fbpx
0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Juujärvi Arja

Arja Juujärvi

Markkinointi ja viestintä: suunnittelu ja kehittäminen, mediasuhteet


FIN, ENG

Henkilöesittely

Arja vastaa Scancerco Oy:n markkinointiviestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja mediasuhteista. Hän on mukana arkkitehtuurituotteet-ryhmän kehittämisessä ja jalkauttamisessa. Arja tuli taloon vuonna 2004, ensin rakentamaan mm. brändistrategiaa ja yritysilmettä Biobe Oy:lle ja Scanfinn Oy:lle. 

Arja on koulutukseltaan mm. mainonnan ja markkinointiviestinnän suunnittelija (MAT), graafinen suunnittelija (medianomi) ja sisustusarkkitehti. Markkinointiviestintä ja rakennusala ovat lähellä Arjan sydäntä myös vapaa-ajalla. Erityisesti saneerauskohteiden tilasuunnittelu on mieluisaa ja tilojen muuntojoustavuus sekä elinkaarikestävyys laatutekijöinä tärkeitä.

Intoa puhkuen Arja tarttuu myös konkreettisiin rakennustöihin aina runko- ja muuraushommista pintakäsittelytöihin. Arjalle mieluisimmat kodinkoneet ovat rakentamisen apulaiset kuten naulaimet, sirkkeli  ja hiomakone. Vieraat kulttuurit ovat aina kiinnostaneet Arjaa, joten kulttuurinnälkäiselle reissut kotimaan ulkopuolelle ovat aina suurta nautintoa.  

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram