Ovimateriaalit

Scancercon sisustusovien materiaalimallisto on monipuolinen. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta materiaalimallisto on yhtenäinen kaikkiin sisustusovityyppeihimme. Poikkeukset saatavuudessa liittyvät joko saatavilla olevien pintamateriaalien viilupaksuuteen (tekninen toteutus) tai levyjen enimmäiskokoihin (laminaatit) koskien lähinnä erikoissuuria ovikokoja.

Oheiset materiaalimallit on skannattu todellisista materiaaleista. Ne eivät vastaa täysin todellisuutta verkkomedian teknisten vaatimusten vuoksi. Aidot materiaalimallit ovat nähtävillä näyttelytiloissamme Helsingin Sörnäisissä.

Sisustusoviemme viilut ja laminaatit hankimme Suomesta. Tarvittaessa tämän malliston ulkopuolella olevia viiluja ja laminaatteja suuriin projekteihin, kannattaa ottaa yhteyttä toteuttamisen arvioimiseksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Aida – aitoviiluovet

Aida-mallistossa ovien pintamateriaalina on aito puuviilu. Viilu voidaan asettaa joko pysty- tai vaakasuuntaiseksi asiakkaan toiveiden mukaan. Erikoiskorkeissa ovissa on huomioitava viiluarkin enimmäispituus, kun halutaan pystysuuntainen viilutus.

Ovilehden näkyvät reunat ovat alumiinia tai massiivipuuta. Pähkinän reunat vain alumiinia.

Amelia  – tekniset viiluovet

Amelia-mallistossa ovien pintamateriaalina on tekninen viilu, joka on aidosta puusta sorvattua ja yhteenliimattua kuviollista puuviilua. Sävytetty tekninen viilu on läpivärjättyä ja se voidaan hioa ilman, että ulkonäkö muuttuu. Viilusuunta voi olla joko vaakaan tai pystyyn. Malliston CWP-viilujen raaka-aine on koivua ja ne on valmistettu Suomessa.

Ovilehden näkyvät reunat ovat alumiinia tai massiivipuuta. Pähkinän reunat vain alumiinia.

Aava – viiluovet

Aida-malliston viiluja saa myös lasiaukollisiin Aava-oviin, joiden näkyvä massiivipuurakenne toteutetaan valitusta puulajista. Pintalakkaus valitaan sen mukaan, käytetäänkö ovea kuivassa tilassa vai ilmankosteutta sisältävässä tilassa. Tarvittaessa kosteudenkestäviä ovia, pintakäsittelynä käytetään kosteaan tilaan soveltuvaa lakkaa. Ovilehden näkyvä ulkoreuna on massiivipuuta, liukuovissa reunaan voidaan lisätä alumiiniprofiili. 

Lasituvaihtoehdot:

  • kirkas, karkaistu 6 mm lasi
  • OPAL valkoinen, karkaistu, 6 mm opaalilasi, (lasissa kiinni oleva käsi näkyy hahmona läpi)
  • OPAL valkoinen, karkaistu, 3+3 laminoitu opaalilasi (ei näy läpi, päästää valon).

Aida-viiluoven rinnalle voi valita lasiaukollisen Aava-oven seuraavista vaihtoehdoista: tammi, valkotammi, saarni, koivu, pähkinä. Keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia. Opaalilasista on tarjoll akahta läpinäkyvyysvaihtoehtoa. Toisessa lasin taakse tuotu käsi näkyy hahmona läpi, toisessa ei.

Alissa – aitoviilulaminaattiovet

Alissa-aitoviilulaminaatti yhdistää eläväsyisen aidon puun laminaatin kestävyyteen. Materiaalissa aito viilu on pinnoitettu matalla melamiinikalvolla. Laminaattiin integroitu aito viiluarkki ei tarvitse pintakäsittelyä. Materiaali on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulutusta. Näkyvä reuna on alumiinia.

Ilona – laminaattiovet

Ilona-malliston laminaatit ovat laadukkaita korkeapainelaminaatteja. Mallistossa on sekä yksivärisiä sävylaminaatteja että puukuviollisia laminaatteja. Puukuvioiduissa laminaateissa puukuviollisissa puusyyn suunta on pysty. Ovilehden näkyvät reunat ovat joko alumiinia tai mäntyä, koivua, tammea tai saarnea. 
Laminaatissa on pinnassa sävy- tai puukuosikerros sekä pohjassa ruskea tukimateriaalikerros. Massiivipuisessa ovessa kerrosrakenne näkyy ohuen ohuena raitana (noin 0,5 mm).

Olivia – maaliovet

Olivia-malliston ovissa tasopinta ja reunat ovat ympärimaalattuja. Maaliovissa on käytetty RAL-sävykarttaa. Maalityyppi valitaan sen mukaan, käytetäänkö ovea kuivassa tilassa vai ilmankosteutta sisältävässä tilassa. Tarvittaessa kosteudenkestäviä ovia, maalina käytetään sähköstaattisesti ruiskutettavaa 2-komponenttista polyuretaanipintamaalia (Olivia PU). Ovilehden näkyvät reunat ovat alumiinia tai maalatut.

Aava – maaliovet

Olivia-malliston sävyt saa myös lasiaukollisiin Aava-oviin. Maalityyppi valitaan sen mukaan, käytetäänkö ovea kuivassa tilassa vai ilmankosteutta sisältävässä tilassa. Tarvittaessa kosteudenkestäviä ovia, maalina käytetään sähköstaattisesti ruiskutettavaa 2-komponenttista polyuretaanipintamaalia (Olivia PU). 

Olivia-oven kaveriksi sopii maalattu lasiaukollinen ovi. Aava on elegantti lasi-puukehysovi, jonka puuosat maalataan Olivia-sävyin. Keskiosa on joko kirkasta, valkoista tai peililasia.

 

Eedit – printti/tarraovet

Eedit-ovissa tasopintaan tulostetaan kuva tai se tarroitetaan. Tulostettavan ja tarroitettavan ovilehden pohjaväri on aina valkoinen. Kuva-aineisto tulee asiakkaalta ja asiakas vastaa siitä, että painoaineisto on riittävän laadukas tulostukseen. Riittävä laatu riippuu paitsi ovikoosta, myös kuvasta ja siitä onko kyseessä valokuva vai vektoripiirros. Tarramateriaalin päällä on joko kirkas tai matta laminaatti suojaamassa tulostetta. Tulostettu pinta suojataan lakkakerroksella, jotta se kestää paremmin pesuaineita ja kulutusta. Ovilehden näkyvät reunat jäävät valkoisiksi. 

Kuva tulostetaan 300dbi:n tarkkuudella, joten aineistokin on hyvä olla 1:1 tuolla tarkkuudella. Myös resoluutio 150dpi kuvasta riippuen mahdollinen. Tulostusprofiiliksi suositellaan Fogra 39. 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube