Tavarantoimittajan esittely

Roto Frank AG

11
11Sisäänkäynti Roto AG:n pääkonttoriin Saksassa.
Roto Frank AG:n pääkonttori Saksassa, Leinfelden-Echterdingenissä.
11ilmakuva Roto Frank AG
Roto Frank AG pääkonttori ja tuotantolaitos Saksassa, Leinfelden-Echerdingenissä.
Henna Mattila

Roto Frank AG - innovoinnin suunnannäyttäjä

Scancerco Oy:n ja Roto-konsernin 12 vuotta kestänyt yhteistyö tarjoaa ovi- ja ikkunavalmistajille vahvaa osaamista Keski-Euroopassa yleisistä DK-heloista ja -järjestelmistä.

Wilhelm ja Elfriede O. Frank perustivat Roto Frank AG:n vuonna 1935 Saksan Stuttgartiin. Aikansa edelläkävijä Wilhelm ideoi mm. ensimmäisen teollisesti tuotetun DK-heloitusjärjestelmän jo yrityksen perustamisvuonna. Edelleen perheomistuksessa oleva yritys on kasvanut yhden miehen ideoista kansainväliseksi konserniksi ja huomattavaksi heloitusalan toimijaksi.

Vuosien varrella Roto on kehittänyt lukuisia innovaatioita aina parvitikkaista erilaisiin ovien ja ikkunoiden liuku- ja kippimekanismeihin, jotka tunnetaan nimillä DK (Dreh-Kipp) ja Tilt & Turn. Uusimpana tulokkaana on ainutlaatuinen Patio Inowa-heloitusjärjestelmä parvekeoviin / liukuviin ulko-oviin.

Konsernin organisaatiorakenne uudistettiin vuonna 2019. Kattoyrityksen, Roto Frank Holding AG:n alaisena, itsenäisinä yrityksinä toimivat Fenster und Türtechnologie GmbH (ikkuna- ja oviheloitusjärjestelmät), Dachsystem Technologie GmbH (kattoikkunat) ja Professional Service GmbH (ikkuna- ja ovihuolto sekä saneeraus). Roto-konsernin hallintoneuvoston puheenjohtaja Michael Stahlin mukaan ”hajautetun keskittämisen” yksi tärkeimmistä syistä on organisaation yksinkertaistaminen niin kansallisesti kuin kansainvälisesti, jolloin itsenäisesti toimivat yritykset voivat keskittyä alkuperäisiin tehtäviinsä, tehden konsernista nopeamman, taloudellisemman ja tehokkaamman toimijan.

Roto Frank AG pähkinänkuoressa
  • yli 3500 patenttia
  • n. 80 000 tuotetta
  • liikevaihto 700 milj €
  • Työntekijöitä 5000
  • Tuotantolaitoksia 18:
    – ovi- ja ikkunahelat 15
    – kattoikkunat 3
  • 29 logistiikkakeskusta
11Roto Frank AG tuotantolaitos Saksassa
Roto Frank AG tuotantolaitos Saksassa, Leinfelden-Echerdingenissä.
Tutustu myös:
11Biobe AS logo
Biobe AS
11
Geze GmbH
11
Hoppe AS
11
Otlav S.p.A
11
Siga Services GmbH
11
VBH Holding GmbH
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube