Scancercon sisustusovet esittäytyvät Turun Rakenna & Sisusta-messuilla

Scancerco / Messutärpit / Scancercon sisustusovet esittäytyvät Turun Rakenna & Sisusta-messuilla

Rakenna & Sisusta -messut ja Scancercon osasto A112 avaavat ovensa 8.2.2019

Rakenna & Sisusta -messut Turun messukeskus, aukioloajat

Perjantai 8.2.201910:00 - 18:00
Lauantai 9.2.201910:00 - 18:00
Sunnuntai 10.2.201910:00 - 17:00
Messutärppi osasto A112

Scancercon sisustusväliovet esittäytyvät Turun Rakenna & Sisusta -messuilla, os. A112

11

Scancercon sisustusovimallisto esitellään 8.-10.2.2019 Turussa Rakenna & Sisusta-messuilla osastolla A112.

Tyylikkäät ja vähäeleiset liukuovet ovat nappivalinta välioveksi ja tilanjakajaksi. Valittavana on lähes 40 erilaisesta pintamateriaalia ja -sävyä! Vaihtoehtoina ovat mm. aidot ja tekniset viilut, ­maalisävyt sekä laminaatit.

Liukuovet: Scancercon Evokit- ja Sesam-liukuovilla saadaan tehokasta tilankäyttöä pieniin ­tiloihin. Tilansäästö saranaoveen verrattuna 100 cm leveällä liukuovella on peräti 1,57 m2. Elegantit liukuovet minimoivat lisäksi hukkatilan oven läheisyydesssä, eivätkä rajoita tilojen sisustamista ja kalustettavuutta. Oviratkaisut ovat kynnyksettömiä ja siksi esteettömät kaiken ikäisille.

Piilosaranaovi: Spirit-piilosaranaovissa saranointi ei näy ulospäin. Ovessa on magneettilukko ja tyylikkään minimalistinen Minirose-painike. Lukon telki tulee esiin vasta oven ollessa suljettuna. Oveen lisävarusteena ­myytävä Active-Stop on automaattinen avautumisrajoitin ja ovensuljin­ hidastimella.

Spirit- ja Evokit-ovet voidaan viimeistellä joko ­perinteisesti peitelistoilla tai modernisti ilman niitä.

 

Messuilla esittäytyvät ovet:

EVOKIT -seinän sisään liukuva liukuovi (taskuovi) 

 • Aava, lasikehysovi, peitelistallisena
 • Amelia –  tekninen viiluovi, koivu, peitelistattomana
 • Aida – aitoviiluovet: oliivisaarni ja pähkinä

SESAM -pintaliukuovi

 • Aida – tekninen viiluovi, koivu 

SPIRIT – peitelistaton piilosaranaovi

 • Aida – aitoviiluovi, oliivisaarni 

 

Tule tutustumaan jo ennakkoon!

Scancercon näyttelytila sijaitsee Sörnäisissä, Helsingissä: Suvilahdenkatu 10 B. Näyttelytilassamme pääset tutustumaan viiteen täyskokoiseen mallioveen, runkoelementtiin ja  kaikkiin pintamateriaaleihin.

Tervetuloa tutustumaan sisustusoviin ma-pe klo 8.00-16.00. Tule oman aikataulusi mukaan tai varaa esittelyaika: 040 0415 074 tai erika.andersson@scancerco.fi.

11
 1. Vaakasuuntaan viilutettu Evokit Aida-ovi neliönmallisella kuppivetimellä. Viiluna vaakasuuntainen oliivisaarni ja peitelistoilla viimeisteltynä. 
 2. Evokit Aava-lasikehysovi karkaistulla 6 mm kirkkaalla lasilla ja lukollisella pyöreällä kuppivetimellä. Kehys tammea ja viimeistely peitelistoilla.
 3. Vaakasuuntaan viilutettu Spirit-piilosaranaovi. CWP-viiluna vaneri ja viimeistely peitelistattomana. Musta mini-rose-painike, magnettilukolla.
 4. Sesam-pintaliukuovi lasikehyksellä. Kirkas 6 mm karkaistu lasi, kehys tammi ja musta, pyöreä kuppivedin.
Scancerco Oy - sisustusovet

Sisustusovien yhtenäinen pintamateriaalimallisto

Scancercon sisustusovilla on yhteinen ovilehtien pintojen viilu-/laminaatti-/maalisävyjen mallisto.

 • Olivia-maaliovet
 • Aida-aitoviiluovet
 • Amelia -tekniset viiluovet
 • Ilona-laminaattiovet
 • Alissa-aitoviilulaminaattiovet
 • Eedit-kuvaovet (Asiakkaaan painoainestosta tulostettava kuva suoraan ovilehden pintaan tulostettuna ja tarraksi) 
11

Oven viilutettuihin pintavaihtoehtoihin kuuluvat seitsemän aitopuuviilua ja neljä teknistä viilua. Viilusuunta ovissa on joko vaakaan tai pystyyn ja näkyvä oven päätyreuna massiivipuuta tai alumiiniprofiilia asiakkaan toiveiden mukaan.

11

Maalioven vaihtoehtoina ovat 13 vakiosävyä. Kolmen valkoisen ja kahden mustan väliin mahtuvat viileän harmaat ja lämpimän greigen sävyt. Oikealla edessä kovaa kulutusta ja kosteutta kestävät Alissa- aitoviilulaminaatit (2 kpl). Alissa-ovet ovat melamiinikalvotettuja aitoviiluja, joiden viilusuunta on pysty.

Evokit-liukuovet

11

Evokit liukuovet voidaan viimeistellä peitelistallisena tai peitelistattomana. Vasemmalta peitelistallinen Aida, oliivisaarni. Peitelistaton Amelia, koivu. Peitelistallinen Aava, tammi ja kirkaslasi.

11

Evokit-liukuovet voidaan yhdistää myös parioviksi  ja niihin voi halutessa lisätä käyttömukavuutta lisätarvikkeilla.

11

Irrotettavan yläkarmin (mallisuojattu) ansiosta peitelistoitettu ovilehti on helppo irrottaa ja vaihtaa purkamatta viimeistelyjä ja muita karmirakenteita, myös silloin kun halutaan imuroida ovitasku.

Ovilehden poistaminen ja paikoilleenlaitto käy helposti vain yhdellä työkalulla; jakoavainta tarvitaan kiristämään ruuvit, jotka lukitsevat ovilehden kiskoon. Huomiothan, että peitelistat ovat paikallaan.

Lukolla vai ilman

Lukittava liukuovi

Lukollisen vetimen voi asentaa Evokit-liukuoveen, jonka seinärunko on vain
66 mm.
 

Lukolliset liukuovet ovat omiaan esim. makuuhuoneiden oviksi. Evokit-liukuovi sopii myös kylpyhuoneen oveksi, mutta ei suoraan vesikontaktiin.

11

Laadukkaat helat

Scancercon sisustusovissa käytetään HOPPE-vetimiä tai -painikkeita. 

Asiakas voi halutessaan hankkia omat vetimet/painikkeet, tällöin ovilehteen ei tehdä työstöjä vedintä/painiketta varten.

 

Spirit-piilosaranaovet

11

Peitelistaton Spirit-piilosaranaovi on minimalistinen sisustusovi, joka on varustettu piilosaranoilla ja magneettilukolla sekä painikeparilla ja mahdollisella vääntönupilla. Ovi on mittatilaustuote, joka valmistetaaan asiakkaan antamilla mitoilla. Oven max korkeus voi olla 2950 mm (Ilona-mallissa 2600 mm) ja oven max leveys on 1250 mm. Oven karmi mitoitetaan seinäpaksuuden mukaan ja integroidaan seinärakenteeseen. Viimeistelynä karmiliitokset nauhoitetaan ja tasoitetaan seinäpintaan. Karmia jää näkyviin 5 mm (kynte). Ovilehden pintavaihtoehtoina ovat maali, aitopuuviilu, tekninen viilu, laminaatti ja lasi-puukehys. Ovi voidaan lisävarustaa aukaisurajoitin-sulkuhidastimella, jolla ovi sulkeutuu pehmeästi ja avautuu tiettyyn avautumiskulmaan.

11

Oven avautumissuunnaksi voidaan valita vedettävä (pull) tai työnnettävä (push). Kuvan painikkeena HOPPE Mini-rose, mattamusta Stockholm.

11

Karmikynte toimii karmin reunavahvisteena. Sen saa halutessaan piiloon esimerkiksi valitsemalla sama sävy karmiin ja seinään tai tapetoimalla seinä karmin yli tiivisteeseen saakka.

11

Kynte on maalattu seinän väriseksi.

Spirit-piilosaranaovi on varustettu Activestop-aukaisurajoitin-sulkuhidastimella.

Sesam-pintaliukuovi

Sesam-pintaliukuovi voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Liukumekanismin molemmissa päissä on sulkuhidastin, jonka ansiosta ovilehti pysähtyy pehmeästi kiinni ja auki. Kahden ovilehden synkronointi (lisävaruste) avaa oviaukon yhtäaikaisesti käyntiaukon molemmille sivuille.

11
Mitoitustietoa Sesam-pintaliukuovesta
 • Liukujärjestelmän vakiopituudet ovat 1900 mm ja 2400 mm.
 • Liukukisko katkaistavissa haluttuun leveyteen. 
 • Ovilehden leveys = oviaukon leveys + 60 mm.
 • Ovilehden maksimikorkeus on 2950 mm (Ilona 2600 mm).
 • Ovilehden paksuus on 35 mm.
11

Ovilehdeksi voi valita umpinaisen tasopinnan tai lasikehysoven. Ovilehti varustetaan lähtökohtaisesti uppovetimella. Vaihtoehtoisesti asiakas voi tilata oven ilman vedintyöstöjä ja hankkia mieleisensä vetimen.

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube