fbpx

Scanforma-sisustusovet

Scancerco / Esitteet / Scanforma-sisustusovet

it-taskuliukuovetitMStyle your space! Upea minimalistinen Scanforma-sisustusoviperhe yhdistää esteettömyyden, esteettisyyden ja vähäeleisyyden, räätälöitävyyttä unohtamatta. Tutustu esitteemme erilaisiin ovityyppeihin, joita yhdistää yhteinen materiaalimallisto. Sykähdy sävyistä, villiinny viiluihin, luota laminaattiin tai tykästy tulostepintoihin! Ihastu myös ovien pintamateriaaleihin sekä heloitusvaihtoehtoihin.


▶️ Lue myös Ovella on väliä -juttu ovien esteettömyydestä

Scancercon sisustusovet

Scancercon sisustusovet kuuluvat Scancerco Oy:n Scanforma-arkkitehtuurituotteiden ryhmään, jonka punaisena lankana on sisustusarkkitehtuuri ja arkkitehtonisesti kiinnostavat asennusvalmiit tuoteratkaisut niin rakentajille kuin rakennuttajille. Scancercon oma sisustusoviperhe syntyi suunnitteluosaamisesta yhdistettynä yrityksen laajaan toimittajaverkostoon ja olemassaoleviin, vahvoihin valmistajakontakteihin.

Sisustusovista Evokit-taskuliukuovet saivat ensimmäisen yleisöesittelynsä Lahden Raksa-messuilla 3/2018. Tuotetta jatkokehitettiin tämän jälkeen suunnittelemalla siihen irrotettava karmiratkaisu (mallisuojattu), jossa ovilehti voidaan irrottaa tarvittaessa purkamatta mitään seinärakenteita. Yhteiseen materiaalimallistoon ja esteettömyyteen nojaavaa oviperhettä täydennettiin Sesam-pintaliukuovella ja Spirit-piilokarmiovella, jotka esiteltiin yleisölle syksyn 2018 Finnbuild-messuilla. 

Scanforma Architecture & Design on Scancerco Oy:n rekisteröity aputoiminimi (8/2019) ja sen lyhennetty versio Scanforma on yrityksen oma tuotemerkki. Tuoteryhmää kehitetään ja laajennetaan vähitellen ja hallitusti, jotta varmasti löydämme edellyttämäämme korkeaa laatua sekä kysyntää ja markkinahintaa parhaiten palvelevat komponentit osaksi asennusvalmiita lopputuotteita.

Scancerco oli mukana 49. kerran järjestetyssä Habitare-tapahtumassa 11.-15.9.2019, jossa kotimaassa valmistettavat Scanforma-sisustusovet ihastuttivat messuvieraita. Ovimallistoon kuuluu tällä hetkellä kolme erilaista minimalistista väliovityyppiä, joita yhdistävät mm. esteettömyys ja yhteinen materiaalipankki, mikä mahdollistaa visuaalisesti yhtenäiset ovet tilaan kuin tilaan.
Lue lisää

Scancerco Oy on ollut vuodesta 1976 alkaen valmistavan puutuoteteollisuuden komponenttien luotettu tavarantoimittaja. Yritys on palvellut maahantuojana ja jälleenmyyjänä pääasiassa ovi- ja ikkunateollisuutta niin valmistuttamillaan kuin edustamillan heloilla. Teollisuuden käyttämistä heloista ja muista tuotteista ovat olleet kiinnostuneita omilla toimialoillaan myös muut talonrakennusalan toimijat, kuten rakennuttajat, asennus- ja huoltoliikkeet sekä vähittäiskauppa.

Scancercon liiketoiminnan vahvimmat toimintaympäristöt voidaan karkeasti jakaa ovi- ja ikkunateollisuuteen, kattoalaan sekä ilmanvaihtoalaan, muita ovat julkisivurakentaminen ja teknokemia sekä uusimpana sisätilarakentaminen. 

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram