fbpx
Organisaatio

Hallitus ja johtoryhmä

Scancerco Oy:n omistus on 30.10.2017 tehdyllä kaupalla siirtynyt 47 %:n omistusosuudella itävaltalaisen Ascalon Holding GmbH:n omistukseen. Jäljellä olevat osakkeet säilyvät edelleen yksityisomistuksessa.

Scancerco Oy:n osakas Jouko Miettinen jatkaa edelleen Scancerco Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Muita hallituksen jäseniä ovat Maila Parkkali (osakas), Tapio Juujärvi, Arja Juujärvi ja Marjo Marjunen. Hallituksessa Ascalon Holding GmbH:ta edustaa Indrek Sauga, joka on myös VBH:n aluejohtaja (vice president).

Ascalon Holding GmbH on mm. sekä toimialalla kansainvälisesti operoivan markkinajohtaja, VBH:n että saksalaisen ESCO Metallbausysteme GmbH:n enemmistöosakas. VBH on toiminut Scancercon ja sen konsernirakenteen purkua edeltäneiden yhtiöiden, Biobe Oy:n ja Scanfinn Oy:n, pitkäaikaisena yhteistyökumppanina vuosien ajan. Ascalon Holding GmbH:n omistaja, Victor Trenev on toimialan vahva vaikuttaja ja hän omistaa mm. rakennustuotetukkukauppa TBM:n, joka toimii Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa ja Moldovassa.

Sauga Indrek

Osakas, Ascalon GmbH:n edustaja
Shareholder, representative Ascalon GmbH

Marjunen Marjo

Talous- ja henkilöstöasiat, ostotilaukset
Economic Affairs and HR, Purchase Orders

FIN, ENG

Juujärvi Tapio

toimitusjohtaja / tuotevalikoimapäätökset ja tuotekehitys
Managing Director / Product Selection and Product Development

FIN, ENG
 
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram