11
Saranat, lukot, painikkeet, sulkijat, lisätarvikkeet, DK-järjestelmät ja asennustuotteet sekä asiakasräätälöidyt tuotteet oviteollisuudelle. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita oviheloja saranoista ja painikkeista ovipumppuihin (mm. Otlav, VBH, Geze, greenteQ, Roto, Gutmann, HOPPE, SG, Mira) arkiseen asumismukavuuteen. Hyvillä heloilla luodaan toimivia, aikaa ja käyttöä kestäviä käyntiovia esteettisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Oviteollisuuden alumiiniprofiilit löytyvät osiosta profiilijärjestelmät.
11

Saranat, lukot, painikkeet, sulkijat, aukipitolaitteet (mm. SG, Mira, HOPPE, Biobe, Otlav) sisältää ikkunateollisuuden tarvitsemat perushelat ikkunoiden valmistamiseen ja  toiminnallisuuksien toteuttamiseen. Maahantuomme myös saksalaisen Roton kippimekanismina tunnettuja DK-heloja. Tuotevalikoimassamme on lisäksi tuotteita, joilla lisätään käytön turvallisuutta sekä käyttömukavuutta. Kiinnitämme tuotevalintastrategiassamme huomiota tuotteiden kestävyyteen ikkunoiden mittavasta käyttö- että sääkuormituksesta johtuen. 

11

Kattotuotevalikoimamme sisältää rakennustuotteita katon ja ulkoseinien rakenteisiin sekä ikkunoita erilaisille katoille. Klöberin tuotevalikoimaan sisältyvät korkealaatuiset kattoharjatuotteet, aluskatteet, seinämembraanit, höyrynsulkukankaat sekä liitossaumojen tiivistysnauhat. Maahantuomme ja myymme saksalaisia Roto-kattoikkunoita ja Lamiluxin kattokupuja, tasokattoikkunoita ja savunpoistoikkunoita.

11

Biobe-tuloilmaventtiilit ja muut korvausilmatuotteet hallittuun tuloilmanottoon niin ilmanvaihtoalalle, ikkunateollisuudelle, taloyhtiöille kuin vähittäiskaupoille. Valikoimamme sisältää myös tuloilmaikkunaventtiilit, siirtoilmaventtiilit, ilmansuodattimet sekä asennustarvikkeet. Biobe vaihtosuodatinpalvelumme palvelee kuluttajia vaihtosuodatinasioissa. Biobe-korvausilmatuotteilla on vakiintunut asema kotimaan markkinoilla.

11

Sisätilarakentamisen tuoteryhmä palvelee rakennuttajia, sisätilarakentajia ja sisustajia. Tuoteryhmään kuuluvat tällä hetkellä Evokit– ja Sesam-liukuovet sekä Spirit-piilokarmiovet.

11

Julkisivu- ja sisätilarakentajille Gutmann-alumiiniprofiilijärjestelmät fasadeihin, ikkunoihin ja oviin esim. toimistoissa ja kauppakeskuksissa.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube