REKRY: Logistiikan asiantuntija varastovastaavaksi

Scancerco / Rekrytointi-ilmoitukset / REKRY: Logistiikan asiantuntija varastovastaavaksi
#REKRY 8/2020

Logistiikan asiantuntija varastovastaavaksi. Haku päättyy 30.9.2020

11

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka valmistuttaa, maahantuo, varastoi ja myy talonrakennusalan tuotteita ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuudelle, urakoitsijoille ja vähittäiskaupalle. 

Arvojemme mukaisesti olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, jonka asiantuntemus hyödyttää asiakkaitamme ja tuottaa  asiakastyytyväisyyden myötä pitkäaikaisia kumppanuuksia. Haluatko auttaa asiantuntemuksellasi teollisuusasiakkaitamme menestymään?

LOGISTIIKAN ASIANTUNTIJA VARASTOVASTAAVAKSI 

Etsimme muutoksia ja haasteita pelkäämätöntä logistiikan asiantuntijaa varastovastaavaksi. Tarjoamme haettavaksi monipuolisen ja vastuullisen asiantuntijatehtävän talonrakennustuotteita valmistuttavan ja maahantuovan yrityksen logistiikkatoiminnoissa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimipiste sijaitsee Helsingissä. 

Työnkuva ja vastuut

Varastovastaavana sinulla on kokonaisvastuu Scancercon varasto- ja lähetystoiminnoista, sisäisen logistiikan päivittäisestä sujumisesta ja logistiikan prosessien ja menetelmien kehittämisestä. Myös pistokokeet tuotteiden laadunvalvonnassa kuuluvat työtehtäviisi. Osallistut tarvittaessa (lomitukset ja kiireapu) myös itse päivittäiseen varastotyöskentelyyn.

Varastovastaavana vastuullasi on, että lähetykset lähtevät aina ajallaan ja sovitusti. Toimit myös logistiikkatyöntekijöiden esimiehenä ja tehtäviisi kuuluvat varastotöiden päivittäinen koordinointi, esim. varastohenkilökunnan työtehtävien jakaminen ja työvuorojen suunnittelu. Työtehtävään kuuluvat myös jatkuvan inventoinnin ja saldojen pitävyyden valvonta sekä logistisesti tehokas tuotesijoittelu varastossa. Varastovastaavana vastuullasi ovat varastointi- ja lähetystoimintojen jatkuva optimointi ja kehittäminen (LEAN) sekä uusien toimintatapojen toimeenpano ja valvonta. Kilpailutat säännöllisesti myös logistiikkasopimukset ja valvot niiden noudattamista. Tarvittaessa laadit toimintaohjeita henkilökunnalle.

Odotukset ja edellytykset

Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen. Pystyt tarvittaessa kyseenalaistamaan toimintamalleja. Kykenet hoitamaan itsenäisesti sekä työnjohdolliset että logistiset varastotoiminnot aina toimitusten vastaanotosta varaston ylläpitoon ja lähetyslogistiikkaan myös käytännössä. Hallitset myös logistiikka-alan säännökset työssäsi. Palat halusta optimoida logistiikan toiminnot yrityksemme timanttiseksi kilpailutekijäksi ja niiden olevan vertaansa vailla. Työhösi kuuluu olennaisena osana myös myynnin tukena toimiminen, joten hakijan tulee ymmärtää logistiikan tärkeä rooli osana tuloksellista liiketoimintaa.

Esimiehenä menestyminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja sekä kykyä johtaa omaa tiimiä. Sinulla on myös hyvät IT-taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmästä (ERP) sekä Office 365:n sovelluksista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Puutuote- tai talonrakennusalan tuntemus sekä kokemus CRM:n käytöstä katsotaan eduksi.

Persoonaltasi olet positiivinen ja oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön tiimipelaaja. Toimintaotteiltasi olet työhön tarttuva, palvelualtis ja ongelmanratkaisuhaluinen. Otat vastuuta, olet järjestelmällinen etkä pelkää lähteä kehittämään toimintaa tulos- ja päämäärätietoisesti. Toimit proaktiivisesti ja luot asiakasarvoa osaamisellasi. Uuden oppimisen nälkä kuuluvat olennaisina piirteinä luonteeseesi. Siedät työssäsi myös kiirettä ja aikataulupaineita.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on logistiikan amk- tai vastaava koulutus sekä työkokemuksen tuoma ammattitaito em. tehtävistä ja kykyä kehittää vastuullasi olevia toimintoja. Trukin ajokokemus ja ajokortti ovat edellytyksiä tehtävään. Logistiikan kehittäminen ja johtaminen, yritystalous, materiaalinkäsittely ja varastointiin liittyvä logistisen ketjun hallinta ovat jo hallussasi myös käytännön tasolla tarttuessasi tähän meillä uuteen työtehtävään.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse (ti-to klo 7-15) Scancercon toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, puh. 040 5077 148.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 30.9.2020 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

11
11
11

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube