Scancerco / Tietoa meistä / Rekrytointi / Avoimet työtehtävät / REKRY: Ostaja rakennustuotteiden tukkukauppaan

AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävän kuvaus: OSTAJA

Julkaisupäivä: 21.09.2021
Hakuaika päättyy: 17.10.2021

11

Innostutko työskentelystä tukkukaupassa?
Haluatko työskennellä ostamisen tehtävissä ja luoda osaltasi hyviä asiakaskokemuksia?

#ostaja #purchaser

Scancerco Oy on vuona 1976 perustettu yritys, joka on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa talonrakennusteollisuuden tukkukauppana. Toimialaamme kuuluvat talonrakennusteollisuuden tuotteiden maahantuonti, valmistus, valmistuttaminen sekä myynti ja markkinointi. Vahvuuksiamme ovat mm. monipuolinen tuotetarjonta, erinomainen toimitusvarmuus, oma tuotekehitys sekä vahva hankintakumppaniverkosto.

Tahtotilamme yrityksenä on kehittää omilla tuotteillamme ja edustamillamme tuotteilla suomalaisen rakentamisen ja asumisen laatutasoa. Asiakkaitamme ovat mm. ovi-, ikkuna- ja talotehtaat, rakennusliikkeet, huolto- ja lukkoliikkeet, taloyhtiöt ja vähittäiskaupan toimijat.

OSTAJA

Tule Scancercolle rakentamaan talonrakennusalan tukkukaupan menestystarinaa!

Haemme Scancercolle energistä ja osaavaa ostajaa talonrakennustuotteille. Myy meille itsesi ja osaamisesi!

Ostajan työtehtävässä arkeesi kuuluu aktiivinen yhteydenpito ulkomaisiin ja kotimaisiin tavarantoimittajiin. Ulkoisista sidosryhmistä teet säännöllistä yhteistyötä huolitsijoiden ja logistiikkakumppaneiden kanssa. Hallitset ostoputken aina aikataulutuksesta ostamiseen, toimitusseurantaan ja laskutusprosessiin. Vastaat varasto- ja tilaustuotteiden ostotilauksista ja tuotehallintaan liittyvistä ERP-kirjauksista sekä sisäisestä tuotehinnoittelusta. Hyödynnät tilausennakoita ja myynnin toteutumia osana suunnittelemaasi oston vuosikelloa. Tuotteiden saatavuuden ja varastokierron varmistaminen ovat sinulle entuudestaan tuttua. Huolehdit osaltasi ostojen aikataulutuksesta ja tuotedatan perustamisesta ja ylläpidosta sekä sen laadusta. Hallitset ostobudjetoinnin ja operatiivisena ostajana vastaat osaltasi ostotoimintojen kehittämisestä. Osaamisestasi riippuen työnkuvaasi voidaan sisällyttää muitakin tuotehallinnan tai hankinnan työtehtäviä.

Seuraat tavaratoimitusten kulkua ja annat ostoprosessista sisäisiä tilannekatsauksia. Operatiivisena ostajana vastaat osaltasi ostotoimintojen kehittämisestä. Osaamisestasi riippuen työnkuvaasi voidaan sisällyttää muitakin tuotehallinnan tai hankinnan työtehtäviä. 

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Tehtävässä menestymisessä auttavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kyky reagoida nopeasti ja proaktiivisesti muutoksiin sekä itsenäinen ote työhön. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista (muu kielitaito on hakijalle eduksi). Hyvät liiketalous- ja ajanhallintataidot ovat ennakointia vaativassa ostajan työssä ensiarvoisen tärkeitä. Arvostamme pitkäjänteisyyttä, tekemisen ripeyttä, laadukasta työpanosta sekä korkeaa työmoraalia.

 
Odotamme, että sinulla on
 • aikaisempaa osaamista B2B-kaupan sisäänostajan / ostajan tehtävistä
 • kaupallisen alan AMK-koulutus (liiketalous/hankinta) tai muuten hankittu vahva liiketalouden ymmärrys
 • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
 • hyvä osaaminen Office 365-ohjelmista, kokemusta EPR:in ja CRM:n käytöstä.
 
Persoonana arvostamme sinussa
 • tarkkuutta ja huolellisuutta
 • oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta
 • halua ja kykyä tehdä päätöksiä
 • tervettä kunnianhimoa ja kehittämishalua
 • itsereflektiokykyä analysoida omaa tekemistä
 • kykyä sietää ajoittaista kiirettä ja halua oppia uutta
 • positiivista asennetta ja erinomaisia tiimityötaitoja
 
Eduksesi katsomme
 • jos hallitset tukkukaupan hinnoitteluperiaatteet
 • kokemuksen rakennus- tai rautakauppaympäristöstä
 • talonrakennusteknisen tieto-taidon

Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa. Työtehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä hyödyntämään jo hankittua osaamista sekä tilaisuuden olla mukana kehittämässä yrityksemme ostotoimintaa. Työtehtävä on kokoaikainen (37,5 tuntia viikossa) ja toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee tällä hetkellä Helsingin Sörnäisissä, ensi vuonna Vantaan Piispankylässä. Tehtävän suunniteltu aloitus on marraskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa ti-to klo 7-10 toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, puh. 040 5077148.

 

Kiinnostuitko työtehtävästä?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä olet oston tehtävissä aiemmin tehnyt. Suosittelut yhteystietoineen ovat myös tervetulleita.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen: tapio.juujarvi@scancerco.fi.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube