Sisustusovien uudet viilut

Scancerco / Scanforma-sisustusovet / Sisustusovien uudet viilut

Uudet upeat aitoviilut täydentävät sisustusovien materiaalimallistoa

Scanforma-sisustusovien uusimmat tulokkaat valkoiseksi ja mustaksi pintavärjätyt saarni- ja tammiviilut sekä valkopesty mänty täydentävät materiaalimalliston viilusävyjä läpivärjättyjen rinnalla. 

Materiaalimallistoon voit tutustua näyttelyhuoneessamme Helsingissä, Sörnäisissä. Varaathan ajan etukäteen!

Ota yhteyttä!

11

Andersson Erika

Projektimyynti
- arkkitehtuurituotteet

FIN, LIT, RUS, ENG
11

Scancercon sisustusovet

Scancercon sisustusovet kuuluvat Scancerco Oy:n Scanforma-arkkitehtuurituotteiden ryhmään, jonka punaisena lankana on sisustusarkkitehtuuri ja arkkitehtonisesti kiinnostavat asennusvalmiit tuoteratkaisut niin rakentajille kuin rakennuttajille. Scancercon oma sisustusoviperhe syntyi suunnitteluosaamisesta ja maahantuojan laajasta toimittajaverkostosta sekä olemassaolevista, vahvoista valmistajakontakteista.

Sisustusovista Evokit-taskuliukuovet saivat ensimmäisen yleisöesittelynsä Lahden Raksa-messuilla 2018. Tuotetta jatkokehitettiin tämän jälkeen suunnittelemalla siihen irrotettava karmiratkaisu (mallisuojattu), jossa ovilehti voidaan irrottaa tarvittaessa purkamatta seinärakenteita. Yhteiseen materiaalimallistoon ja esteettömyyteen nojaavaa oviperhettä täydennettiin jo samana vuonna Sesam-pintaliukuovella ja Spirit-piilokarmiovella ja myöhemmin Sense-pintaliukuovella. 

Scanforma Architecture & Design on Scancerco Oy:n rekisteröity aputoiminimi (8/2019) ja sen lyhennetty versio Scanforma on yrityksen oma tuotemerkki. Tuoteryhmää kehitetään ja laajennetaan vähitellen hallitusti, jotta varmasti löydämme edellyttämäämme korkeaa laatua sekä kysyntää ja markkinahintaa parhaiten palvelevat komponentit osaksi asennusvalmiita lopputuotteita.

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube