REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä (tekninen tukkukauppa)

Scancerco / Tietoa meistä / Rekrytointi / REKRY: Varasto-/tuotantotyöntekijä (tekninen tukkukauppa)

AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävän kuvaus: VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ (TEKNINEN TUKKUKAUPPA)

Julkaisupäivä: 11.3.2022
Hakuaika päättyy: 31.3.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

11

Innostutko työskentelystä teknisen tukkukaupan logistiikkakeskuksessa?
Haluatko tuottaa osaltasi hyviä logistisia asiakaskokemuksia?

#varastotyö #logistiikka #tuotantotyö #kokoonpanotyö #varastotyöntekijä #tekninenkauppa

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa erityisesti teollisuutta palvelevana teknisenä kauppana, mutta myös rakennuskannan ylläpidon ja jälleenmyynnin toimittajakumppanina. Asiakkaitamme ovat mm. ovi-, ikkuna- ja talotehtaat, rakennusliikkeet, asennus-, huolto- ja lukkoliikkeet, taloyhtiöt ja vähittäiskaupan toimijat.

Toimintaamme kuuluvat talonrakennustuotteiden maahantuonti, valmistus, valmistuttaminen sekä myynti ja markkinointi. Tahtotilamme yrityksenä on kehittää omilla tuotteillamme ja edustamillamme tuotteilla suomalaisen rakentamisen ja asumisen laatutasoa. Vahvuuksiamme ovat mm. monipuolinen tuotetarjonta, erinomainen toimitusvarmuus, oma tuotekehitys sekä vahva hankintakumppaniverkosto.

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme Helsinkiin varastollemme varasto-/tuotantotyöntekijää. Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys tulee muuttamaan lähitulevaisuudessa Vantaan Piispankylään uusiin toimitiloihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika on 6 kuukautta. Päivittäinen työaika on 7,5 h maanantaista perjantaihin. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen kuorman purkuineen, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja mahdollisesti laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua kokoonpanotehtäviä, kuten metallituotteiden määrämittaan katkaisua asiakkaiden tilausten mukaisesti ja muovin liimausta. Työsuhteen alussa henkilö sijoitetaan ensisijaisesti saapuvan ja lähtevän tavaran työtehtäviin.

Edellytyksemme tehtävään ovat

  • suoriutumiseen vaadittava työtaito, mielellään varastologistiikan koulutus
  • terveytesi mahdollistaa logistiikkatyön rasitukset ja kuntosi kestää fyysisesti raskaan työn
  • halu ja kyky tehdä myös tuotanto-/kokoonpanotehtäviä  
  • tietokoneen peruskäytön hallinta
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielitaito sekä kyky kommunikoida englannilla 
  • B-ajokortti (trukkikortti ja kuorma-autokortti ovat plussaa)

Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Keräilyssä ja hyllytyksessä olemme ottaneet käyttöömme mobiilijärjestelmän. Henkilö perehdytetään työtehtäviin. 

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyvää työmotivaatiota, vastuullista ja itsenäistä otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, tietotekniikan perustuntemusta sekä kykyä käyttää käsityökaluja. Työssä tarvitaan ripeyttä, tiimihenkistä toimintatapaa ja halua tehdä rutiininomaista työtä. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotammekin, että olet ahkera, järjestelmällinen ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme. Sinulla tulee olla B-ajokortti. 

Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Halukkuus oppia ja oikea asenne ovat myös tärkeitä! Kerro siis hakemuksessasi millaisia työtehtäviä olet tehnyt. Suosittelut ovat myös tervetulleita.

Erityiseksi eduksi hakijalle luetaan aiempi työkokemus teollisuuden varasto- ja/tai kokoonpanotyöskentelystä sekä pakkaustehtävistä. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta arvostamme sekä alan koulutusta että työkokemusta erilaisista logistiikka-alan työtehtävistä. Valinnassa ratkaisevat myös hakijan asenne sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä.


Kiinnostuitko työtehtävästä?

Lähetä hakudokumentit (vapaamuotoisen työhakemus ja ansioluettelo) palkkatoiveineen kera osoitteeseen toni.hakkarainen@scancerco.fi viim. 31.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (ma–pe klo 7 – 15) logistiikkatiimin esimies Toni Hakkarainen, puh. 050 3552 254.

 

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube