Tavarantoimittajan esittely

Biobe AS

11Biobe AS logo
11Biobe AS:n toimisto ja tuotantolaitos Fredrikstadissa, Norjassa.
Biobe AS:n toimisto ja tuotantolaitos Fredrikstadissa, Norjassa.
Kim Konnos

Scancercon yhteistyö Biobe AS:n kanssa

Bioben korvaus­ilmaventtiileitä valmistetaan Norjassa Biobe AS:ssa, jonka yhteistyökumppanina Scancerco on ollut lähes 30 vuoden ajan.

Biobe AS on 1947 perustettu norjalainen yritys, jonka toimistot ja tuotantolaitokset sijaitsevat Fredrikstadissa, 100 kilometriä Oslosta etelään. Yritys työllistää noin 40 työntekijää.

Biobe AS kehittää ja valmistaa tuotteita lämpömuovautuvista ja lämpökovettuvista materiaaleista. Yritys on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista tuoteratkaisuistaan. Se on yksi Norjan monipuolisimmista muovituotteiden valmistajista. Biobe AS valmistaa mm. huonekalukiinnikkeitä, säiliökansia, seinä- ja ikkunaventtiileitä sekä paloturvakaappeja. Muoviteollisuuden asiantuntemuksensa ansiosta, Biobe toimii vahvasti asiakkaidensa tuotekehitysprojekteissa sopimusvalmistajana.

Scancerco on tehnyt vuodesta 1990 alkaen tiivistä yhteistyötä alihankintana valmistettujen tuotteiden osalta Biobe AS:n kanssa. Scancercon venttiilivalikoimassa ovat Biobe AS:n omat venttiililt, VS, Junior ja Comfortline sekä Scancercon kehittämät venttiilit Duo, ThermoVent, ThermoPlus ja ThermoMax, joita Biobe AS on valmistanut yksinoikeudella Scancercolle.

Kaikkien tuotteiden materiaalit ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita. Venttiileiden suoritusarvot testataan sekä Scancercon että tutkimuslaitoksen toimesta.

11Biobe AS:n tuotantotyökalujen kestävyys testataan jo ennen niiden valmistamista.
Biobe AS:n tuotantotyökalujen kestävyys testataan jo ennen niiden valmistamista.
11Biobe AS:n tehtaan tuotanto on pitkälti automa­tisoitua.
Biobe AS:n tehtaan tuotanto on pitkälti automa­tisoitua.
11Biobe AS:n tehtaan tuotanto on pitkälti automa­tisoitua.
Tutustu myös:
11
Geze GmbH
11
Hoppe AS
11
Otlav S.p.A
11
Siga Services GmbH
11
VBH Holding GmbH
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube