Tavarantoimittajan esittely

Hoppe AG

11
11Italiassa, Laasin tehtaassa valmistetaan ja kootaan muoviosia
Italiassa, Laasin tehtaassa valmistetaan ja kootaan muoviosia
11Crottendorfin tuotanto-, kokoon­pano- sekä logistiikkakeskus
Crottendorfin tuotanto-, kokoon­pano- sekä logistiikkakeskus

Euroopan johtava ovi- ja ikkunahelojen valmistaja

Laadukkaista heloistaan tuttu Hoppe aloitti valmistuksen vuonna 1952 Heiligenhausissa, Saksassa ja on sittemmin kasvanut kansainväliseksi konserniksi.

Sveitsissä kotipaikkaa pitävää perheyritystä johtavat nykyisin nuorempaa sukupolvea edustavat Wolf ja Christoph Hoppe. Yrityksen toiminta-ajatuksen peruskivenä pidetään oikeudenmukaista suhtautumista niin työntekijöihin, asiakkaisiin, toimittajiin kuin paikallisiin sidosryhmiinkin.

Laadustaan tunnettu

Hoppella tiedostetaan, että teknisesti moitteettoman tuotteen valmistaminen ei enää riitä. Laatuvaatimusten järkevä toteutus, voimassa olevien määräysten huomiointi, tuotteiden lyhentyneet elinkaaret ja ennen kaikkea asiakasläheisyys ovat vain muutamia niistä tärkeistä kriteereistä, jotka ohjaavat yrityksen toimintaa tänä päivänä.

Helayrityksen tuotevalikoima on laaja, jolla tarjotaan kokonaisratkaisuja rakennuksen ikkunoista pääsisäänkäynnin oveen asti.

Sertifioitu ympäristösuojelu

Ympäristönsuojelu on Hoppelle itsestäänselvää esim. tuotantolaitoksissa käyttövesi hyödynnetään ja prosessivesi kierrätetään sekä uusiokäyttöön soveltuvat materiaalijäämät hyödynnetään sekundäärisenä raaka-aineena.

Kaikki konsernin tuotantolaitokset Saksassa, Italiassa ja Tšekissä on vuonna 2001 sertifioitu DIN EN ISO 14001:2009 -ympäristönhallinta­-sekä DIN EN ISO 9001:2008 -standardien mukaisesti.

Tämän lisäksi Hoppe AG:n Stadt­allendorfin tuotantolaitos sai vuonna 2014 DIN EN ISO 50001:2011 -energianhallintajärjestelmän mukaisen sertifioinnin.

Hoppe pähkinänkuoressa

– Euroopan johtava ovi- ja ikkunahelojen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija
– maailmanlaajuisesti toimiva
– noin 3000 työntekijää
– 8 tuotantolaitosta Euroopassa ja USA:ssa

Tutustu myös:
11Biobe AS logo
Biobe AS
11
Geze GmbH
11
Otlav S.p.A
11
Siga Services AS
11
VBH Holding GmbH
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube