Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme

Scancerco / Jutturuutu / Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme
Tuloilman suodattaminen

Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme

Valtaosa meistä viettää ajastaan rakennetussa ympäristössä vähintään yhden kolmanneksen nukkuen ja toisen töitä tehden. Asumisterveyden näkökulmasta ei siis ole yhdentekevää, millaista sisäilmaa hengitämme. Hallitusti ulkoa otettavan tuloilman riittävä saanti sekä erityisesti sen puhtaus ovat sisäilman laadun tärkeimmät tekijät. 

Ennaltaehkäise allergiaoireilua

Ilmanvaihtojärjestelmässä tuloilmanotto tuo raikasta korvausilmaa ulkoa sisätiloihin ja poistoilmanvaihto huolehtii käytetyn ilman ja asumisesta syntyvien ilman epäpuhtauksien poistamisesta tiloista.

Pelkkä hallittu korvausilmanotto ilmavaihtoventtiilien kautta ei vielä riitä, sillä ulkoa tuleva ilma tulee myös suodattaa ilman epäpuhtauksista, kuten roskista ja siitepölystä. Suodatuksesta huolehtivat tuloilmaventtiillien suodattimet.

Epäpuhtauksista tukkeentunut suodatin toimii huonosti tai ei enää lainkaan ja ilman suodatinta oleva korvausilmaventtiili tuo tulleessaan ulkoilman allergeenit ja muut epäpuhtaudet suoraan hengitysilmaamme. Lisäksi epäpuhtauksista tukkeentunut tuloilmanotto aiheuttaa rakennuksiin alipaineen, mikä voi tuoda epäpuhtauksia ja radonia rakenteiden kautta huoneistoon.

Biobe-vaihtosuodattimet

Biobe-vaihtosuodattimet markkinoiden yleisimpiin venttiilimerkkeihin ja malleihin.

Meiltä voivat niin kiinteistöjen osakkaat ja asukkaat kuin ylläpidon toimijat, kuten taloyhtiöt, huoltoliikkeet ja isännöitsijät tilata vaihtosuodattimia yleisimpiin korvausilma- ja tuloilmaikkunaventtiileihin. 

Tilaukset ja tiedustelut
11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube