0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out

Tuotepalautukset

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen meiltä ostamiinsa tuotteisiin. Tuotepalautukset hoidetaan aina Scancercon palautusehtojen mukaisesti.

  1. Tarkista tuotteet ja vastaavuus tilaukseen.
  2. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja sovi palautuksesta. Tuotereklamaatioissa ja virheellisissä toimituksissa saat meiltä palautusnumeron.
  3. Täytä tuotepalautuslomake. Lue palautusehdot ja toimi niiden mukaan.
  4. Scancerco tilaa kuljetuksen palautuksille, joiden kustannuksista se vastaa. Muussa tapauksessa kuljetuksen tilaa ja maksaa asiakas.
  5. Palauta tuote/tuotteet palautusehtojen mukaisesti. Liitä mukaan tarvittavat merkinnät ja dokumentit. 
Palautusehdot

Asiakkaan tulee aina tarkistaa tuotteet ja toimituksen vastaavuus tilaukseen. Mikäli toimituksessa ilmenee tuotevirhe tai asiakas on saanut muun kuin tilaamansa tuotteen, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote kulutta palautusehtojen mukaisesti. Yritysmyynnissä ei muuten ole peruutus- ja palautusoikeutta.

Myyjän korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan. Virheellistä tuotetta ei saa palauttaa ennen kuin Scancerco Oy on antanut palautusluvan ja -ohjeet. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei vaihdeta tai lunasteta.

Tuotepalautukset hoidetaan aina Scancercon palautusehtojen mukaisesti. Palautusilmoituksen saa asiakaspalvelustamme tai voit ilmoittaa palautuksesta/reklamaatiosta sivun alareunassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Palautuksiin tulee aina liittää palautusnumero, jonka saat asiakaspalvelustamme kun teet palautusilmoituksen soittamalla +358 40 1625 227. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköisen palautus/reklamaatioilmoituksen, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä yhden arkivuorokauden kuluttua palautusilmoituksen saapumisesta asiakaspalveluumme ja annamme palautusnumeron.

Emme vastaanota palautuksia ilman palautukseen liitettyä, asianmukaisesti täytettyä palautuslomaketta. Scancercon kustannuksella hoidettavat palautukset vain Scancercon käyttämän rahdittajan välityksellä.

Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa toimituspäivästä Scancerco Oy:n varastoon Helsinkiin Scancerco Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisista ja virheellisesti toimitetuista tuotteista saa korvaavan tuotteen tai hyvityksen vain tuotepalautusta vastaan.

Palautettaviksi kelpaavien tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömiä. Asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotteessa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista, jotka ovat syntyneet varomattomasta käsittelystä tai sitä ei ole kokonaisuudessaan palautettu, emme hyvitä palautettavien tuotteiden hintaa.

Jos tuotepakkaus on avattu tai tuotteissa näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista tai niitä ei ole kokonaisuudessaan palautettu, emme hyvitä palautettavien tuotteiden hintaa. Scancerco ei ole vastuussa huolimattomasti, ohjeiden vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.

Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla tai varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla (tilaustuote) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Virheellinen toimitus
Mikäli asiakas vastaanottaa väärän tuotteen, tulee viipymättä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mieluiten sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa sovitaan siitä, miten virhe korjataan. Emme vastaanota palautuksia ilman palautukseen liitettyä, asianmukaisesti täytettyä palautuslomaketta.

Virheellisesti lähetettyjä tuotteita ei saa asentaa. Asennettu tuote katsotaan hyväksytyksi tuotteeksi. Kaikki virheellisesti lähetetyt tuotteet tulee palauttaa Scancercolle. Toimittajan virheestä johtuvan palautuksen rahdin maksaa Scancerco Oy. Tuotepalautukset vain Scancercon käyttämän rahdittajan välityksellä.

Tuotevirheet
Mikäli vastaanotetussa tuotteessa on tuotevirhe, tulee viipymättä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mieluiten sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa sovitaan siitä, miten virhe korjataan. Emme vastaanota palautuksia ilman palautukseen liitettyä, asianmukaisesti täytettyä palautuslomaketta.

Virheellisiä tuotteita ei saa asentaa. Asennettu tuote katsotaan hyväksytyksi tuotteeksi. Kaikki vialliset tuotteet tulee palauttaa Scancercolle, koska Scancerco reklamoi virheellisistä tuotteista edelleen valmistajaa ja toimittaa virheelliset tuotteet tälle. Toimittajan virheestä tai viallisesta tuotteesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa Scancerco Oy. Tuotepalautukset vain  Scancercon käyttämän rahdittajan välityksellä.

Virheellinen tilaus
Virheellisesti tilattuja tuotteita ei hyvitetä, jos tuote on jo kerätty tai lähetetty toimitukseen. Asennettu tuote katsotaan hyväksytyksi tuotteeksi.

Noutotilaukset
Noutotilaukset laskutetaan noudosta. Noutamatta jätetyistä toimituksista perimme 20 euron purku- ja takaisinhyllytysmaksun.

Scancerco pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty ehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään siinä tapauksessa Scancerco Oy:n käsittely- ja postituskulut ja mahdollinen muu aiheutunut vahinko.

Palautusosoite:
Scancerco Oy
Suvilahdenkatu 10 B
00500 Helsinki

Voit ilmoittaa sähköisesti palautuksesta tai reklamaatiosta myös näin:

Tallenna alla olevasta napista palautuslomake tietokoneellesi ja lähetä se täytettynä meille asiakaspalvelu@scancerco.fi

Asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun yhden arkivuorokauden kuluessa.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube