Arja Juujärvi

Markkinointi ja viestintä: suunnittelu ja kehittäminen, mediasuhteet
markkinoinnin hankinnat

FIN, ENG

Henkilöesittely

Arja vastaa Scancerco Oy:n markkinoinnista ja ulkoisesta viestinnästä. Hän tuli taloon vuonna 2004, ensin rakentamaan mm. brändistrategiaa ja yritysilmettä Biobe Oy:lle ja Scanfinn Oy:lle.

CMO:n roolissa Arjan työkuvaan kuuluvat  niin brändijohtaminen kuin sisältöstrategiat aina käytännön suunnittelutasolle asti vietyinä. Hän vastaa myös markkinoinnin kehittämisestä ja mediasuhteista sekä markkinointipalveluiden tai -sovellusten hankkimisesta. Arja on mukana myös arkkitehtuurituotteet-ryhmän kehittämisessä ja jalkauttamisessa. 

Arja on koulutukseltaan mm. mainonnan ja markkinointiviestinnän suunnittelija (MAT), graafinen suunnittelija (medianomi) ja sisustusarkkitehti. Markkinointiviestintä ja rakennusala ovat lähellä Arjan sydäntä myös vapaa-ajalla. Erityisesti saneerauskohteiden tilasuunnittelu on mieluisaa ja tilojen muuntojoustavuus sekä elinkaarikestävyys laatutekijöinä tärkeitä.

Intoa puhkuen Arja tarttuu myös konkreettisiin rakennustöihin aina runko- ja muuraushommista pintakäsittelytöihin. Arjalle mieluisimmat kodinkoneet ovat rakentamisen apulaiset kuten naulaimet, sirkkeli  ja hiomakone. Vieraat kulttuurit ovat aina kiinnostaneet Arjaa, joten kulttuurinnälkäiselle reissut kotimaan ulkopuolelle ovat aina suurta nautintoa.  

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube