0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme

Scancerco / Jutturuutu / Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme
Tuloilman suodattaminen

Ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme

Valtaosa meistä viettää ajastaan rakennetussa ympäristössä vähintään yhden kolmanneksen nukkuen ja toisen töitä tehden. Asumisterveyden näkökulmasta ei siis ole yhdentekevää, millaista sisäilmaa hengitämme. Hallitusti ulkoa otettavan tuloilman riittävä saanti sekä erityisesti sen puhtaus ovat sisäilman laadun tärkeimmät tekijät. 

Ennaltaehkäise allergiaoireilua

Ilmanvaihtojärjestelmässä tuloilmanotto tuo raikasta korvausilmaa ulkoa sisätiloihin ja poistoilmanvaihto huolehtii käytetyn ilman ja asumisesta syntyvien ilman epäpuhtauksien poistamisesta tiloista.

Pelkkä hallittu korvausilmanotto ilmavaihtoventtiilien kautta ei vielä riitä, sillä ulkoa tuleva ilma tulee myös suodattaa ilman epäpuhtauksista, kuten roskista ja siitepölystä. Suodatuksesta huolehtivat tuloilmaventtiillien suodattimet.

Epäpuhtauksista tukkeentunut suodatin toimii huonosti tai ei enää lainkaan ja ilman suodatinta oleva korvausilmaventtiili tuo tulleessaan ulkoilman allergeenit ja muut epäpuhtaudet suoraan hengitysilmaamme. Lisäksi epäpuhtauksista tukkeentunut tuloilmanotto aiheuttaa rakennuksiin alipaineen, mikä voi tuoda epäpuhtauksia ja radonia rakenteiden kautta huoneistoon.

11

Biobe Vaihtosuodatinpiste

Biobe Vaihtosuodatinpiste on venttiilivalmistajan tarjoama kanava, jota kautta sekä yksityishenkilöt että taloyhtiöt ja kiinteistöhuollon toimijat yms. voivat tilata vaihtosuodattimia markkinoiden yleisimpiin venttiilimerkkeihin.

Vähittäismyyntihinnastomme löytyy vaihtosuodatinpisteestämme.  

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme sekä puhelimitse, 09 7743 270 että sähköpostilla, asiakaspalvelu@scancerco.fi.

” Elektrostaattisella Biobe allergeenisuodattimella 90 % suodatusteho koivun siitepölylle.
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube