11
Komponentit ja varusteet ikkunoihin

RATKAISUT IKKUNATEOLLISUUTEEN

Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät komponentit ikkunoiden toiminnallisuuksien toteuttamiseen. Koska ikkunoiden on suoriuduttava elinaikanaan mittavasta käyttö- että sääkuormituksesta,  kiinnitämme tuotevalintastrategiassamme huomiota tuotteiden ajalliseen kestävyyteen. Suoritamme omien tuotemerkkiemme tuotteille mm. suola- ja käyttösyklitestejä. 

 • Ikkunapainikkeet
 • Lukitustuotteet
 • Pitkäsulkijat
 • Välisulkimet /aukipitolaitteet
 • Saranat
 • DK-helat
 • Lisätarvikkeet
 • Venttiilit
 • Alumiiniprofiilit
 • Ikkunatiivisteet
 • Teknokemian tuotteet (mm. silikonit, uretanit, liimat, puhdistusaineet)
11
11
11
11
11

Ikkunahelat

Helavalikoimamme sisältää ikkunateollisuuden  tarvitsemat perushelat kotimaisten ikkunoiden valmistamiseen. Tuotevalikoimassamme on lisäksi tuotteita, joilla lisätään käytön turvallisuutta sekä käyttömukavuutta. Valikoimamme johtoajatuksena on, että heloillamme lopputuotteelle saadaan pitkä ja huoltovapaa käyttöikä. Huomioimme valikoimapäätöksissämme paitsi teollisuuden kustannustehokkuuden ja tuotantoprosessit myös loppukäyttäjät, joille mm. käytettävyys ja esteettisyys ovat tärkeitä tuoteominaisuuksia.

Mira-painikkeiden ja kilpien muotokieli on pehmeälinjainen. Tuoteperheeseen kuuluvat sekä ikkuna- että ovipainikkeet useissa väreissä. SG-sarjasta löytyvät perinteiset peruspainikkeet ja pintahelat. HOPPE on keski-eurooppalaista ovi- ja ikkunapainikemuotoilua edustava tuotemerkki.

Ikkunalukot vastarautoineen ja pitkäsulkijat tarjoavat vaihtoehtoiset tavat ikkunoiden lukitsemiseen. Välisulkimien tuoteryhmään kuuluvat aukipitolaitteet, tukilevyt ja T-ruuvit. Saranoiden ryhmästä löytyvät pultti- ja nostosaranat. Eurooppalaisvalmisteiset SG-ikkunasaranat ovat mittatarkkoja ja pintakäsittelyltään viimeisteltyjä sekä kestäviä. Ikkunalistat (kehyslistat, kittilistat, yleislistat) ja tiivisteet tarjoamme tehdastoimituksena. 

Ikkunoiden lisätarvikkeisiin kuuluvat mm. kulmajäykisteet, pokaliu´ut, reikä- ja karmitulpat, salvat sekä haat ja sulkimet. Puu- ja helaruuvit löytyvät painikkeet ja pintahelat -tuoteryhmästä.

Omat tuotemerkkimme heloille ovat Scanfinn (aik. Mira ja SG).  Suunnittelupalvelumme tuottaa asiakkaillemme myös räätälöityjä tuotteita, joiden valmistuttaminen kauttamme kuuluu myös palveluihimme.

11
11Biobe AirMax Scancerco

Tuloilmanoton venttiilit on jaettu tilkerakoon/karmiin asennettaviin korvausilmaventtiileihin ja tuloilmaikkunaventtiileihin, joissa laoite hyödyntää lämpöhukkaa tuloilman esilämmittämiseen osana ikkunaratkaisua.

Tuloilmaventtiilit

Ilmanvaihdon tehtävänä on tuoda puhdasta ilmaa sisään  ja viedä rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet pois huonetiloista. Tarjoamme ilmanvaihtoalan ammattilaisille, taloyhtiöille ja kuluttajille laadukkaita ja kestäviä Biobe-tuloilmatuotteita rakennuksen korvausilmanvaihtoon ja suodatukseen. 

Lisätietoa Ilmanvaihtoala-osiosta.

11
11
11
11

Teknokemian tuotteet

Leif Arvidsson on Ruotsin johtava tavarantoimittaja ikkunoiden kunnostajille, yrittäjille, teollisuusyrityksille ja rakennusteollisuuden muille toimijoille. Leif Arvidsson perusti yhtiön vuonna 1983. Vuodesta 1998 lähtien yritys on ollut osa Vättern Industrieria, jonka omistaa yksityisomistuksessa oleva Jönköpingiläinen Herenco Ab. Leif Arvidssonin LA-tuoterepertuaarista kauttamme saa mm. akryyleitä, silikonia ja lasituskittejä.

greeteQ on maailmanlaajuisesti toimivan rakennusteollisuuden tukkukaupan, VBH:n oma tuotemerkki. greeteQin tuotevalikoima sisältää mm. rakennuskemian ja kokoonpanon tuotteita, profiileja sekä ikkuna- ja oviheloja. Valikoiman kaikki tuotteet ovat saatavissa kauttamme. 

11
11
11
11
11
11
11
11

DK-helat

Maahantuomme saksalaisen Roton DK-heloja. Dreh-kipp (DK) ja Tilt & Turn ovat kippimekanismina tunnetun järjestelmän muita kutsumanimiä. DK-heloilla varustetut ikkunat avautuvat, kippaavat ja lukittuvat helposti yhdellä kädellä. Euroopan käytetyin ikkunatyyppi menestyy nykyisin kaikkialla maailmassa. Erimuotoiset ja -kokoiset ikkunat sulkeutuvat jokaiselta sivultaan tiiviisti ja turvallisesti. Ikkunat avautuvat paitsi tavanomaisesti avaamalla, niissä on myös kippiasento tuuletusta varten.

Roto NT – lisäarvoa ikkunoihin

Roto NT on innovatiivinen DK-helajärjestelmä puu- ja PVC-ikkunoille, jossa on sisäänrakennettu tasokiinnitys ja joka mahdollistaa helan ohjaustangon ja kippihelan asennuksen täysin automaattisesti. Elegantti mattahopeinen komponenttien viimeistely kruunaa kokonaisuuden. Helajärjestelmän monipuolisuuteen ja asennuksen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Myös energian säästäminen kuuluu laadukkaan järjestelmän vaatimuksiin.

Roto NT-järjestelmässä kaikki komponentit on integroitu toimimaan keskuslukituksen kautta. Roto NT DK-ikkunat ovat Eurooppalaisittain yksipuitteisia ja ne avautuvat sisäänpäin. Pestäviä pintoja on vain kaksi. Ikkunan varustelua voidaan täydentää lukuisilla sähköisillä ja mekaanisilla lisävarusteilla kuten esim. murtohälyttimillä ja venttiileillä. Ikkunamuotojen ja kokojen suhteen Roto NT on kaikkiruokaine

Roto NT -helat on testattu ja sertifioitu. Helat on testattu Rosenheim (ift) Instituutissa DIN 18101-2 -standardin mukaisesti. NT-heloilla on yleinen 2 vuoden Roto-takuu. Tietyt ehdot täyttävälle NT-standardi-ikkunalle Roto myöntää 10 vuoden takuun.

Roto Frank

Saksalainen Roto Frank on yksi maailman johtavista ikkuna- ja ovihelojen valmistajista, ja tarjoaa ratkaisuja sisään ja ulospäin suuntautuvaan avaamiseen, kallistamiseen, liu´uttamiseen, taittamiseen ja nostamiseen.

Roto täyttää DIN V ENV 1627-1630 standardin vaatimukset.

—————

Huom! Palvelemme ainoastaan yritysasiakkaita (B2B) ja ainoastaan valikoimamme ja myymiemme tuotteiden osalta. Mikäli kyseessä on jonkun toisen maahantuoma tai myymä Roto-tuote, muu DK-hela tai DK-helan sisältämä tuote, otattehan yhteyttä ao. tuotteen myyneeseen tahoon.

Asiakastarinat

Asiakastarinat osiossa esittelemme asiakkaitamme ja heidän käyttämiään tuotteitamme. Osio täydentyy vähitellen.
11

Karelia-ikkuna Oy:n ikkunatehtaan kattolinjasto.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube