Tavarantoimittajan esittely

VBH Holding GmbH

11
Henna Mattila

VBH maailmalla – kansainvälinen rakennustuotealan toimija

VBH Holding toimii maailmanlaajuisesti ja sen jakeluverkosto toimii lähes jokaisessa Euroopan maassa. Yritys jakeluverkostoineen onkin maailman suurin rakennustuotteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ikkunoiden, ovien ja julkisivujen valmistajille ja asennusyrityksille.

Saksalainen VBH Holding GmbH on perustettu 1975. Sen laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ikkuna- ja ovituotteet, profiilit, tiivistystuotteet, rakennuskemia, rakennuskomponentit, kalusteet ja työkalut. Yrityksen edustamien korkealaatuisten tuotemerkkien lisäksi VBH myy omia greenteQ- ja systeQ-tuotteitaan.

Yrityksen liiketoiminta on laajentunut vahvasti globaalilla jakeluverkostolla. Vienti länsi-eurooppaan aloitettiin 1982 ja sitä laajennettiin keski- ja itä-eurooppaan sekä IVY-maihin 90-luvulla.

VBH:lla on maailmanlaajuisesti noin 40 000 asiakasta ja yli tuhannesta tavarantoimittajasta 80 % sijaitsee Saksassa. Ymmärrys sekä paikallisista että globaalista markkinoista ovat yrityksen vahvuuksia.

Yhtiössä on käynnissä mittava digitaalinen muutos, jossa panostetaan yhtiön digitaaliseen kaupankäyntiin mm. verkkokaupan muodossa.

VBH-konsernin enemmistöosakas Victor Trenev omistaa myös Scancercon. VBH Viro ja Scancerco ovat tehneet yhteistyötä 10 vuotta.

VBH pähkinänkuoressa
  • liikevaihto 610 miljoonaa euroa
  • toimii 26 maassa
  • noin 2500 työntekijää maailmanlaajuisesti
  • markkinasegmentin kärjessä yli 40 vuotta
11VBH Holding paakonttori
VBH Holding GmbH pääkonttori Korntal-Münchingenissä, Saksassa.
11VBH Deutschland GmbH:n keskusvarasto
VBH Deutschland GmbH:n keskusvarasto Ilsfeldissä, Saksassa.
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube