Sveitsiläinen perheyritys Siga Services AG kehittää ja valmistaa ilma- ja tuulitiivistys­teippejä. Yritys on laajentanut toimintaansa ympäri maailman vuodesta 1990 lähtien.

Tavarantoimittajan esittely

Siga Services AS

11
11Sigan pääkonttorin laajennus valmistui 2019
Sigan pääkonttorin laajennus valmistui 2019
Kim Konnos

Siga tähtää rakennusten lämpöhäviöiden nollatoleranssiin

Sveitsiläinen perheyritys Siga Services AG kehittää ja valmistaa ilma- ja tuulitiivistys­teippejä. Yritys on laajentanut toimintaansa ympäri maailman vuodesta 1990 lähtien.

Siga Services Ag kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ilma- ja tuulitiivistysteippejä. Siga on alansa johtava yritys Euroopassa ja sillä on pitkä kokemus sekä valmistusprosesseista että ympäristösuojelupolitiikasta. Siga tunnetaankin maailmalla tuotteiden hyvästä laadusta ja kestävyydestä sekä niiden myrkyttömyydestä.

Paul ja Trudy Sieber-Gadient perustivat Sigan vuonna 1966 ja sen johdon he siirsivät pojilleen Reto ja Marco Sieberille vuonna 1990. Operatiivisen johdon Sieberit luovuttivat vuonna 2014 Patrick Stalderille, joka vetää kuudesta asiantuntijaryhmästä koostuvaa Sigan johtoa.

Kaikki yrityksen tuotteet valmistetaan Sigan kahdessa tehtaassa Sveitsissä. Yritys tähtää tuotteillaan rakennusten lämpöhäviöiden nollatoleranssiin testaamalla ja käyttämällä siihen viimeisintä teknologiaa. 

Sveitsissä, Ruswilissä sijaitsevassa pääkonttorissa toimii SIGA-akatemia, joka vastaanottaa vuosittain yli 2000 alan ammattilaista koulutuskursseille ja konferensseille ympäri maailmaa. Viime kesänä valmistui Sigan tuotantoa ja innovaatiokeskusta varten 16 miljoonan frangin laajennushanke Ruswiliin.

Siga Services AG pähkinänkuoressa
  • liikevaihto 215 milj. €
  • 500 työntekijää yli 20:ssä maassa
  • jälleenmyyjiä 14 maassa
11SIGA-akatemia järjestää alan ammattilaisille kursseja ja konferensseja.
SIGA-akatemia järjestää alan ammattilaisille kursseja ja konferensseja.
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube