fbpx

Sisätilarakentaminen

Sesam-, Spirit- ja Evokit-ovet erilaisilla puuviiluilla toteutettuna.

RATKAISUT SISÄTILARAKENTAMISEEN

Scancercon sisätilarakentamisen tuoteryhmä palvelee rakentajia ja suunnittelijoita, jotka haluavat panostaa erityisesti tilojen viimeistelyyn, tyylikkääseen ilmeeseen ja esteettömyyteen. Tuoteryhmän ytimen muodostavat asennusvalmiit arkkitehtuurituotteet. Tuoteryhmää kehitetään myös rakentamisvaiheen tuotteilla, joilla saavutetaan minimalistinen ja tyylikäs viimeistely.

Scancercon sisustusovet

Scancerco Oy:n sisustusovet kuuluvat sisätilarakentamisen arkkitehtuurituotteiden tuoteryhmään. Mallisto on suomalaisen sisustusarkkitehdin käsialaa ja ovet valmistetaan sopimustuotantona kotimaassa. Ovimallisto tarjoaa erilaisiin tarpeisiin sopivia ovityyppejä, joita yhdistää yhtenäinen materiaalimallisto. Näin tilan yleisilme säilyy yhtenäisenä, vaikka valittaisiinkin eri ovityyppejä. 

Ovityyppejä on tällä hetkellä kolme: seinän sisään, metalliseen runkoelementtiin liukuvat Evokit-taskuliukuovet, Seinän pinnalla liukuvat Sesam-pintaliukuovet sekä Spirit-piilokarmiovet. Ovet valmistetaan mittatilaustyönä ja niitä yhdistää ovityypistä riippumaton, monipuolinen materiaalimallisto maalipinnoista, viiluihin, laminaatteihin ja kuvatulostuksiin sekä -tarroihin. Vain muutamaa pintamateriaalia ei tuotantoteknisesti voida toteuttaa aivan kaikkiin ovityyppeihin.

  • seinän sisään liukuvat Evokit-taskuliukuovet 
  • seinäpintaa pitkin liukuvat Sesam-pintaliukuovet
  • piilokarmilliset & piilosaranoidut Spirit-saranaovet

Evokit-taskuliukuovissa ovilehti liukuu väliseinän sisään piilotettuun metalliseen ovitaskuun maksimoiden lattia-alan hyötykäyttöön. Evokit on tarkoitettu kipsilevytettäviin väliseiniin ja se on mitoitettu suomalaisen standardin mukaisille 66 mm ja 95 mm seinärunkosyvyyksille. Evokit-järjestelmän karmit voidaan joko peitelistoittaa tai tasoittaa seinäpintaan listattomaksi. Osaksi väliseinärunkoa rakennettava liukuoviratkaisu säästää tilaa ja edistää esteettömyyttä kaikissa  tiloissa. Evokit-ovi myydään aina kokonaisuutena, johon kuuluvat ovipaketti (runkoelementti liukuheloilla, ovilehti), karmipaketti (vastakarmi, ylä- ja pystykarmilistat) sekä vedinpaketti. Ovet valmistetaan asiakkaan materiaalivalintojen mukaan.

Varastokoot: runkoelementit, kulkuaukko 800/900/1000 x 2050 mm. Muut leveydet (esim. 600/700/1200 mm)  ja korkeudet (esim. 2300 mm) erillistilauksena. 

Sesam-pintaliukuovi on seinäpinnalla liukuva ovityyppi. Seinä- tai kattokiinnitteinen liukuovi on paitsi moderni sisustuselementti, on se erityisesti tilojen jakamisen ja yhdistämisen sekä käytettävyyden kannalta erinomainen tilaratkaisu. Sesam on erinomainen ovityyppi, koska se on kynnyksettömänä esteetön kulkijalle ja vie lattia-alaa vain oven paksuuden verran (35 mm). Oven liukumekanismi on saksalaista huippulaatua ja ovi liukuu pehmeästi kumpaankin reunaan sulkuhidastimen ansiosta. Vähäeleisen kisko-osan syvyys on 55 mm ja korkeus 58 mm. Ovet valmistetaan aina asiakkaan antamien mittojen mukaan. 

Varastokoot: liukujärjestelmän pituudet 1900 ja 2400 mm, alumiinikotelo. Muut pituudet ja kotelovärit erillistilauksena. Ovilehdet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan tilauksen mukaisesti.

Spirit-piilokarmiovi on minimalistinen sisustusovi vaativaan makuun. Oven vähäeleisyys vahvistuu peitelistattomuudella, sillä karmi integroidaan seinärakenteeseen ja mitoitetaan seinäpaksuuteen. Ovi on huullokseton, joten ovessa ei ole karmin päälle menevää reunaa. Spirit-oven saranat ovat piilossa ovilehden ja karmin välissä ja oven karmit on varustettu tiivisteillä, mikä vaimentaa tilasta toiseen kantautuvilta ääniltä. Ovenpainikkeet ovat linjakkaat ja vähäeleiset. Magneettilukko viimeistelee kokonaisuuden, sillä lukon kieli pysyy piilossa, kunnes ovi suljetaan. Lisävarusteena on saata­vana aukaisurajoitin-sulkuhidastin. Ovi on oletuksena kynnyksetön (esteetön), mutta sen saa myös kynnyksellä tai laskeutuvalla tiivistekynnyksellä.

Ovet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan mittojen ja materiaalivalintojen mukaan.

Style Your Space

Ovimalliston ydinajatuksena on ollut yhteensovittaa esteettömyys, vähäeleisyys, tyylikkyys, yksilöllisyys ja yhtenäinen ulkonäkö. Näistä esteettömyys toteutuu mm. kynnyksettömyytenä ja vähäeleisyys peitelistattomuutena ja minimalistisina, mutta muotoilullisesti ja toiminnallisuuksiltaan puhuttelevina helavalintoina. Yksilöllisyys ovissamme toteutuu monipuolisilla pintamateriaalivaihtoehdoilla ja ovien räätälöitävyydellä niin pintamateriaalien kuin kokojen suhteen.

Ovityypistä riippumaton, yhtenäinen ulkonäkö perustuu monipuoliseen materiaalimallistoon, joka muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on yhteinen nimittäjä kaikille ovillemme. Materiaalimallistomme on  nimetty käytetyn materiaalityypin mukaan. Näistä piirteistä syntyvät sisustusoviemme sloganit:  Style is accessible. Style is elegant.  Style is individual.

Ovityypistä riippumaton yhteinen ovimallisto

Ovimallistot on jaoteltu pintakäsittelyn tai rakenteen mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovet ovat joko minimalistisia laakaovia tai lasi-puukehysovia. Lasiaukollisissa ovissa pintamateriaalimallisto on hieman suppeampi saatavilla olevasta viilupaksuudesta ja teknisestä toteutuksesta johtuen.

Karmillisiin oviin voi valita joko maalatut tai lakatut massiivipuukarmit. Käyttöolosuhteista riippuen kaikki pinnat viimeistellään joko kuiviin tai kosteisiin tiloihin (ei suoraa vesikontaktia) sopivalla maalilla tai lakalla. Näkyvään pystyreunaan voi valita alumiiniprofiilin, joka lisää kulutuksenkestävyyttä ja on myös tyylikäs oven yksityiskohta.

OLIVIA

Olivia-malliston ovet ovat ympärimaalattuja. Sävyvaihtoehtoja on kolmetoista, joista kaksi mustaa ja kolme valkoista. Muut sävyt ovat ajattomia kylmiä tai lämpimän harmaan ja greigen sävyjä.

Olivia-oven kaveriksi sopii maalattu lasiaukollinen ovi Aava. Elegantin lasi-puukehysoven puuosat maalataan Olivia-sävyin. Keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia. 

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit 

AIDA

Viiluovimallistoja on kolme, jokainen omanlaisensa. Aidamalliston ovet ovat aitoa puuviilua. Seitsemän vaihtoehdon lisäksi asiakas voi valita viilusuunnan pystyyn tai vaakaan.

Aida-viiluoven rinnalle voi valita lasiaukollisen AAVA-oven seuraavista vaihtoehdoista: tammi, valkotammi, saarni, koivu, pähkinä. Puukehysoven keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. 

AMELIA

Amelia-mallisto on teknistä, aitoa puuviilua. Leikattu viilu tuottaa kauniita, ajattoman raidallisia pintoja. Viiluvaihtoehtomme taipuvat sekä vaaka- että pystysuuntaan. Sävytetyissä viiluissa ovilehden reunassa on joko petsi tai alumiiniprofiili ovityypistä riippuen. 

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen

ALISSA

Alissa-malliston kaksi vaihtoehtoa ovat aitoviilulaminaattia, joissa aito viilupinta on pinnoitettu erittäin kulutuksen- ja kosteuden kestävällä melamiinikalvolla. Aitoviilulamiinaatin voi asentaa ainoastaan pystysuuntaisella viilulla. Reuna toteutetaan alumiiniprofiililla tai massiivipuisena ovityypin mukaan.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen.

ILONA

Ilona-malliston ovet ovat kovaa kulutusta kestävää laminaattia. Laminaattivaihtoehtoja on yksisävyisiä ja puukuvioituja, yhteensä kahdeksan vaihtoehtoja. Ovilehden reuna toteutetaan joko alumiiniprofiililla tai massiivipuisena, riippuen ovityypistä. Puukuvioisissa viilusuunta pystyyn.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen. 

EEDIT

Eedit-ovi on yksilöllisin ovivaihtoehtomme. Oven toiselle tai molemmille tasopinnoille joko tulostetaan tai teipataan asiakkaan toimittama kuva/piirros. Ovilehden reuna on valkoinen, jotta piirto ja sävyt saadaan toistumaan mahdollisimman hyvinä.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, (Spirit). Ei Aava lasikehysoveen.

Andersson Erika

Projektimyynti: arkkitehtuurituotteet
Tekninen tuki: Evokit, Sesam, Spirit, Sense, Aakea

LIT, RUS, FIN, ENG

+358 40 0415 074
erika.andersson@scancerco.fi
myynti@scancerco.fi
Skype: erika.andersson@scancerco.fi

– Обслуживание на русском языке –

Tule tutustumaan

Olet lämpimästi tervetullut näyttelytilaamme tutustumaan oviimme ja niiden pintamateriaaleihin Helsingin Sörnäisiin!

Sovithan esittelystä Erika Anderssonin kanssa.

Seuraa somessa

Facebook, Instagram ja LinkedIn ovat kanaviamme sosiaalisessa mediassa.
Löydät meidät esimerkiksi tageilla: #scancerco #evokit #sesam #spirit #sisustusovet

Facebook (Scancerco)

Facebook (Evokit-ovet)

Instagram

LinkedIn

 

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo tuotteista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram