REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä

Scancerco / Tietoa meistä / Rekrytointi / REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä

AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävän kuvaus: VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Julkaisupäivä: 26.10.2021
Hakuaika päättyy: 21.11.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

11

Innostutko työskentelystä tukkukaupassa?
Haluatko työskennellä logistiikan tehtävissä ja luoda osaltasi hyviä asiakaskokemuksia?

#varastotyö #logistiikka #tuotantotyö #kokoonpanotyö #varastotyöntekijä 

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa talonrakennusteollisuuden tukkukauppana. Toimialaamme kuuluvat talonrakennusteollisuuden tuotteiden maahantuonti, valmistus, valmistuttaminen sekä myynti ja markkinointi. Vahvuuksiamme ovat mm. monipuolinen tuotetarjonta, erinomainen toimitusvarmuus, oma tuotekehitys sekä vahva hankintakumppaniverkosto.

Tahtotilamme yrityksenä on kehittää omilla tuotteillamme ja edustamillamme tuotteilla suomalaisen rakentamisen ja asumisen laatutasoa. Asiakkaitamme ovat mm. ovi-, ikkuna- ja talotehtaat, rakennusliikkeet, huolto- ja lukkoliikkeet, taloyhtiöt ja vähittäiskaupan toimijat.

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ


Tule Scancercolle rakentamaan talonrakennusalan tukkukaupan menestystarinaa!

Haemme Scancercolle tarkkaa ja ahkeraa varasto-/tuotantotyöntekijää.
Myy meille itsesi ja osaamisesi!

Haemme Helsinkiin varastollemme varasto-/tuotantotyöntekijää vakituiseen työtehtävään.  Voit olla joko logistiikan ammattilainen tai logistiikan opintojen jälkeen vähintään 3 vuotta alalla arjen työkokemusta hankkinut henkilö.

Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen, kuorman purku, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tuotanto- ja kokoonpanotehtäviä, esimerkiksi metallituotteiden määrämittaan katkaisua asiakkaiden tilausten mukaisesti ja muovin liimausta. Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Tehtävässä menestymisessä auttavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky reagoida nopeasti ja proaktiivisesti muutoksiin sekä itsenäinen ote työhön. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme pitkäjänteisyyttä, tekemisen ripeyttä, laadukasta työpanosta sekä korkeaa työmoraalia.

Odotamme, että olet ahkera ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme. Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvän työmotivaation lisäksi, että hän on oma-aloitteinen ja vastuullinen tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työn luonteesta johtuen edellytyksiä ovat myös hyvä fyysinen kunto, tietotekniikan perustuntemus sekä kyky käyttää käsityökaluja. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla B-ajokortti. Lisäksi puhut sekä kirjoitat suomea sujuvasti ja kykenet kommunikoimaan englanniksi mm. rahditusliikkeiden kuljettajien kanssa. Valinnassa ratkaisevat myös hakijan asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. 

 • työmotivaatiosi varasto- ja tuotantotyöhön on korkea
 • olet tarkka ja ahkera työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme
 • kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja otat vastuuta omasta tekemisestäsi varastotiimin jäsenenä ja asiakaslupauksen täyttäjänä
 • sinulla on aikaisempaa työkokemusta varastotyöstä ja/tai tuotanto-/kokoonpanotyöstä
 • puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä kykenet kommunikoimaan englannilla esim. rahditusliikkeiden kanssa
 • terveytesi mahdollistaa logistiikkatyön rasitukset ja kuntosi kestää fyysisesti raskaan työn.
 • hallitset tietokoneen peruskäytön
 • siedät ajoittaista kiirettä
 • sinulla on B-ajokortti. Trukkikortti ja kuorma-autokortti ovat plussaa. 

Persoonana arvostamme sinussa

 • oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta
 • halua ja kykyä tehdä päätöksiä
 • tervettä kunnianhimoa ja yritteliästä asennetta
 • kehittämishalua ja halua oppia uutta
 • itsereflektiokykyä analysoida omaa tekemistä 
 • positiivista asennetta ja erinomaisia tiimityötaitoja

Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa. Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 7,5 h päivässä maanantaista perjantaihin. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan.  Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, mutta yritys muuttaa ensi vuonna Vantaan Piispankylään.

Kiinnostuitko työtehtävästä?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.11.2021. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä olet tehnyt ja mitkä logistiikan siirto- ja nostolaitteet ovat käyttötaitoina jo hallussasi. Suosittelut yhteystietoineen ovat myös tervetulleita.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 21.11.2021 osoitteeseen toni.hakkarainen@scancerco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse klo 7-15 logistiikkatiimin esimies, Toni Hakkarainen, 050 355 2254.

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube