DORMAKABA Dkey -hybridilukko fyysisellä ja digitaalisilla avaimilla

Scancerco / Jutturuutu / DORMAKABA Dkey -hybridilukko fyysisellä ja digitaalisilla avaimilla
11
11

dormakaban dKey-hybrilukko toimii digitaalisella sovelluksella ja mekaanisesti avaimella

dormakaban älykäs hybridilukko ((dKey MTL 9291) voidaan avata fyysisellä avaimella tai digitaalisilla avaimilla, joita hallitaan puhelimen dKey Admin -sovelluksella. Sovelluksen avulla voidaan antaa sekä pysysviä että tilapäisiä kulkuoikeuksia. Mobiilikäyttötekniikat perustuvat BLE:hen (Bluetooth Low Energy), ja ne on sisällytetty älykkäästi ja näkymättömästi lukkorunkoon. 

Mekaaninen lukkorunko

dormakaba dKey perustuu perinteiseen mekaaniseen lukkorunkoon, joka tajoaa dormakaballe ominaisen korkean turvallisuustason. Lukkorungon mitoitus noudattaa skandinaavista upotusstandardia.

Lukkorunko asennetaan uppoasennuksena ovilehteen kuten normaali mekaaninen lukkorunko ja se voidaan varustaa kaksoisavainpesällä tai vääntönupilla. Riippuen asennetusta sylinteristä ja vääntönupista, saavutetaan FG- ja SSF 3522 -standardien mukaisia erilaisia turvallisuustasoja. Varmista painikkeen ja avainpesien sopivuus jälleenmyyjältä.

Lukkorunkoon integroitua elektroniikkaa

dormakaba dKeyn älykäs tekniikka ei ole fyysisesti nähtävissä, sillä elektroniikka on integroitu lukkorunkoon. Huomionarvoista on, ettei dKeyn kanssa ovilehden ulko- tai sisäpuolelle tarvitse asentaa lisäyksiköitä.

Lukkorungossa on paristokäyttöinen digitaalilukko, joka kommunikoi Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteydellä mahdollistaen lukon avaamisen älypuhelimella. Käyttäjän ei tarvitse valita fyysisen tai digitaalisen avaimen välillä, lukko toimii joka tapauksessa. 

Android- ja Apple-laitteille yhteensopivalla dKey Admin -sovelluksella voidaan lukko räätälöidä omien tarpeiden mukaan ja hallita digitaalisia avaimia. Sovelluksella voidaan hallita käyttäjien kulkua tai myöntää tilapäinen kulkuoikeus esimerkiksi tilassa työskenteleville henkilöille. Sovelluksella voidaan myös avata lukitus automaattisesti kotiin tullessa ja sulkea se kotoa lähdettäessä. Admin-oikeudettomat käyttävät ovea dKey User -sovelluksella. 

11
11
11
11

Turvallisuus on avain

Sertifioitu standardien FG ja SSF 3522:2 luokka 3 EN 14846 mukaisesti (sähkömekaanisten tuotteiden standardi). dKEy-lukkorungon avainpesä on SIS-standardin mukaisesti kahteensuuntaan toimiva (lukitus/avaus). Oven heloituksessa painikkeiden ja muiden helojen tulee olla avainpesään yhteensopivia. 

  • Avaa dKey-sovelluksella
    Sovelluskaupasta (Google Play tai Apple App Store) ladattava dKey Admin on pääkäyttäjälle tarkoitettu sovellus ja dKey User on alikäyttäjille tarkoitettu käyttöliittymä.

  • Automaattinen aukaisu
    Digitaalinen avain aktivoituu ja lukko aukeaa noin 200 metrin etäisyydellä lukosta ovea lähestyttäessä. Myös puhelinta voi käyttää koodi-/avainsiruna pitämällä sitä lukkoa vasten.

  • Automaattinen lukitus
    Ovi lukittuu automaattisesti ovesta kuljettua ja ovi suljettua. 

  • Turvalukitus
    Lukitus hakateljellä avaimella sisältä ja ulkoa tai vääntönupilla sisäpuolelta.

  • Lukitus painikkeella
    Turvalukitus oven sisä- tai ulkopuolelta painiketta nostamalla. Tällöin lukossa on oltava painike, jossa on kaksitoiminen palautusjousi (painike palautuu takaisin sen jälkeen, kun sitä on käännetty ylös- tai alaspäin). Vääntönuppia käytettäessä siinä on oltava palautusjousi.

  • Oviporaukset
    Lukossa on skandinaavinen SIS-upotusstandardi SS 81 73 75: 2018. 
  • Lisälaitteet
    • dKey langaton näppäimistö: avaa oven kahden metrin etäisyydellä lukosta näppäimistön PIN-koodilla
    • Älykäs koti -painike: avaa/sulkee lukon langattomasti valitusta päivä- tai yölukitustilasta
    • dKey-verkkoyksikkö: mahdollistaa lukon toimintojen käyttämisen pilvipalvelun kautta.  

Tekniset yksityiskohdat

  • Tietoliikenteen rajapinta Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Virtalähde 1 x AA 3,6 V paristo

Arvoa ovivalmistajalle, asennusliikkeelle ja käyttäjälle

dKey on laadukas sähköinen lukitusratkaisu, jossa kaikki äly on lukkorungossa oven sisällä mahdollistaa nopean asennustyön.  Valmiit asennuspaketit sisältävät kaiken tarvittavan sekä ja tarvittaessa lisälaitteet. 

DKey-lukkorunko mahdollistaa ulko-oviin samanlaisen SS 817375:2018 mukaisen oviporauksen sekä sähköisiin että mekaanisiin lukkorunkoihin. Sähköinen lukitus voidaan asentaa myös jo ovitehtaalla, koska dKey asennetaan langattomasti, ilman lisäkomponenetteja, kuten tavallinen mekaaninen lukko. 

dKey-lukkorungon äly on niin älyläskä, ettei se näy ulospäin. Lukkorunkoon tai oveen ei tule mitään näkyvää älystä kertovaa lisäkomponenttia, vaan kaikki äly ja tekniikka on lukkorungon sisällä. Jokaiselle löytyy helppo ja mieluinen tapa käyttää dKey-lukkoa: avaaminen onnistuu niin puhelimella, PIN-koodilla kuin etänä, haluttaessa myös automaattisesti ovea lähestyttäessä tai mekaanisella avaimella. Puhelinvälitteisesti onnistuvat nopeasti myös PIN-koodin tai verkkoavaimen antaminen ystäville, lastenhoitajalle, huollolle tai siivoukselle, samoin annettujen kulkulupien poistaminen. 

dKey-lukkoja asentavat lukitusalan ammattilaiset auttavat asiakkaita oveen tarvittavien täydennystuotteiden, kuten painikkeiden ja muiden helojen hankinnassa ja yhteensopivuuden varmistamisessa. 

11
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube