskussa olevaa viitenumeroa. Tuotteet lähetetään meiltä asiakkaalle maksun suoritusta (kirjaus tilillämme) seuraavana arkipäivänä.

Postiennakko: tuotteet lähetään meiltä asiakkaalle tilausta seuraavana arkipäivänä.

Noudettaessa: maksu pankkikortilla.

 

Toimitusaika

Yritysasiakkaat 
Pyrimme lähettämään ennen puoltapäivää tehdyt, varastotuotteita koskevat tilaukset aina samana päivänä ja iltapäivästä tehdyt heti seuraavana päivänä. Mikäli kyseessä on tilaustuote, ilmoitamme tavarantoimittajan meille antaman toimitusajan.
Kuluttaja-asiakkaat 

Kuluttaja-asiakkaat voivat noutaa tilauksensa noutomyymälästämme tai tilaus voidaan toimittaa lähimpään postitoimipaikkaan. 

 

Maksutavat varastomyymälässä

Varastomyymälässä maksutapoina ovat käytettävissä korttimaksut ja yrityksille myös lasku.
 

 

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaat 

Kaikilla kuluttajakaupan tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset maksaa asiakas (kuluttajansuojalaki, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla myynti@scancerco.fi

Yritysasiakkaat 

Tuotepalautukset hoidetaan alla olevien palautusehtojen mukaisesti. Palautuksesta on aina sovittava Scancerco Oy:n myyjän, tuotepäällikön tai asiakaspalvelun kanssa. Palautusta varten tarvitaan yksilöity palautusnumero, jonka saa asiakaspalvelustamme p. 09 7743 270 sekä täytetty palautuslomake, joka liitetään palautuksen mukaan.

Palautuksesta on aina sovittava Scancerco Oy:n myyjän, tuotepäällikön tai asiakaspalvelun kanssa. Myös siinä tapauksessa, että kyseessä olisi virheellinen toimitus. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa toimituspäivästä Scanfinn Oy:n varastoon Helsinkiin Scancerco Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti.

Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla tai varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Myyjän korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan. Virheellistä tuotetta ei saa palauttaa ennen kuin Scancerco Oy on antanut palaustusluvan ja -ohjeet. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei vaihdeta tai lunasteta.

Toimittajan virheestä tai viallisesta tuotteesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa Scancerco Oy. Muutoin tuotteen palauttaja. Emme vastaanota palautuksia ilman palautukseen liitettyä, asianmukaisesti täytettyä palautuslomaketta. Tuotepalautukset vain Kiitolinjan välityksellä.

Kuljetamme lähetykset Kiitolinjalla 2.9.2013 alkaen.

Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan eikä niissä saa olla hinnoittelu- tai muita merkintöjä. Poikkeuksen tähän muodostaa vain laatuvirheeseen perustuva palautus.

Asiakaspalvelumme (09 7743 2710) antaa yksilöidyn palautusnumeron, joka tulee näkyä palautettavassa paketissa. Vaihtoehtoisesti palautukseen voi liittää Scancerco Oy:n palautuslomakkeen.

Palautusosoite: 
Scancerco Oy
Suvilahdenkatu 10 B
00500 Helsinki

 Palautuslomake (pdf)

 Palautuslomake (doc)

Schenker/Kiitolinjan kuljetus:

 Kuljetustilaus/Rahtikirja

 Ohjeita lähettämiseen

 Seuraa kuljetusta

 

Vikatilanteet ja reklamaatiot

Vikatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: myynti@scancerco.fi. Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta). Riita-asia on mahdollista saattaa myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube