Hyödynnä Scancercon digitaalisia kanavia

Scancerco / Asiakasinfo / Hyödynnä Scancercon digitaalisia kanavia

Kiitos kun olet valinnut Scancercon!

Haluamme palvella asiakkaitamme heille sopivilla tavoilla ja siksi olemme koonneet alle tietoa digitaalisista tiedotus- ja palvelukanavistamme. Tavoitatte meidät luonnollisesti myös puhelimitse ja sähköpostilla sekä kasvokkain ma-pe klo 8-16. Etätapaamisiin käytämme Teams-sovellusta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Käyntiosoite

Suvilahdenkatu 10 B (3. krs), 00500 Helsinki

Tilaa kätevästi b2b-tilausjärjestelmämme kautta

11

Scancercon tilausjärjestelmä toimii sekä tuotekatalogina että B2B-tilausjärjestelmänä. Järjestelmä mahdollistaa ostamisen silloin, kuin se parhaiten asiakkaalle sopii. Tilausjärjestelmä on käytettävissäsi 24/7 nettiyhteydellä varustetuilla tietokoneilla ja älypuhelimilla.

Rekisteröitymätön asiakas

  • tuotekatalogi: yleinen tuotevalikoima
  • tuotetiedot, kuvat ja piirrokset
  • tuotteet näkyvissä ohjehinnoilla
  • saatavuustieto

 

Rekisteröityneen asiakkaan lisähyödyt

  • tilauskanava: varastotuotteet, 0-saldo- ja tilaustuotteet asiakashinnoilla
  • asiakasräätälöidyt tuotteet
  • vahvistetut toimitusajat
  • tilaushistoria (tilausjärjestelmässä tehdyt tilaukset)

Tilaa infokirjeemme – valitse vain sinua kiinnostavat aiheet

11

Tilatessasi infokirjeemme saat tietoa tuotteistamme ja ajankohtaisista tapahtumista ensimmäisten joukossa sähköpostiisi. Infokirjeemme on teemoitettu, joista voit valita sinua kiinnostavat aiheet. Voit myös muokata valintojasi infokirjeissä olevan linkin kautta.

Lue Helakka-sidosryhmälehtiämme ja Jutturuutu-blogiamme

11

Helakka-sidosryhmälehtemme on luettavissa diginä verkkosivuillamme. Kerromme lehdessä Scancercon toiminnasta ja alaan liittyvistä aiheista.

ps. Lue artikkeli asiakkaiden B2B-tilausjärjestelmän käyttökokemuksista numerossa 1/2021.

Jutturuutu-blogista voit lukea artikkeleita eri aihepiireistä. Osa Helakka-lehden jutuista julkaistaan myös pidempinä artikkeleina Jutturuudussa.

Seuraa meitä somessa

Mikäli haluat seurata postauksiamme, löydät Scancercon myös seuraavista sosiaalisen median kanavista tunnisteella @scancerco tai #scancerco. Pääset some-kanaviimme suoraan oheisista logolinkeistä.

11
11
11

Ilmoita tuotepalautuksista Whatsappilla tai kotisivujen verkkolomakkeella

Aina toimittaminen tai tilaaminen eivät suju kuten pitää. Helpottaaksemme asiakkaan tuotepalautusprosessia, olemme ottaneet käyttöön sekä Whatsapp-viestimen että lisänneet verkkosivuillemme verkkolomakkeen. Molemmat ilmoitustavat ohjautuvat asiakaspalveluumme palvelupyynnöksi toimenpiteitämme varten.

Tutustu tuotepalautuksen ehtoihin ja ohjeisiin 

11

 Whatsapp-ilmoitus asiakaspalveluumme: 040 1625 227

Ota virheellisestä tuotteesta kuva ja liitä se viestiisi, jossa ilmoitat palautettavan tuotteen tuotetiedot, palautettavan määrän sekä lähetteen, laskun tai myyntitilauksen numeron. Lähetä viesti Whatsappilla asiakaspalveluumme numeroon 040 1625 227. 

11

Ilmoita tuote- tai lähetysvirheestä ja tuotepalautuksesta kätevästi verkkolomakkeella. Täytetty verkkolomake ohjautuu asiakaspalvelumme hoidettavaksi.

Olet saanut tämän sähköpostiviestin, koska olet Scancerco Oy:n asiakas. Asiakastietosi ovat yhteystietorekisterissämme ja rekisteriselosteemme voit lukea täältä: https://scancerco.fi/info/rekisteriseloste/

 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube