Miksi valita meidät

Teemme sen mitä lupaamme

Scancerco Oy on vastuullinen, tarkka ja rehti. Yritys tarjoaa laadukkaita rakennustuotteita ja asiantuntijapalveluja reilun neljänkymmenen vuoden maahantuontikokemuksella. Kotimaan markkinoiden tuntemus ja läheinen vuorovaikutus teollisuuden kanssa… 

Asiakkaana voit luottaa siihen, että

  • saat ystävällistä ja osaavaa palvelua
  • teemme sen, mitä lupaamme
  • pysymme sovituissa aikatauluissa
  • vastaamme omista virheistämme
  • hoidamme reklamaatiot viipymättä

Aktiivisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen on meille itseisarvo. Meillä kaikki haluavat tehdä yhdessä töitä asiakkuuksien hyväksi.  Takaamme, että kartoitamme jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöinä ja tarjoamme niihin sopivimmat ratkaisut. Tarjoamme koko henkilöstömme ammattitaidon asiakkaalle nimetyn teollisuusmyyjän kautta.

Satsaamme toimitusvarmuuteen ja toimitusnopeuteen, jotta asiakkaallemme ei tule tuotantokatkoksia tuotteiden mahdollisten saatavuusongelmien vuoksi. Valtaosa kumppaneistamme hyödyntää varastointi- ja toimituseräpalveluamme sopimustuotteiden ja viikkotoimitusten muodossa. Näin asiakaskumppanimme säästävät varastotilaa eikä tuotteita tarvitse seisottaa odottamassa tuotantoon menoa.

Kehitämme jatkuvasti tuotestrategioita ja työtapojamme, jotta voimme palvella asiakaskumppaneitamme entistä joustavammin ja nopeammin. Kehitämme ja ylläpidämme tuote- ja palvelulaatua tuotannon ohjeistuksella ja tarkkailulla, saapuvan tavaran eräkohtaisilla pistokokeilla sekä asiakastyytyväisyyskyselyillä. Koulutamme henkilökuntaamme sisäisellä ja ulkoisella koulutuksella. 

Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme sekä omalla tuotekehityksellä että maahantuomalla Euroopan arvostetuimpia tuotemerkkejä kotimaan toimijoiden saataville. Tuotemerkki-edustustukset valitaan tuote- ja valmistajalaatukriteerien perusteella. Annamme omille tuotemerkeillemme 10 vuoden materiaalitakuun. 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube