fbpx
#REKRY 1/2019

Haku avoimena olevaan teknisen teollisuusmyyjän työtehtävään päättyy 7.4.2019. Hakua on jatkettu, jo saapuneet hakemukset otetaan huomioon hakemuksia käsiteltäessä. 

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden kanssa toimiva valmistuttaja, maahantuoja ja tukkukauppa. Omia ja maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Biobe, Scanfinn, Roto DK, HOPPE, Geze, Fuhr, Klöber, SIGA, Renner, greenteQ, Otlav, Leif Arvidsson, Gutmann, Ermetika, Lamilux ja Roto Roof Windows ja tuotteitamme mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, sähkölukot, tuloilmaventtiilit, kattoikkunat, teknokemian tuotteet ja sisustusovet.

Haluatko auttaa asiantuntemuksellasi teollisuusasiakkaitamme menestymään? Arvojemme mukaisesti olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, jonka asiantuntemus hyödyttää asiakkaitamme ja tuottaa  asiakastyytyväisyyden myötä pitkäaikaisia kumppanuuksia.

TEKNINEN MYYJÄ (talonrakennusala)

Kasvamme jälleen! Haemme Helsinkiin toimistollemme itsenäiseen myyntiin kykenevää proaktiivista teknistä teollisuusmyyjää kasvamaan tuoteryhmänsä asiantuntijaksi. Myy meille itsesi ja osaamisesi! Hakuaika päättyy 7.4.2019.

Toimenkuva
Vastuullasi on myynnin kasvattaminen. Aktiivinen uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen kuuluvat arkeesi. Autat osaamisellasi asiakkaitamme optimoimaan tuotantoprosessejaan ja tuet heitä heidän tuotevalinnoissaan. Vastaat työssäsi sinulle nimetyn tuoteryhmän teknisestä neuvonnasta ja markkinoinnista kaikissa kanavissamme osaavan viestintätiimimme tuella. Toimit myös talon sisällä tuoteteknisenä tukena ja kouluttajana omien tuotteidesi osalta. Työssä käytämme mm. Office-ohjelmia ja Visma Nova ERP–järjestelmää, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava.

Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on rakennustekninen ymmärrys tai vastaava työkokemus, jotta tämä kykenee myyntityön ohessa tarjoamaan teknistä tukea mm. asennukseen liittyen.

Haemme sinua, joka olet yrittäjähenkinen ja sinulla on aito halu tehdä tavoitteellista myyntityötä. Odotamme, että sinulla on myös kaupallista ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä sekä siedät kiireistä työtahtia. Odotamme myös, että olet proaktiivinen ja kannat vastuusi omasta tekemisestä niin aktiivisuuden kuin tekemisen laadun osalta. Osaat johtaa itseäsi ja ajankäyttöäsi tehokkaalla ja järjestelmällisellä otteella tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sinulla on kyky ymmärtää teollisuuden tarpeita sekä asiakkaan että tavarantoimittajan näkökulmista ja ratkaista niitä tuloksellisesti. Olet sekä hyvä kuuntelija että asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, jonka avulla luot niin uusia kontakteja kuin pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä ylläpidät olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulla tulee olla aito mielenkiinto talonrakennusalaan ja sen tuotteisiin sekä halu kehittää osaamistasi.

Sinun tulee pärjätä sujuvan suomen kielen lisäksi kirjallisesti ja suullisesti myös englannin kielellä sekä asiakkaiden, tavarantoimittajien että muiden sidosryhmien kanssa.

Persoonaltasi olet positiivinen, yrittäjähenkinen, työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen tekijä. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja uuden oppimisen nälkä kuuluvat olennaisina piirteinä luonteeseesi ja haluat tehdä töitä saavuttaaksesi tavoitteet. Olet henkilönä itsenäinen, ennakkoluuloton ja itsevarma tekemisissäsi. Arvostat työssäsi vaikutusmahdollisuuksia ja olet taitava priorisoimaan aikaasi ja tehtäviäsi. Nautit asiakaspalvelusta ja pelaat yhteiseen maaliin asiakkaiden, tavarantoimittajien ja Scancercon myyntitiimin sekä muiden sisäisten kumppaneiden kanssa. Tavoittelet osaamisessasi asiantuntijuutta ja sitoudut tavoitteisiin sekä pidät antamasi lupaukset. Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Osaamisen kehittyminen ja työn tulokset mahdollistavat vastuualueen laajentamisen ja uralla etenemisen.

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä, proaktiivisuutta ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle.

Työtehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden myynnilliselle, talonrakennusalaa hallitsevalle henkilölle päästä hyödyntämään osaamistaan ja kehittyä edelleen organisaatiossamme. Tarjoamme sinulle hyvät tuotteet ja mielenkiintoisen työn rakennusalan tukkukaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä sen toimintaa.

Tuoteryhmäsi työtehtävässä määräytyy osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen (6 kk koeaika) kuukausipalkalla. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ti-to klo 7-15 toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, 040 5077 148.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 7.4.2019 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millaista työtä olet tehnyt ja millaisia tuloksia olet saavuttanut työssäsi. Arvostamme näyttöjä aiemmasta menestyksekkäästä teollisuuden myyntityöstä. Suosittelut ovat myös tervetulleita.

#REKRY 2/2019

Haku avoimena olevaan määräaikaiseen varasto/tuotantotyöntekijän työtehtävään päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 29.3.2019

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden kanssa toimiva valmistuttaja, maahantuoja ja tukkukauppa. Omia ja maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Biobe, Scanfinn, Roto DK, HOPPE, Geze, Fuhr, Klöber, SIGA, Renner, greenteQ, Otlav, Leif Arvidsson, Gutmann, Ermetika, Lamilux ja Roto Roof Windows ja tuotteitamme mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, sähkölukot, tuloilmaventtiilit, kattoikkunat, teknokemian tuotteet ja sisustusovet.

Haluatko tuottaa asiakastyytyväisyyttä tukkukaupan logistiikkatiimin jäsenenä? Lupauksemme on toimittaa varastotuotteet viimeistään seuraavana päivänä. Kaikille asiakkaillemme, joka arkipäivä. 

määräaikainen
VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme Helsinkiin varastollemme varasto-/tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävän keskeisintä sisältöä ovat keskusvaraston vaihtelevat työtehtävät, kuten tavaroiden vastaanottaminen, kuorman purku, hyllytys, tilausten tarkistaminen, tuotteiden keräily, kuorman lastaus, tuotteiden pakkaaminen, lähettämötyöt ja laadunseurannan pistokokeet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu kokoonpanotehtäviä, kuten metallituotteiden määrämittaan katkaisua tai kokoonpanoa asiakkaiden tilausten mukaisesti sekä muovin liimausta. Logistiikan hallinnassa käytämme mm. Visma Nova -ohjelmistoa, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava. Henkilö perehdytetään työtehtäviin. Työaika on 7,5 h viikossa maanantaista perjantaihin.

Työsuhde on määräaikainen 3-6 kk, josta koeaikaa puolet työsopimuksen kestosta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme, että olet ahkera, järjestelmällinen ja tarkka työssäsi, koska asiakaslupauksemme on toimia asiakkaamme parhaaksi ja tuottaa tälle lisäarvoa toiminnallamme.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vastuullista työtehtävässä, itsenäistä otetta työntekoon, hyvää työmotivaatiota, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, tietotekniikan perustuntemusta sekä kykyä käyttää käsityökaluja. Työssä tarvitaan ripeyttä, tiimihenkistä toimintatapaa ja halua tehdä myös rutiininomaista työtä. Työssä suoriutuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta ja annettujen ohjeiden tarkkaa noudattamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla A-ajokortti. Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Halukkuus oppia ja oikea asenne ovat myös tärkeitä! Kerro siis hakemuksessasi millaisia työtehtäviä olet tehnyt. Suosittelut ovat myös tervetulleita. 

Erityiseksi eduksi hakijalle luetaan aiempi työkokemus teollisuuden varasto- ja/tai kokoonpanotyöskentelystä sekä pakkaustehtävistä. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta arvostamme sekä alan koulutusta että työkokemusta erilaisista logistiikka-alan työtehtävistä. Valinnassa ratkaisevat myös hakijan asenne sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 29.3.2019 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi. Pidäthän kiirettä, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja puhelimitse 19.-22.3.2019 klo 7-15, Tapio Juujärvi, 040 5077 148.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram