Rekrytointi varasto-/tuotantotyöntekijä

Scancerco / Rekrytointi-ilmoitukset / Rekrytointi varasto-/tuotantotyöntekijä
#REKRY 1/2021

Varasto-/tuotantotyöntekijän haku päättyy 19.5.2021

11

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka valmistuttaa, maahantuo, varastoi ja myy talonrakennusalan tuotteita ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuudelle, urakoitsijoille ja vähittäiskaupalle. 

Arvojemme mukaisesti olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, jonka asiantuntemus hyödyttää asiakkaitamme ja tuottaa  asiakastyytyväisyyden myötä pitkäaikaisia kumppanuuksia. Haluatko auttaa asiantuntemuksellasi teollisuusasiakkaitamme menestymään?

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ


Tekijä haussa, myy meille itsesi ja osaamisesi!
 

Haemme Helsinkiin varastollemme varasto-/tuotantotyöntekijää ajalle 1.6.-31.8.2021. Määräaikaisen jakson jälkeen on mahdollista, että työsuhdetta voidaan jatkaa joko määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana.

Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen, kuorman purku, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kokoonpanotehtäviä, kuten metallituotteiden määrämittaan katkaisua asiakkaiden tilausten mukaisesti ja muovin liimausta. Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Henkilö perehdytetään työtehtäviin.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.6-31.8.2021, koeaika on 1 kuukausi. Työaika on 7,5 h päivässä maanantaista perjantaihin. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme, että olet järjestelmällinen, ahkera ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme.

Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvän työmotivaation lisäksi, että hän on oma-aloitteinen ja vastuullinen tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työn luonteesta johtuen edellytyksiä ovat myös hyvä fyysinen kunto, tietotekniikan perustuntemus sekä kyky käyttää käsityökaluja. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla A-ajokortti.

Erityiseksi eduksi hakijalle luetaan aiempi työkokemus teollisuuden varasto- ja/tai kokoonpanotyöskentelystä sekä pakkaustehtävistä. Arvostamme sekä alan koulutusta että työkokemusta erilaisista logistiikka-alan työtehtävistä. Valinnassa ratkaisevat myös hakijan asenne sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 19.5.2021 osoitteeseen toni.hakkarainen@scancerco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse klo 7-15 logistiikkatiimin esimies, Toni Hakkarainen, 040 355 2254.

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube