Tavarantoimittajan esittely

Leif Arvidsson AB

11
11
11leif arvidsson -yrityksen työntekijöitä
11sisäkuva leif arvidsson -myymälästä
Veronica Johansson, markkinointikoordinaattori, Leif Arvidsson AB

Leif Arvidsson AB – ammattilaistuotteet ikkunasaneeraukseen

Leif Arvidssonin ja Scancercon pitkään jatkunut yhteistyö tarjoaa ikkunoiden kunnostusalalla toimiville asiakkaille paitsi ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, kuten tiivistysaineita, kittejä ja laitteita myös tietotaitoa. Leif Arvidsson palvelee vuosittain yli kymmentä tuhatta, yleensä ikkunoihin liittyvää, rakennusalan asiakastaan laajalla tuotevalikoimallaan. Asiakaskuntaan kuuluvat urakoitsijoiden ja teollisuusyritysten lisäksi myös jälleenmyyjät ja rakennustarvike- sekä materiaalikauppiaat. Yritys on Ruotsin johtava tavarantoimittaja ikkunoita kunnostaville yrityksille ja sen vahvimpia tuoteryhmiä ovat tiivistysnauhat, tiivisteet, ikkuna- ja seinäventtiilit sekä erilaiset työkalut. Yritys kehittää myös itse työkaluja sekä työn ergonomiaa helpottavia tuotteita teollisuuden tarpeisiin. 

Vuosien saatossa yritykselle on kertynyt vankkaa erityisosaamista ja tietotaitoa, joka on mahdollistanut myös käytännönläheiset asiakaskoulutukset, jotka liittyvät erityisesti ikkunoiden kunnostukseen, puutöihin, asentamiseen/liittämiseen sekä tiivistykseen ja ilmanvaihdon teknologiaan. Yritys järjestää tarvittaessa myös asiakasräätälöityjä koulutuksia niin Mullsjön koulutustiloissa kuin asiakkaiden luona.

Leif Arvidssonin vuonna 1983 perustaman yrityksen liikevaihto on nykyisin noin 10 miljoonaa euroa, ja sillä on palveluksessaan 26 työntekijää. Yritys on kuulunut vuodesta 1998 Herenco Investiin, jonka puolestaan omistaa Jönköpingissä sijaitseva, yksityisomistuksessa oleva Herenco AB -konserni. Lisätietoa löytyy osoitteesta: www.herenco.com.

Liiketoimintakonsepti

”Liikeideamme on palvella rakennusteollisuutta ja erityisesti saneeraussektoria sekä kattavalla tuotevalikoimalla että koulutuksilla liittyen ikkunoiden kunnostamiseen, tiivistämiseen, liittämiseen ja ilmanvaihtoon. Haluamme olla kaikille asiakkaillemme asiantunteva, innovatiivinen sekä nopea toimittaja.”

Yrityksen kolme toimipaikkaa sijaitsevat Ruotsissa Mullsjössä, Tukholmassa ja Göteborgissa.

LEIF ARVIDSSON AB LYHYESTI

  • yli 7000 tuotetta
  • liikevaihto yli 10 milj. euroa
  • yli 10 000 vuotuista asiakasta
  • 26 työntekijää
  • kolme toimipistettä Ruotsissa
Tutustu myös:
11Biobe AS logo
Biobe AS
11
Geze GmbH
11
Hoppe AS
11
Otlav S.p.A
11
Siga Services AS
11
VBH Holding GmbH
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube