REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä (tekninen tukkukauppa)

Scancerco / Tietoa meistä / Rekrytointi / REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä (tekninen tukkukauppa)

AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävän kuvaus: VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ (TEKNINEN TUKKUKAUPPA)

Julkaisupäivä: 4.2.2022
Hakuaika päättyy: 4.3.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

11

Innostutko työskentelystä teknisen tukkukaupan logistiikkakeskuksessa?
Haluatko tuottaa osaltasi hyviä logistisia asiakaskokemuksia?

#varastotyö #logistiikka #tuotantotyö #kokoonpanotyö #varastotyöntekijä #tekninenkauppa

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa erityisesti teollisuutta palvelevana teknisenä kauppana, mutta myös rakennuskannan ylläpidon ja jälleenmyynnin toimittajakumppanina. Asiakkaitamme ovat mm. ovi-, ikkuna- ja talotehtaat, rakennusliikkeet, asennus-, huolto- ja lukkoliikkeet, taloyhtiöt ja vähittäiskaupan toimijat.

Toimintaamme kuuluvat talonrakennustuotteiden maahantuonti, valmistus, valmistuttaminen sekä myynti ja markkinointi. Tahtotilamme yrityksenä on kehittää omilla tuotteillamme ja edustamillamme tuotteilla suomalaisen rakentamisen ja asumisen laatutasoa. Vahvuuksiamme ovat mm. monipuolinen tuotetarjonta, erinomainen toimitusvarmuus, oma tuotekehitys sekä vahva hankintakumppaniverkosto.

Tule Scancercolle rakentamaan teknisen tukkukaupan menestystarinaa!

Haemme Scancercolle logistiikkatiimiin ahkeraa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä  huolehtimaan logistiikkakeskuksemme monipuolisista työtehtävistä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Yritys toimintoineen muuttaa Helsingin Sörnäisistä Vantaan Piispankylään syksyllä 2022.

Myy meille itsesi ja osaamisesi! Voit olla etsimämme, mikäi sinulla on varastotyökokemusta vähintään 3 vuotta ja muutkin edellytykset täyttyvät.

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen, kuorman purku, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tuotanto- ja kokoonpanotehtäviä, esimerkiksi metallituotteiden määrämittaan katkaisua asiakkaiden tilausten mukaisesti ja muovin liimausta. Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Edellytämme valittavalta henkilöltä ammatillisten logistiikkatoimintojen hallinnan lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä vastuullisuutta omasta tekemisestä. Työn luonteesta johtuen edellytyksiä ovat myös hyvä fyysinen kunto, tietotekniikan perustuntemus sekä kyky käyttää käsityökaluja. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla B-ajokortti. Lisäksi puhut sekä kirjoitat suomea sujuvasti ja kykenet kommunikoimaan englanniksi mm. rahditusliikkeiden kuljettajien kanssa. Valinnassa ratkaisevat lisäksi hakijan asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. 

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Tehtävässä menestymisessä auttavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky reagoida nopeasti ja proaktiivisesti muutoksiin sekä itsenäinen ote työhön. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme tekemisen ripeyttä, laadukasta työpanosta sekä korkeaa työmoraalia. Odotammekin, että olet ahkera ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme. 

Edellytyksemme tehtävään ovat

 • laaja-alainen suoriutumiseen vaadittava työtaito, mielellään varastologistiikan koulutus
 • työkokemus vastuullisesta roolista varastotyössä, min 3 vuotta
 • halu ja kyky organisoida ja tehdä myös tuotanto-/kokoonpanotehtäviä  
 • B-ajokortti, trukkikortti ja kuorma-autokortti ovat plussaa
 • tietokoneen peruskäytön hallinta
 • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielitaito sekä kyky kommunikoida englannilla 
 • terveytesi mahdollistaa logistiikkatyön rasitukset ja kuntosi kestää fyysisesti raskaan työn

 • omaat positiivinen asenteen ja erinomaiset tiimityötaidot
 • olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn
 • sinulla on korkea työmotivaatio ja tekijäasenne
 • olet yritteliäs ja sinulla on tervettä kunnianhimoa
 • sinulla on kehittämishalua ja halua oppia uutta
 • otat vastuuta omasta tekemisestä
 • haluat ja kykenet tekemään päätöksiä
 • olet työssäsi tarkka ja ahkera
 • toimit yhteen varastotiimin jäsenenä ja asiakaslupauksen täyttäjänä
 • siedät ajoittaista kiirettä

Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa. Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on 7,5 h päivässä maanantaista perjantaihin. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kiinnostuitko työtehtävästä?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemusta tulemaan! Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveella sekä työhistoriastasi kertova ansioluettelo. CV:si kertoo meille työhistoriasi, joten kerro hakemuksessasi taustastasi, taidoistasi ja saavutuksistasi. Kerro mikä sinua motivoi hakemaan ja millä asenteella ja syyllä olet liikkeellä. Kuvaile millaista työtä olet tehnyt ja mitkä logistiikan siirto- ja nostolaitteet ovat käyttötaitoina jo hallussasi. Avaa meille myös tavoitteitasi, uratoiveitasi ja tulevaisuudensuunnitelmiasi. Anna tekojen puhua ja asenteen sekä kunnianhimon kuulua! Suosittelut yhteystietoineen ovat myös tervetulleita. Hakemuksesi antaa meille vastauksia kysymyksiin miksi haluat saada tämän työtehtävän, kuinka sovit ja sitoudut tehtävään ja kuinka osaat tehdä yhteistyötä, kasvaa ja osallistua.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse (ma-pe klo 7-15) logistiikkatiimin esihenkilöltä, Toni Hakkaraiselta, puh. 050 3552 254.

Lähetä hakudokumentit osoitteeseen toni.hakkarainen@scancerco.fi. viimeistään 4. maaliskuuta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube