Tapio Juujärvi

toimitusjohtaja / tuotevalikoimapäätökset ja tuotekehitys
Managing Director / Product Selection and Product Development

FIN, ENG

Tapio tuli taloon myyntitehtäviin vuonna 1996. Sittemmin työnkuva muuttui tuotepäälliköksi, jossa vastuulla asiakkuuksien hoidon ohella olivat tuotevalikoima ja sen kehittäminen sekä tuotteiden laatu ja tuotekehitys. Tapio nimitettiin yrityksen toimitusjohtajaksi 1.6.2017 alkaen. Sen ohella Tapio vetää myyntiryhmää ja vastaa tuotevalikoimasta sekä laadunvalvonnasta. Hän on myös tuotekehitystiimin jäsen.

ESITTELY

Tapio on tullut taloon puusepänteollisuudesta. Tapio kouluttautui nuorena miehenä puusepäksi, josta jatkoi mittatilauspuusepäksi. Ura alkoi Hellas-pianon leivissä, mutta pian nuorimies löysi itsensä rakennustyömailta rakennus- ja sisustuskirvesmiehen hommista eri puolilta Etelä-Suomea. Rakennusalan taantuman myötä hän ryhtyi yrittäjäksi ja perusti oman puusepänliikkeen. Tapion hyppysissä syntyi lukuisia mittatilaushuonekaluja niin julkitiloihin, koteihin kuin matkailuautoihin. Puupölylle allegisoituminen pakotti kuitenkin etsimään vaihtoehtoa mieluisalle puusepän työlle. Uusi urapolku löytyi vuonna 1996 puusepänteollisuuden myyntitehtävistä Scanfinn Oy:n palveluksessa. 

Käsillä tekeminen on Tapiolle mieluisaa. Kaikenkarvaiset rakennusprojektit, puu- ja metallityöt, ruiskumaalaus sekä huonekalujen entisöinti ja verhoilu sujuvat puusepän tarkkuudella. Kun vaimokin on veistetty samasta puusta, ei uusille projekteille näy loppua.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube