fbpx

REKRY: tekninen b2b-myyjä

Scancerco / Rekrytointi-ilmoitukset / REKRY: tekninen b2b-myyjä
#REKRY 1/2020

Haku teknisen teollisuusmyyjän työtehtävään päättyy 31.1.2020

Scancerco Oy on vuonna 1976 perustettu ovi-, ikkuna- ja talonrakennusteollisuuden kanssa toimiva valmistuttaja, maahantuoja ja tukkukauppa. Omia ja maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Biobe, SG, Scanfinn, Roto DK, HOPPE, Geze, Fuhr, Klöber, SIGA, Renner, greenteQ, Otlav, Leif Arvidsson, Gutmann, Ermetika, Lamilux ja Roto Roof Windows ja tuotteitamme mm. ovi- ja ikkunahelat, DK-helat, tuloilmaventtiilit, kattoikkunat, teknokemian tuotteet ja sisustusovet.

Arvojemme mukaisesti olemme asiakkaillemme luotettava kumppani, jonka asiantuntemus hyödyttää asiakkaitamme ja tuottaa  asiakastyytyväisyyden myötä pitkäaikaisia kumppanuuksia. Haluatko auttaa asiantuntemuksellasi teollisuusasiakkaitamme menestymään?

TEKNINEN B2B-MYYJÄ (talonrakennusala)

Ovatko talonrakennusalan teknokemia, ilmanvaihto, katot ja julkisivut tai metallituoteteollisuus ammatillinen intohimosi? Haemme Helsinkiin toimistollemme itsenäiseen myyntityöhön kykenevää kehityshaluista teknisen myynnin osaajaa asiakasvastuulliseen teollisuusmyyntiin. Myy meille itsesi ja osaamisesi! Hakuaika päättyy 31.1.2020.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän myynnin parissa, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää ammatillista osaamistasi. Onnistumisten ja asiantuntijuuden myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia haasteita. Tarjoamme sinulle ensisijaisesti vakituisen työsuhteen kuukausipalkalla, halutessasi toistaiseksi voimassa olevan vuokratyösuhteen. 

Myyntitiimissä tärkeimmät työtehtäväsi ovat aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin sekä myynnin kasvattaminen. Työnkuvaasi kuuluvat liidien hallinta ja esim. myyntikampanjoiden toteuttaminen sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Myyntiprosessissasi autat ja luot ostajalle arvoa ja mahdollistat osaamisellasi potentiaalin muuttumisen asiakkuuksiksi luomalla myyntiä tukevia sisältöjä modernin myyntityön eri osa-alueilla.  Tehtävä haastaa sinut oppimaan jatkuvasti uutta. 

Myyntityössäsi autat osaamisellasi asiakkaitamme optimoimaan tuotantoprosessejaan ja tuet heitä heidän tuotevalinnoissaan. Vastaat työssäsi myös sinulle nimetyn tuoteryhmän/tuotemerkkien teknisestä neuvonnasta. Toimit myös talon sisällä tuoteteknisenä tukena ja kouluttajana omien tuotteidesi osalta. Työssäsi tukenasi on osaava markkinointiviestintätiimimme. Työssäsi käytät mm. Office-ohjelmia ja Visma Nova ERP–järjestelmää, joten tietokoneen peruskäyttö on hallittava.

Hae meille, jos 

  • sinulla on tekninen tausta talonrakennusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä tai kaupallinen tausta työkokemuksella vastaavista tehtävistä
  • olet motivoitunut tekemään työsi yrittäjähenkisesti ja kontaktoit rohkeasti potentiaalisia asiakkaista
  • haluat luoda asiakasarvoa osaamisellasi tuottamalla laadukasta sisältöä myynnin eri osa-alueilla
  • sinulla on aito mielenkiinto talonrakennusalaan ja sen tuotteisiin sekä halu kehittää osaamistasi

Työtehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden myynnilliselle, talonrakennusalaa hallitsevalle henkilölle päästä hyödyntämään osaamistaan ja kehittyä edelleen organisaatiossamme. Tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet ja mielenkiintoisen työn rakennusalan tukkukaupan palveluksessa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä sen toimintaa. Tuoteryhmäsi työtehtävässä määräytyy osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. 

Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on rakennustekninen ymmärrys tai vastaava työkokemus, jotta tämä kykenee myyntityön ohessa tarjoamaan teknistä tukea mm. asennukseen liittyen sekä tuottamaan tietosisältöä, jolla on arvoa sidosryhmillemme. 

Haemme sinua, joka olet yrittäjähenkinen ja sinulla on aito halu tehdä tuloksellista myyntityötä. Odotamme, että sinulla on myös kaupallista ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä sekä siedät kiireistä työtahtia. Odotamme myös, että olet proaktiivinen ja kannat vastuusi tekemisestäsi niin aktiivisuuden kuin tekemisen laadun osalta. Osaat johtaa itseäsi ja ajankäyttöäsi tehokkaalla ja järjestelmällisellä otteella tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sinulla on kyky ymmärtää teollisuuden tarpeita sekä asiakkaan että tavarantoimittajan näkökulmista ja ratkaista niitä tuloksellisesti. Olet sekä hyvä kuuntelija että asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, jonka avulla luot niin uusia kontakteja kuin pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä ylläpidät olemassa olevia asiakkuuksia. 

Sinun tulee pärjätä sujuvan suomen kielen lisäksi kirjallisesti ja suullisesti myös englannin kielellä sekä asiakkaiden, tavarantoimittajien että muiden sidosryhmien kanssa.

Persoonaltasi olet positiivinen, yrittäjähenkinen, työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen tekijä. Tuloshakuisuus, tavoitteellisuus ja uuden oppimisen nälkä kuuluvat olennaisina piirteinä luonteeseesi ja haluat tehdä töitä saavuttaaksesi tavoitteet. Olet henkilönä itsenäinen, ennakkoluuloton ja itsevarma tekemisissäsi. Arvostat työssäsi vaikutusmahdollisuuksia ja olet taitava priorisoimaan aikaasi ja tehtäviäsi. Nautit asiakaspalvelusta ja pelaat yhteiseen maaliin asiakkaiden, tavarantoimittajien ja Scancercon myyntitiimin sekä muiden sisäisten kumppaneiden kanssa. Tavoittelet osaamisessasi asiantuntijuutta ja sitoudut myyntitavoitteisiin sekä pidät antamasi lupaukset. Mikäli olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä, saatat olla etsimämme henkilö! Osaamisen kehittyminen ja työn tulokset mahdollistavat vastuualueen laajentamisen ja uralla etenemisen.

Meillä Scancercossa arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä, yrittäjähenkisyyttä ja ratkaisuhakuisuutta. Meillä pääset työskentelemään pienessä ja rennossa porukassa, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ti-to klo 7-15 toimitusjohtaja Tapio Juujärvi, 040 5077 148  

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ansioluettelon kera pyydämme lähettämään viim. 31.1.2010 osoitteeseen tapio.juujarvi@scancerco.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, millaista työtä olet aiemmin tehnyt ja millaisia tuloksia olet saavuttanut siinä. Arvostamme näyttöjä aiemmasta menestyksekkäästä teollisuuden myyntityöstä. Suosittelut ovat myös tervetulleita. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram