Tavarantoimittajan esittely

Otlav S.p.A

11
11
11scancerco varasto
11
Henna Mattila

Otlav S.p.A – huipputeknologiaa ja historiaa

Italialainen Otlav S.p.A valmistaa ovien ja ikkunoiden saranoita sekä niiden lisävarusteita. Scancerco ja Otlav ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2005 tuoden laadukkaita pultti- ja piilosaranoita Suomeen.

Italialainen yrittäjä Angelo Padova­nin perusti Otlav S.p.A -yrityksen 1956, josta lähtien perheyritys on valmistanut laatustandartoi­tuja pultti- ja piilosaranoita jo yli 2,2 biljoonaa kappaletta. Otlav-­saranoita edustetaan 80 maassa ympäri maailmaa.

Huipputeknologinen tuotantolaitos

Otlav rakennutti pääkonttorin Italiaan, Santa Lucia Di Piaveen 2007. Samassa
ra­kennuksessa toimii myös huippu­teknologialla varustettu tuotanto­­laitos, jonka automaatiolla vä­hen­netään mm. hallinta- ja tuotantokustannuksia.

Esimerkkinä huipputeknologiasta ovat erityisesti Otlaville valmistetut automaattiset laserohjatut kuljetus­autot, jotka kuljettavat, jakelevat ja noutavat tarvittavat materiaalit prosessointiin koneesta toiseen keskeytyksettä. Tuotantosykli raaka-aineen saapumisesta pakkaamiseen ja tuotteiden toimitukseen on nopeaa, turvallista ja tarkkaa.

Yritys on panostanut automaatiossa vahvasti tekniikoiden sisäiseen kehitykseen tavoitteena toimintavarmuus odottamattomissakin olosuhteissa. Automaation etuna on ollut myös työntekijöiden turvallisuuden paraneminen, sillä 1990-2008 onnettomuudet laskivat 95%.

Historiaa ja taidetta

Santa Lucia Di Piave sijaitsee Trevisionin läänissä, joka aikoinaan kuului Venetsian Tasavallalle. Maa säilytti itsenäisyyden katkeamattomasti vuodesta 421, yhteensä 1300 vuotta. Se on saavutus, mihin mikään toinen valtio ei ole kyennyt koko ihmiskunnan historian aikana. Alueen historian lisäksi Otlav kunnioittaa taidetta, mikä näkyy toimiston väliovissa. Niistä jokaisen tasopinnassa on yhden taidehistoriasta tunnetun venetsialaisen mestarimaalarin teoksen kuva.

11
Otlav lyhyesti
  • liikevaihto 2018: $28,9 milj.
  • 115 työntekijää
  • alan ainoa täysautoma­ti­soitu tuotanto Euroopassa
  • lähes 100 patenttia
  • sisaryritykset:
    Myrtus, Italia: galvaaniset käsittelyt
    Samarcu, Roma: korkean teknologian tuotantoprosessit
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube