REKRY: tekninen myyjä rakennusteollisuusmyyntiin

Scancerco / Rekrytointi-ilmoitukset / REKRY: tekninen myyjä rakennusteollisuusmyyntiin
#REKRY 1/2020

Haku teknisen B2B-myyjän työtehtävään päättyy 22.3.2020

11
Arvojemme mukaisesti olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, jonka asiantuntemus hyödyttää asiakkaitamme ja tuottaa  asiakastyytyväisyyden myötä pitkäaikaisia kumppanuuksia. Haluatko auttaa asiantuntemuksellasi teollisuusasiakkaitamme menestymään?

TEKNINEN B2B-MYYJÄ (talonrakennusala)

Etsimme talonrakennusalan osaajaa B2B-myyntitehtävään tukkukaupan palvelukseen! Haemme itsenäiseen myyntityöhön kykenevää, kehittämishaluista ja tulosvastuullista osaajaa rakennusteollisuusmyyntiin. Tuoteryhmäsi ovat asennustarvikkeet, ilmatiiveystuotteet ja ilmanvaihtotuotteet. Myy meille itsesi ja osaamisesi! Hakuaika päättyy 22.3.2020.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän myynnin parissa, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ammatillista osaamistasi. Onnistumisten ja asiantuntijuuden myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia haasteita. Työ edellyttää matkustamista, joten ajokortti (B) on välttämätön. Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön kuukausipalkalla. Koeaika on kuusi kuukautta.

Myyntitiimissä tärkeimmät työtehtäväsi ovat myynnin kasvattaminen tuotteillamme ja asiakasarvon luominen osaamisellasi. Työnkuvaasi kuuluvat uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoito sekä tuotevalikoiman kehittäminen. Myyntiprosessissasi luot ostajalle arvoa ja mahdollistat osaamisellasi potentiaalin muuttumisen asiakkuuksiksi.  Vastaat työssäsi sinulle nimetyn tuoteryhmän/tuotemerkkien teknisestä neuvonnasta sekä toimit talon sisällä tuotekouluttajana. Tuotat aktiivisesti myyntiä tukevia sisältöjä modernin myyntityön eri osa-alueilla. Kontaktoit tavarantoimittajia ja teet yhteistyötä talon sisällä asiakaspalvelun, oston, varaston ja markkinointiviestinnän kanssa. Tehtävä haastaa sinut oppimaan jatkuvasti uutta. 

Työssäsi käytät mm. Office-ohjelmia ja Visma Nova ERP–järjestelmää, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava.

Työtehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden myynnilliselle, talonrakennusalaa hallitsevalle henkilölle päästä hyödyntämään osaamistaan ja kehittyä edelleen organisaatiossamme. Tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet ja mielenkiintoisen työn rakennusalan tukkukaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä sen toimintaa.

Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on talonrakennusalan koulutus ja käytännön työkokemusta alalta sekä kyky ymmärtää talonrakennusteollisuuden tarpeita niin asiakkaan kuin tavarantoimittajan näkökulmista ja ratkaista niitä tuloksellisesti. Odotamme, että tekninen myyjämme kantaa vastuunsa tekemisestään – niin tulosvastuun, aktiivisuuden kuin tekemisen laadun osalta. Lisäksi hakemamme henkilö kykenee osaamisellaan tarjoamaan teknistä tukea sekä tuottamaan tietosisältöjä, joilla on arvoa sidosryhmillemme. 

Etsimämme henkilö on sekä hyvä kuuntelija että asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, jonka avulla hän luo niin uusia kontakteja kuin pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä ylläpitää olemassa olevia asiakkuuksia. Myyjän tulee sietää kiireistä työtahtia ja osata johtaa itseään ja ajankäyttöään tehokkaalla ja järjestelmällisellä otteella tavoitteiden saavuttamiseksi. Etsimämme henkilön tulee pärjätä sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä (kirjallisesti ja suullisesti) sekä asiakkaiden, tavarantoimittajien että muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sovit meille, kun 

 • olet aidosti kiinnostunut talonrakennusalasta
 • sinulla on talonrakennusalan koulutus ja käytännön kokemusta talonrakennuksesta
 • ymmärrät tulosvastuullisen roolisi ja sitoudut osaltasi tekemään taloudellista tulosta
 • hoidat asioita aktiivisesti ja kannat työnkuvasi mukaiset vastuusi
 • hallitset talouden realiteetit ja osaat budjetoida liiketaloudelliset suunnitelmasi
 • olet yrittäjähenkinen ja tahdot tarjota ammattilaisille tuoteratkaisuja
 • haluat kontaktoida ahkerasti potentiaalisia asiakkaita
 • haluat luoda asiakasarvoa osaamisellasi tuottamalla laadukasta sisältöä myynnin eri osa-alueilla
 • toimit proaktiivisesti ja osaat itsenäisesti suunnitella ja aikatauluttaa myyntitoimenpiteesi
 • puhut ja kirjoitat sujuvasti tekstiä suomeksi ja englanniksi
 • olet muutos-  ja kehittämishaluinen, myös oman osaamisesi suhteen

Persoonaltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön tekijä. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja uuden oppimisen nälkä kuuluvat olennaisina piirteinä luonteeseesi. Tavoittelet osaamisessasi asiantuntijuutta ja sitoudut myyntitavoitteisiin sekä pidät antamasi lupaukset. Olet henkilönä itsenäinen, ennakkoluuloton ja itsevarma tekemisissäsi. Arvostat työssäsi vaikutusmahdollisuuksia ja olet taitava priorisoimaan aikaasi ja tehtäviäsi. Henkilökohtainen kontaktointi asiakkaisiin sekä kasvokkain, videon välityksellä että puhelimitse on sinulle mieluisaa. Nautit asiakaspalvelusta ja pelaat yhteiseen maaliin asiakkaiden, tavarantoimittajien ja talon sisäisten kollegoidesi kanssa. Mikäli olet lisäksi hyvä tyyppi, saatat olla etsimämme henkilö! Osaamisen kehittyminen ja työn tulokset mahdollistavat vastuualueen laajentamisen ja uralla etenemisen.

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yrittäjähenkisyyttä, yhteistyökykyä ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse (ti-to klo 7-15) toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, 040 5077 148.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 22.3.2020 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi.

Arvostamme näyttöjä aiemmasta menestyksekkäästä rakennusteollisuuden myyntityöstä. Kerrothan hakemuksessasi, millaisia tuloksia olet saavuttanut aiemmissa työtehtävissäsi. Suosittelut ovat myös tervetulleita.

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka valmistuttaa, maahantuo ja myy talonrakennusalan tuotteita ovi-, ikkuna ja talonrakennusteollisuudelle, urakoitsijoille ja vähittäiskaupalle. Tuotevalikoimamme sisältää mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, tuloilmaventtiilit ja suodattimet, kattoikkunat, ilmatiiveys ja  asennustuotteet sekä sisustusovet. Omia ja edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Biobe, SG, Scanfinn, Scanforma, Roto, HOPPE, Geze, Fuhr, Klöber, SIGA, Renner, greenteQ, Otlav, Leif Arvidsson ja Lamilux.  

11

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube