Tilaa Biobe-vaihtosuodattimet

Scancerco / Biobe-suodattimet / Tilaa Biobe-vaihtosuodattimet

Biobe-vaihtosuodattimet markkinoiden yleisimpiin venttiilimerkkeihin

Taas on aika vaihtaa tuloilmasuodattimet

Helpota kevään pöly- ja allergiaoireita huoltamalla tuloilmaventtiilien suodattimet. Ilmansuodattimien huolto/vaihto ehkäisee ulkoilman epäpuhtauksien kulkeutumista sisätiloihin. Suosittelemme antimikrobista allergeenisuodatinta, joka kerää jopa 90% koivun siitepölystä.

Valikoimastamme löytyy suodattimia sekä Biobe-venttiileihin että muihin yleisimpiin venttiilimerkkeihin. Vaihtosuodattimet saat tilattua Asiakaspalvelustamme soittamalla 040 1625227 tai täyttämällä oheisen tilauslomakkeen (pdf) ja lähettämällä sen osoitteeseen asiakaspalvelu@scancerco.fi.

11
Tuloilmaventtiilien vaihtosuodattimet

Vaihtosuodatinpiste

  • Biobe-ilmansuodattimet markkinoiden yleisimpiin tuloilmanoton venttiileihin.
  • taloyhtiöille ja kuluttajille
  • kerta- tai kestotilauksena valintasi mukaan.
  • kestotilauksen peruutus milloin tahansa.
  • kestotilaajana suodatinten vaihtaminen ei unohdu.

Lataa, täytä, tallenna koneellesi ja lähetä asiakaspalvelu@scancerco.fi.
Samalla saat itsellesi tilauskopion.

Siitepölykausi koettelee allergikoita

Suomessa siitepölykausi on pitkä ja herkistyneille melkoinen vuosittainen koettelemus. Keväiset tuulet tuovat siitepölyä meren takaa jo paljon ennen kuin oman maan kamaran luonto aloittaa oman kautensa. Kotoisten lajienkin kirjolla siitepölykausi kestää kokonaisuudessaan puolet vuodenkierrosta. 

Koska valtaosa ihmisistä viettää 2/3 päivästään sisällä, töissä ja kotona, ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme. Siitepölystä kärsiville erinomainen keino ennaltaehkäistä allergiaoireilua on huolehtia sisäänotettavan ilman puhtaudesta. Yksityistalouksissa vaihto/huoltovastuu kuuluu omistajille, asunto-osakeyhtiössä huoltovastuutaulukon mukaisesti taloyhtiön vastuulle.

11

Toimiva ilmanvaihto on asumisterveyden perusta

Toimiva ilmanvaihto tärkeää niin asukkaiden hyvinvoinnille ja asumismukavuudelle kuin asunnolle ja rakennukselle itselleen. Asumisesta ja asunnon käytöstä, kuten ruoanlaitosta, peseytymisestä ja pyykkäyksestä syntyy jatkuvasti epäpuhtauksia ja kosteutta. Yhdessä huonosti tomivan tai toimimattoman ilmanvaihdon kanssa ne voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia sekä altistaa rakennuksen kosteusvaurioille. Hallitussa ilmanvaihdossa puhdas ulkoilma otetaan sisään huonetiloihin korvausilmaventtiileillä (tuloilmanotto). Se siirtyy huoneesta toiseen väliovien ali tai siirtoilmakanavien kautta ja päätyy käytettynä poistoilmahormeihin (poistoilmanotto). 

Tuloilmaventtiilin suodattimella on tärkeä rooli ilmanvaihdossa

Tuloilmanoton venttiilisuodattimet huolehtivat ulkoa otettavan korvausilman puhtaudesta. Ilmansuodatin puhdistaa ja suodattaa sisään tulevan ilman terveydelle haitallisia epäpuhtauksia, kuten hiekkaa, siitepölyä ja katupölyjä. Mikäli venttiilissä ei ole suodatinta, ulkoilma tulee sisään suodattamattomana.  Vastaavasti esim. allergeenisuodattimella varustettu venttiili suodattaa siitepölyn ja sitä suuremmat epäpuhtaudet erinomaisesti, karkeasuodettimeen jäävät  vain karkeimmat roskat. 

Kaikkia suodattimia pitää huoltaa tai vaihtaa vähintään kerran vuodessa

Jotta ilmanvaihdon laite toimii tehokkaasti ja oikein ja sen läpi kulkeva ilma olisi mahdollisimman puhdasta hengittää, tulee sen kunnosta huolehtia. Suodattimien teho ja ominaisuudet heikkenevät ajan myötä. Puutteellisen huollon seurauksena tukkeentuneiden suodattimien ilmamäärät laskevat ja suodatusteho heikkenee. Suodattimen valinnassa kannattaa panostaa hyvälaatuisiin, tiheisiin suodattimiin. Hintaero erilaatuisten suodattimien välillä on pieni, mutta vaikutus sisäilman laatuun on todella suuri.

Suodattimet jaetaan allergeeni-, karkea- ja tehosuodattimiin niiden suodatusominaisuuksien mukaan.
Allergeeni- ja tehosuodattimet suodattavat pieniä hiukkasia ja karkeasuodatin suuret hiukkaset ja roskat.

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube