Sisätilarakentaminen

11

Sesam-, Spirit- ja Evokit-ovet erilaisilla puuviiluilla toteutettuna.

RATKAISUT SISÄTILARAKENTAMISEEN

Scancercon sisätilarakentamisen tuoteryhmä palvelee rakentajia ja suunnittelijoita, jotka haluavat panostaa erityisesti tilojen viimeistelyyn, tyylikkääseen ilmeeseen ja esteettömyyteen. Tuoteryhmän ytimen muodostavat asennusvalmiit arkkitehtuurituotteet. Tuoteryhmää kehitetään myös rakentamisvaiheen tuotteilla, joilla saavutetaan minimalistinen ja tyylikäs viimeistely.

Scancercon sisustusovet

Scancerco Oy:n sisustusovet kuuluvat sisätilarakentamisen arkkitehtuurituotteiden tuoteryhmään. Mallisto on suomalaisen sisustusarkkitehdin käsialaa ja ovet valmistetaan sopimustuotantona kotimaassa. Ovimallisto tarjoaa erilaisiin tarpeisiin sopivia ovityyppejä, joita yhdistää yhtenäinen materiaalimallisto. Näin tilan yleisilme säilyy yhtenäisenä, vaikka valittaisiinkin eri ovityyppejä. 

Ovityyppejä on tällä hetkellä kolme: seinän sisään, metalliseen runkoelementtiin liukuvat Evokit-taskuliukuovet, Seinän pinnalla liukuvat Sesam-pintaliukuovet sekä Spirit-piilokarmiovet. Ovet valmistetaan mittatilaustyönä ja niitä yhdistää ovityypistä riippumaton, monipuolinen materiaalimallisto maalipinnoista, viiluihin, laminaatteihin ja kuvatulostuksiin sekä -tarroihin. Vain muutamaa pintamateriaalia ei tuotantoteknisesti voida toteuttaa aivan kaikkiin ovityyppeihin. Ovilehden runkorakenteeksi asiakas voi valita joko tupla- tai massiivirungon. 

  • seinän sisään liukuvat Evokit-taskuliukuovet 
  • seinäpintaa pitkin liukuvat Sesam-pintaliukuovet
  • piilokarmilliset & piilosaranoidut Spirit-saranaovet
11
11

Evokit-taskuliukuovissa ovilehti liukuu väliseinän sisään piilotettuun metalliseen ovitaskuun maksimoiden lattia-alan hyötykäyttöön. Kynnyksetön oviratkaisu edistää esteettömyyttä kaikissa tiloissa. Evokit-järjestelmän karmit voidaan joko peitelistoittaa tai tasoittaa seinäpintaan listattomaksi.

Evokit on mitoitettu suomalaisen standardin mukaisille 66 mm ja 95 mm seinärunkosyvyyksille. Ovikoon määrittää seinään integroitava runkoelementti, joita varastoimme kulkuaukon mukaisessa koossa: 800/ 900/ 1000 x 2050 mm. Muut leveydet  ja korkeudet (esim. K2300/ 2700 mm) valmistetaan tilauksesta.  

Ovet valmistetaan runkoelementin mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

Toimitussisältö: Evokit-ovet myydään aina kokonaisuutena, johon kuuluvat ovipaketti (metallinen runkoelementti liukuheloilla, alaohjain ja ovilehti), karmipaketti (vastakarmi, ylä- ja pystykarmilistat) sekä vedinpaketti.

11
11

Sesam-pintaliukuovi on seinäpinnalla liukuva ovityyppi. Seinä- tai kattokiinnitteinen liukuovi on paitsi moderni sisustuselementti, on se erityisesti tilojen jakamisen ja yhdistämisen sekä käytettävyyden kannalta erinomainen tilaratkaisu.

Kynnyksettömänä Sesam-ovi on esteetön kulkijalle ja vie lattia-alaakin vain hieman ovipaksuutta enemmän.  Liukumekanismin enimmäispituus on 2400 mm. Oven laadukas liukumekanismi sekä sulkuhidastimet saavat oven liukumaan ja pysähtymään pehmeästi.  Mekanismia suojaava alumiinikotelo on pienikokoinen ja vähäeleinen.  Sesam-ovet valmistetaan aina asiakkaan antamien mittojen mukaan. 

Ovet valmistetaan asiakkana mittojen mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

Toimitussisältö: Sesam-ovi myydään aina kokonaisuutena, johon kuuluvat liukumekanismi sulkuhidastimilla ja alaohjaimella ja ovilehti vetimineen.

11
11

Spirit-piilokarmiovi on peitelistaton saranaovi minimalistiseen makuun. Ovea saa aukivedettävänä ja aukityönnettävänä, myös karmien väliin sisään avautuvana. Tiivistein varustetut puukarmit valmistetaan seinäpaksuuden mukaan ja ne integroidaan seinärakenteeseen.

Huullokseton ovi on varustettu magneettilukolla ja säädettävillä piilosararoilla peitelevyin. Vakiona ovi on kynnyksetön (esteetön) 10 mm ilmaraolla. Oven saa myös kiinteällä tai laskeutuvalla tiivistekynnyksellä. Lisävarusteena oveen saa aukaisurajoitin-sulkuhidastimen, joka mm. hidastaa loppuvedot ja vetää oven ääriasentoihinsa itsestään. 

Ovet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla. 

Toimitussisältö: Spirit-ovet myydään aina kokonaisuutena, johon kuuluvat vakiona ovi tiivistekarmeineen, piilosaranat, magneettilukko ja painikkeet.

11
11

Sense-pintaliukuovi liukuu seinäpinnan edessä. Oven liukumekanismi on piilotettu oven taakse siten, ettei se näy ovea käytettäessä lainkaan. Mekanismin molemmissa päissä on sulkuhidastin, joka hidastaa oven pysähtymistä kiskon ääripäissä. Oven alapuolella oleva jousitetut pyörät tasaavat lattian pientä epätasaisuutta ovea liikutettaessa. Sense-oven kanssa voi tavanomaisen jalkalistan asentaa myös ovilehden taakse.

Sense-ovessa ovilehti on liukumekanismin vuoksi oviaukkoa korkeampi ja leveämpi ja se asettuu suljettuna oviaukkoon nähden epäsymmetrisesti. Oven kätisyys on vapaasti valittavissa. 

Ovet valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan mittatilaustyönä konseptin mukaisilla materiaaleilla ja heloilla.

Toimitussisältö: Sense-ovi myydään aina kokonaisuutena, johon kuuluvat liukumekanismi hidastimilla ja jousitetuilla pyörillä sekä ovilehti vetimillä.

Style Your Space

Ovimalliston ydinajatuksena on ollut yhteensovittaa esteettömyys, vähäeleisyys, tyylikkyys, yksilöllisyys ja yhtenäinen ulkonäkö. Näistä esteettömyys toteutuu mm. kynnyksettömyytenä ja vähäeleisyys peitelistattomuutena ja minimalistisina, mutta muotoilullisesti ja toiminnallisuuksiltaan puhuttelevina helavalintoina. Yksilöllisyys ovissamme toteutuu monipuolisilla pintamateriaalivaihtoehdoilla ja ovien räätälöitävyydellä niin pintamateriaalien kuin kokojen suhteen.

Ovityypistä riippumaton, yhtenäinen ulkonäkö perustuu monipuoliseen materiaalimallistoon, joka muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on yhteinen nimittäjä kaikille ovillemme. Materiaalimallistomme on  nimetty käytetyn materiaalityypin mukaan. Näistä piirteistä syntyvät sisustusoviemme sloganit:  Style is accessible. Style is elegant.  Style is individual.

11
11
11
11
11
11
11
11

Ovityypistä riippumaton yhteinen ovimallisto

Ovimallistot on jaoteltu pintakäsittelyn tai rakenteen mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovet ovat joko minimalistisia laakaovia tai lasi-puukehysovia. Lasiaukollisissa ovissa pintamateriaalimallisto on hieman suppeampi saatavilla olevasta viilupaksuudesta ja teknisestä toteutuksesta johtuen.

Karmillisiin oviin voi valita joko maalatut tai lakatut massiivipuukarmit. Käyttöolosuhteista riippuen kaikki pinnat viimeistellään joko kuiviin tai kosteisiin tiloihin (ei suoraa vesikontaktia) sopivalla maalilla tai lakalla. Näkyvään pystyreunaan voi valita alumiiniprofiilin, joka lisää kulutuksenkestävyyttä ja on myös tyylikäs oven yksityiskohta.

OLIVIA

Olivia-malliston ovet ovat ympärimaalattuja. Sävyvaihtoehtoja on kolmetoista, joista kaksi mustaa ja kolme valkoista. Muut sävyt ovat ajattomia kylmiä tai lämpimän harmaan ja greigen sävyjä.

Olivia-oven kaveriksi sopii maalattu lasiaukollinen ovi Aava. Elegantin lasi-puukehysoven puuosat maalataan Olivia-sävyin. Keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia. 

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit 

AIDA

Viiluovimallistoja on kolme, jokainen omanlaisensa. Aidamalliston ovet ovat aitoa puuviilua. Seitsemän vaihtoehdon lisäksi asiakas voi valita viilusuunnan pystyyn tai vaakaan.

Aida-viiluoven rinnalle voi valita lasiaukollisen AAVA-oven seuraavista vaihtoehdoista: tammi, valkotammi, saarni, koivu, pähkinä. Puukehysoven keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. 

AMELIA

Amelia-mallisto on teknistä, aitoa puuviilua. Leikattu viilu tuottaa kauniita, ajattoman raidallisia pintoja. Viiluvaihtoehtomme taipuvat sekä vaaka- että pystysuuntaan. Sävytetyissä viiluissa ovilehden reunassa on joko petsi tai alumiiniprofiili ovityypistä riippuen. 

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen

ALISSA

Alissa-malliston kaksi vaihtoehtoa ovat aitoviilulaminaattia, joissa aito viilupinta on pinnoitettu erittäin kulutuksen- ja kosteuden kestävällä melamiinikalvolla. Aitoviilulamiinaatin voi asentaa ainoastaan pystysuuntaisella viilulla. Reuna toteutetaan alumiiniprofiililla tai massiivipuisena ovityypin mukaan.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen.

ILONA

Ilona-malliston ovet ovat kovaa kulutusta kestävää laminaattia. Laminaattivaihtoehtoja on yksisävyisiä ja puukuvioituja, yhteensä kahdeksan vaihtoehtoja. Ovilehden reuna toteutetaan joko alumiiniprofiililla tai massiivipuisena, riippuen ovityypistä. Puukuvioisissa viilusuunta pystyyn.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, Spirit. Ei Aava-lasikehysoveen. 

EEDIT

Eedit-ovi on yksilöllisin ovivaihtoehtomme. Oven toiselle tai molemmille tasopinnoille joko tulostetaan tai teipataan asiakkaan toimittama kuva/piirros. Ovilehden reuna on valkoinen, jotta piirto ja sävyt saadaan toistumaan mahdollisimman hyvinä.

Ovityypeille: Evokit, Sesam, (Spirit). Ei Aava lasikehysoveen.

11

Andersson Erika

Projektimyynti
- arkkitehtuurituotteet

FIN, LIT, RUS, ENG
11

Höijer-Korhonen Titta

Myynti
- asunto- ja kiinteistöyhtiöt, isännöintitoimistot
- kuluttajamyynti: venttiilit ja ilmansuodattimet

FIN, ENG
11

Jokinen Juha

Myynti
- rakennustuoteteollisuus (puu)
- talotehtaat

FIN
11

Korhonen Pentti

Myynti
- rakennustuoteteollisuus (metalli)
- lukkoliikkeet. lasitusliikkeet

FIN
11

Saarinen Vesa

Myynti
- jälleenmyyjät: vähittäis- ja tukkukaupat (lukkoliikkeet: Korhonen)
- rakennusliikkeet, rakennuttajat

FIN, ENG
11

Vähäkuopus Riikka

Myynti
- kiinteistöhuoltoyhtiöt
- LVI-urakoitsijat, asennusliikkeet

FIN

Tule tutustumaan

Olet lämpimästi tervetullut näyttelytilaamme tutustumaan oviimme ja niiden pintamateriaaleihin Helsingin Sörnäisiin!

Sovithan esittelystä Erika Anderssonin kanssa.

Seuraa somessa

Facebook, Instagram ja LinkedIn ovat kanaviamme sosiaalisessa mediassa.
Löydät meidät esimerkiksi tageilla: #scancerco #evokit #sesam #spirit #sisustusovet

Facebook (Scancerco)

Facebook (Evokit-ovet)

Instagram

LinkedIn

 

Tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Uutiskirjeemme kertoo tuotteista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube