Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa asiakaspuheluihin ja vastaanottaa myyntitilauksia puhelimitse ja sähköpostilla (myynti@scancerco.fi) sekä huolehtii noutoasiakkaiden palvelemisesta. Toimistomme, varastomme ja näyttelytilamme sijaitsevat osoitteessa Suvilahdenkatu 10 B (3 krs.), 00500 Helsinki.

Biobe-venttiilien vaihtosuodattimet voi tilata joko Asiakaspalvelumme kautta tai verkossa oheisesta linkistä:

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa asiakaspuheluihin ja vastaanottaa myyntitilauksia puhelimitse ja sähköpostilla (myynti@scancerco.fi) sekä huolehtii noutoasiakkaiden palvelemisesta. Toimistomme, varastomme ja näyttelytilamme sijaitsevat osoitteessa Suvilahdenkatu 10 B (3 krs.), 00500 Helsinki. Mikäli et tiedä kehen meillä ottaa yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa ja välittää sinut oikealle henkilölle. 

Biobe-venttiilien vaihtosuodattimet voi tilata joko Asiakaspalvelumme kautta tai verkossa oheisesta linkistä:

Nuolioja Teemu

Asiakaspalvelu: noutomyynti ja myyntitilaukset
Customer Service: Pick-up Sales and Sales Orders

FIN, ENG

Sartopuro Päivi

Asiakaspalvelu: reskontra ja myyntitilaukset
Customer Service: Ledger and Sales Orders

FIN, ENG

Tutustu tuotteisiimme - sovi esittelyaika

Maahantuojana tuotevalikoimamme on laaja. Näyttelytilassamme ja toisaalla toimitiloissamme on esillä monipuolisesti erilaisia tuotteita valikoimastamme, mm. pienrautaa, kattoikkunoita, DK-ovia ja -ikkunoita, venttiileitä ja painikkeita. Voit piipahtaa omatoimisesti palvelupisteemme ohessa olevassa pienessä näyttelytilassa ma-pe klo 8-15 välisenä aikana tai sopia  tapaamisesta asiakaspalvelumme kanssa, jolloin pääset tutustumaan myös muualla toimitiloissamme esillä oleviin tuotteisiin.

Sähköposti

Ota yhteyttä sähköpostiviestillä. Vastaamme viestiisi tai soitamme sinulle mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa puhelinnumerosi, mikäli haluat yhteydenottoa puhelimitse.

Myyntitilaukset: myynti@scancerco.fi
Tavaralähetykset: varasto@scancerco.fi 
Laskutusasiat: reskontra@scancerco.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@scancerco.fi. 

Voip-puhelu

Meidät tavoittaa myös Skypellä. Video- ja äänipuheluiden lisäksi voimme mm. jakaa näytön lähettää liitetiedostoja yhteydenoton aikana. 

Scancercon Skype for Business -profiilit ovat muotoa etunimi.sukunimi 

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube