Aiemmat rekryt

REKRY 2/2018

Haku avoimena oleviin teknisen myyjän, media-/markkinointiassitentin ja varastotyöntekijän työtehtäviin päättyy 15.2.2017.  

Scancerco Oy on yli 40-vuotias suomalainen yritys, joka on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa talonrakennusteollisuuden tukkukauppana. Ennen konsernirakenteen purkamista ja sulautusta emoyhtiöönsä maaliskuussa 2017 meidät tunnettiin nimillä Biobe Oy ja Scanfinn Oy. Toimintamme laajentuessa etsimme taas lisää ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin. 

Toimialaamme kuuluvat talonrakennusteollisuuden tuotteiden maahantuonti, valmistus, valmistuttaminen sekä myynti ja markkinointi. Asiakkainamme on mm. ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden yrityksiä, huolto- ja lukkoliikkeitä, taloyhtiöitä ja vähittäiskauppoja pääasiassa pohjoismaista ja Baltiasta. Yrityksen tuotteita ovat mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, tuloilmaventtiilit, sähkölukot, profiilijärjestelmät, kattoikkunat ja -kuvut sekä rakennuskemia. Vahvuuksiamme ovat mm. monipuolinen tuotetarjonta, erinomainen toimitusvarmuus, oma tuotekehitys sekä vahva hankintakumppaniverkosto. Tahdomme olla mukana kehittämässä suomalaisen asumisen laatutasoa. Uusien kotisivujen ohella myös vanhat verkkosivut osoitteissa www.scanfinn.fi ja www.biobe.fi ovat vielä käytettävissä, joskaan niitä ei enää päivitä.

Rekrytointi / tekninen myynti

TEKNINEN MYYJÄ (talonrakennusala)

Rekrytoimme jälleen, myy meille itsesi ja osaamisesi!

Haemme Helsinkiin toimistollemme rakennustekniseen neuvontaan ja itsenäiseen myyntityöhön kykenevää, tulostavoitteellista teknistä myyjää osaksi myyntitiimiämme. Toimit myös myyjiemme tuoteteknisenä tukena ja kouluttajana. Vastaat työssäsi oman tuotealueesi tuotteiden myynnistä ja asiakassalkkusi kasvattamisesta sekä tuote-/rakennusteknisestä neuvonnasta. Työssä käytämme mm. Office-ohjelmia ja Visma Nova ERP–järjestelmää, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava.

Tehtävänäsi on myynnin kasvattaminen uusasiakashankinnan kautta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen. Tuet myös asiakkaitamme tuotevalinnoissa ja autat osaamisellasi heitä optimoimaan tuotantoprosessejaan. Tuoteryhmäsi löytyy joko ikkuna- ja oviteollisuuden tai talonrakennusteollisuuden tuotteista vahvuuksistasi ja osaamisestasi riippuen. Tuotemerkkejämme ovat mm. HOPPE, Roto, Geze, Fuhr, Klöber ja VBH ja tuotteitamme mm. sähkölukot, DK-helat, kattotuotteet, kattoikkunat ja teknokemian tuotteet. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Etsimällämme henkilöllä on riittävä rakennustekninen koulutuspohja tai vastaava työkokemus, jotta tämä kykenee myyntiroolin ohessa tarjoamaan teknistä tukea mm. asennukseen liittyen sekä halu tehdä tavoitteellista myyntityötä. Aiempi kokemus yritysmyynnin tehtävistä on hakijalle eduksi. Sinun tulee pärjätä sujuvan suomen kielen lisäksi kirjallisesti kuin suullisesti myös englannin kielellä.

Voit olla hakemamme henkilö, jos sinulla on hyvä rakennustekninen ymmärrys, hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat toimeen tarttuvan työskentelytyylin. Odotamme, että sinulla on kaupallista ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä, siedät kiireistä työtahtia ja olet työotteiltasi itseohjautuva. Sinulla on aito mielenkiinto talonrakennusalaan ja sen tuotteisiin sekä halua kehittää osaamistasi.

Persoonaltasi olet positiivinen, yrittäjähenkinen, työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen tekijä. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja uuden oppimisen nälkä kuuluvat luonteeseesi ja haluat tehdä töitä saavuttaaksesi tavoitteet. Olet henkilönä ennakkoluuloton, tavoitteellinen ja itsevarma tekemisissäsi. Arvostat työssäsi vaikutusmahdollisuuksia ja olet taitava priorisoimaan aikaasi ja tehtäviäsi. Nautit asiakaspalvelusta ja uusien asiakkuuksien voittamisesta sekä pelaat yhteiseen maaliin asiakkaiden ja Scancercon myyntitiimin sekä muiden sisäisten kumppaneiden kanssa. Tavoittelet osaamisessasi asiantuntijuutta ja sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset. Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Osaamisen kehittyminen ja työn tulokset mahdollistavat vastuualueen laajentamisen ja uralla etenemisen.

Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä olet tehnyt. Suosittelut ovat myös tervetulleita.

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle.

Työtehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden myynnilliselle, talonrakennusalaa tuntevalle henkilölle päästä hyödyntämään osaamistaan ja kehittyä edelleen organisaatiossamme. Tarjoamme sinulle hyvät tuotteet ja mielenkiintoisen työn rakennusalan tukkukaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä sen toimintaa. Lisätietoja tehtävästä antaa 7.2.2018 alkaen toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, puh. 040 5077148. Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 15.2.2018 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi.

Lisätietoja puhelimitse 7.-14.2.2018 klo 7-15, Tapio Juujärvi, 040 5077 148.

Rekrytointi / myynti- ja markkinointi

MEDIA-/MARKKINOINTIASSISTENTTI

Rekrytoimme jälleen, myy meille itsesi ja osaamisesi!

Haemme Helsinkiin toimistollemme itsenäiseen työhön kykenevää oma-aloitteista media-/markkinointiassistenttia markkinointi- ja muun visuaalisen viestintämateriaalin suunnittelu- ja tuotantotyöhön. Työhön sisältyy myös jonkin verran ostotilauksiin liittyviä tehtäviä (n. 20% työajasta) ja yhteydenpitoa päämiehiin. Teet työtä yhdessä myynti- ja markkinointitiimin kanssa. Työtehtävä on ensisijaisesti vakituinen ja kokoaikainen. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävänäsi on tuottaa viestinnän sisältöä yrityksen sisäisiin ja ulkoisiin markkinointi- ja myyntikanaviin, erityisesti verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on hyvä markkinoinnin ymmärrys ja olet laaja-alaisesti kiinnostunut markkinoinnin työtehtävistä sekä siedät kiireistä työtahtia. Tuotat mielelläsi sekä kuvia että tekstiä. Tekstisi on sujuvasanaista sekä kieliopillisesti laadukasta. Sinun tulee pärjätä sujuvan suomen kielen lisäksi kirjallisesti kuin suullisesti myös englannin kielellä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. scancerco.fi-sivuston ja tulevan verkkokaupan sisällöntuotannon lisäksi sähköpostimarkkinointi, sosiaalinen media, uutiskirjeet, hakukonenäkyvyyden parantaminen ja muu markkinointi- ja viestintäaineistojen tuottaminen printtiin/diginä. Tuotteiden brändääminen, tapahtumien järjestäminen ja näyttelyjärjestelyt ovat sinulle myös mieluisia työtehtäviä.

Persoonana viihdyt sekä itseksesi että vuorovaikutustilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja toimeen tarttuva, oma-aloitteinen työskentelytyyli. Persoonaltasi olet positiivinen, ennakkoluuloton, tavoitteellinen ja työtä pelkäämätön. Omaat asiakaskeskeisen ajattelutavan, olet innokas uudistaja ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Arvostat työssäsi vaikutusmahdollisuuksia ja olet taitava priorisoimaan aikaasi ja tehtäviäsi. Pelaat yhteiseen maaliin ja tavoittelet osaamisessasi asiantuntijuutta. Olet valmis laittamaan itsesi likoon markkinoinnin ja viestinnän monikanavaisessa sisällöntuotannossa. Kokemus ja aito mielenkiinto talonrakennusalaan ja sen tuotteisiin on hakijalle plussaa. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja uuden oppimisen nälkä kuuluvat luonteeseesi ja haluat tehdä töitä saavuttaaksesi tavoitteet. Mikäli olet lisäksi hyvä tyyppi ja arvostat välitöntä ja avointa työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö!

Arvostamme

– aktiivista luonnetta, hyviä ihmissuhdetaitoja, avoimuutta ja joustavuutta
– järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja halua oppia uutta
– aitoa intohimoa media-alaa, markkinointia ja mainontaa kohtaan
– halua ja kykyä tuottaa laadukasta kuva- ja tekstisisältöä
– kokemusta verkkoviestinnästä ja sisällöntuottamisesta
– vahvaa visuaalista silmää ja graafisen alan tietoteknistä osaamista
– markkinoinnin ja viestinnän ymmärrystä ja kokemusta kokonaisvaltaisen ilmeen hallinnasta
– kokemusta ja/tai aitoa mielenkiintoa talonrakennusalaan

Odotamme
– media- tai viestintäalan koulutusta ja/tai muuta soveltuvaa markkinoinnin koulutusta
– erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
– aitoa kiinnostusta digimarkkinointiin ja sen uusiin tuuliin
– työkokemusta erityisesti digitaalisista viestintäkanavista ja digimarkkinoinnista
– verkkokauppaosaamista ja kiinnostusta verkkomainonnan toteutuksen tekniikoihin (HTML/CSS/JS-perusteet)
– yleisimpien sosiaalisten medioiden hallintaa ja sisällöntuotantotaitoa
– printti- ja digimedian julkaisutiedostojen teknisten vaatimusten hallintaa
– Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign –ohjelmistojen hallintaa, multimedia-ohjelmat plussaa
– MailChimp ja Office-ohjelmistojen perushallintaa
– Wordpress-julkaisujärjestelmän hallintaa, front-end kokemusta ja sisällöntuotannosta eri digikanaviin
– verkkokauppaosaaminen, videotuotanto ym. plussaa

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn rakennusalan tukkukaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä sen markkinointia ja viestintää.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 15.2.2018 osoitteeseen arja.juujarvi@scancerco.fi. Työnkuva rakentuu osaamisen mukaan. Erittelethän hakemuksessasi ydinosaamisalueesi selkeästi muusta osaamisestasi. Suosittelut ja verkkoportfoliolinkit ovat myös tervetulleita.

Lisätietoja puhelimitse 7.-14.2.2018 klo 8-16, markkinointiviestintäpäällikkö Arja Juujärvi, 040 7688 264.

Rekrytointi / logistiikka

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Rekrytoimme jälleen, myy meille itsesi ja osaamisesi!

Haemme Helsinkiin varastollemme varasto-/tuotantotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen, kuorman purku, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kokoonpanotehtäviä, kuten metallituotteiden määrämittaan katkaisua asiakkaiden tilausten mukaisesti ja muovin liimausta. Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Henkilö perehdytetään työtehtäviin. Työaika on 7,5 h viikossa maanantaista perjantaihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika on 6 kuukautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme, että olet ahkera, järjestelmällinen ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyvää työmotivaatiota, vastuullista ja itsenäistä otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, tietotekniikan perustuntemusta sekä kykyä käyttää käsityökaluja. Työssä tarvitaan ripeyttä, tiimihenkistä toimintatapaa ja halua tehdä rutiininomaista työtä. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla A-ajokortti.

Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Halukkuus oppia ja oikea asenne ovat myös tärkeitä! Kerro siis hakemuksessasi millaisia työtehtäviä olet tehnyt. Suosittelut ovat myös tervetulleita.

Erityiseksi eduksi hakijalle luetaan aiempi työkokemus teollisuuden varasto- ja/tai kokoonpanotyöskentelystä sekä pakkaustehtävistä. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta arvostamme sekä alan koulutusta että työkokemusta erilaisista logistiikka-alan työtehtävistä. Valinnassa ratkaisevat myös hakijan asenne sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 15.2.2018 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi.

Lisätietoja puhelimitse 7.-14.2.2018 klo 7-15, Tapio Juujärvi, 040 5077 148.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube